Hoofdstuk 12

2.4K 140 1
                                    

Hoofdstuk 12

" Liv?! Wat heeft dit te betekenen? " Tja, wat denkt hij dat dit voorstelt? Hoef ik het echt uit te leggen? Ik sta een beetje gebukt voor Luke, zodat mijn handen het grote gevaarte bedekken. Het lukt maar net dus ik ben niet van plan om me nu te bewegen. Want mijn vader hoeft dit niet te zien. Alleen wij! Ashley sprint op en neer in mijn hoofd. Ja Ashley, alleen wij geef ik dan toch toe. Ik kijk omhoog, hopend dat Luke iets gaat zeggen. Hij ziet duidelijk ook de ernst van de situatie in. Meteen gaan zijn handen ook naar het plaatsje dat bedekt moet worden en kan ik de mijne weghalen. " Ik kwam Liv opzoeken en toen werd ik aangevallen door twee bewakers. Het is dan ook meer dan logisch dat ik verander en mezelf verdedig. Alleen moest ik daarna terug veranderen. De volgende keer neem ik wel een paar extra kleren mee " Het verbaast me dat hij het nog zo serieus en rustig kan vertellen. Bij mij zou het eruit komen als: Euhmm... zij waren aan het vechten en eeuhm ... toen veranderd hij terug en – blozen omdat ik aan jeweetwel wat denk – ... dat was het. Gelukkig kan hij het wel uitleggen.

Mijn vader kijkt allesbehalve blij. Toch is hij nog zo beleefd om zijn trui naar ons toe te gooien. " Hiermee zal het beter lukken " bromt hij. Dan loopt hij terug weg. Nu pas denk ik na over de reden waarom hij hier was. Zou één van de twee wachters iets gezegd hebben? Ik knoop de trui vlug rond Luke's midden zodat er niets meer van intieme plaatsen zichtbaar is. De blos op mijn wangen is er wel nog steeds. " Misschien moeten we maar naar binnen gaan " mompel ik. Ik begin meteen te stappen, zonder op zijn antwoord te wachten.

We lopen door het dorp en iedereen kijkt ons meteen verbaasd aan. Volgens mij weten ze wel allemaal dat hij mijn mate is maar vinden ze het 1. Raar om hem hier te zien en 2. raar om hem gehuld in en trui te zien. Ik ben het volledig met hen eens over nummer 1. Ik zou ook raar opkijken als ik een vijandige alfa in enkel een trui voorbij zou zien lopen. Ik pak vlug zijn arm en trek hem achter me aan naar binnen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A/N: Hier ben ik weer :) Net terug van vakantie. Jammer genoeg heb ik weinig tijd gehad om te schrijven en heb ik voor dit verhaal geen extra hoofdstukken kunnen schrijven. Hopelijk heb ik de volgende dagen nog wat tijd.

Bovenaan zien jullie de trui :p

Vote/Comment/Follow

The Wrong MateWhere stories live. Discover now