Hoofdstuk 12

438 14 0
                                    

POV WOLFS
Ik word wakker van Eva die aan de telefoon is. " Ja is goed Wolfs en ik komen er over een uurtje aan. Bedankt en tot straks" hoor ik eva door de telefoon zeggen. " goedemorgen Eef wie had je aan de telefoon?" Vraag ik haar terwijl ik haar in mijn armen neem. Ik snuif haar heerlijke lichaamsgeur op. "Dat is Mechels over een uur kunnen we komen. Hebben we het maar gedaan. Ik denk dat we beter ook maar kunnen vertellen dat het al een maand zo is. Op deze manier ziet ze dat het werken gewoon goed gaat " zegt eva terwijl ze haar armen om me heen slaat. "Dat is een goed idee Eef. Kom dan gaan we douchen we moeten zo gaan" zeg ik tegen eva. We stappen uit bed de douche in. Onder de douche kunnen we niet van elkaar afblijven. Toch is Eef de verstandige. "Kom schat we gaan eruit. Anders komen we nog te laat ook. " Zegt ze terwijl ze kraan uit doet, en onze handdoeken pakt.

POV EVA
Ik ben zenuwachtig voor het gesprek. Straks word ze boos, of nog erger haalt ze ons uit elkaar. Dan zal mijn wereld echt instorten. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest, en dat kan Mechels zo van ons afpakken. Die gedachte maakt me doodsbang. Ik word door Wolfs uit mijn gedachten gehaald. "kom liefje we gaan. Maak je geen zorgen het komt wel goed. Ik hou van je! Samen komen wij eruit" de woorden van Wolfs stellen me altijd gerust. Ik weet niet hoe hij dat doet. Maar ik ben blij dat het lukt.
We lopen naar de auto. Ik gooi de sleutels naar Wolfs zelf heb ik geen zin om te rijden.
We lopen het bureau in en Marion omhelst me gelijk. "Wat zie je er goed en gelukkig uit eef" zegt Marion. "Ik ben ook zo gelukkig met hem" zeg ik tegen haar. Ze moet erom grinneken.
"Marion we gaan het aan Mechels vertellen. Ik ben echt nerveus" geef ik eerlijk toe aan Marion. Marion glimlacht naar me en zegt "het komt wel goed. Maak je geen zorgen meis" dankbaar kijk ik Marion aan.

POV WOLFS
" Kom Eef we gaan naar Mechels" zeg ik tegen Eef terwijl Mechels ons naar binnen wenkte. "Daar zijn mijn twee top rechercheurs. Wat willen jullie me vertellen? " Vraagt ze terwijl ze ons aan kijk. Eef kijkt me angstig aan. Ik weet dat zei het niet durft te zeggen. "Eva en ik hebben een relatie. We zijn nu een maand samen, en het samen werken gaat nog net zo goed. Beter zelfs" vertel ik. "JULLIE HEBBEN WAT?? ZIJN JULLIE GEK GEWORDEN?" Schreeuwt Mechels. "Waar slaat dit nou op Wolfs en ik werken beter samen dan ooit. We kunnen toch gewoon zo door gaan" Ik zie dat Eef echt boos is en zich in moet houden. Ik zie dat Mechels weer een beetje rustig word. Ik had het altijd al verwacht dat dit zou gebeuren, jullie draaien al zolang om elkaar heen. Jullie krijgen 1 kans. Geen klef gedoe op het werk. Anders moet ik jullie uit elkaar halen" zegt Mechels. Wij zijn allebei super opgelucht en gaan weer naar buiten, om van onze laatste week vakantie te genieten.

POV EVA
Als we het kantoortje uitlopen komt Marion aangelopen. "Aan je gezicht te zien ging het goed." Zegt ze terwijl ze me omhelst, "ik ben zo gelukkig Mar. Ik denk echt dat hij de ware is" fluister ik in haar oor. "Maar wij gaan genieten van onze laatste week vakantie" vertel ik Marion en we lopen naar de auto. " Flo zullen we vandaag naar het bos gaan? Ik heb zin om een stuk met je te wandelen? " Vraag ik Floris terwijl hij de auto start. " Is goed schatje, het ging wel goed. Volgende week kunnen we gewoon weer samen werken" we lopen in het bos genietend van de vogels die fluiten en de stilte.

Fleva love. How it beganWhere stories live. Discover now