0.1

1.6K 167 36
                                    

Her zamanki gibi yine rüyamda o kızı gördüm. Hergün aynı kız ama farklı diologlar... Fakat konuştuğumuz şey hep aynı; ölüm.

Beyaz tenli, pembemsi dudakları ve karamel renkli saçları var. Onu yolda görsem, kesinlikle ona bakmadan edemezdim. Fakat bu kız gerçekten beni korkutuyor. Rüyalarım yüzünden kafayı yemiş gibi hissediyorum. Aklımdan çıkmıyor ve sanki izleniyormuşum gibi hissetmeme neden oluyor.

Onu tanımadığıma eminim. Eğer daha önce görseydim, unutmam mümkün olmayabilirdi. Bilim adamları diyor ya, "Rüyalar sadece 7 saniyedir." Eğer bu şey doğruysa, o kız beni 7 saniyede etkiliyor. İnce sesi, muhteşem görüntüsü ile birlikte. Adının AWL olduğunu söyledi. Anlamı ne bilmiyorum. İnternette herhangi bir cevaba ulaşamadım. Ama o kız herkimse onu bulmak istiyorum.

Bana bu gün şunu söyledi ; "Seni gördüm ama sonrasında öldüm."

> Taehyung'un Rüyası.

"Yine mi sen?"

"Yine ben. Tae, beni dinle."

"Dinlemeyeceğim! Buda bir rüya değil mi? Ama nasıl? Nasıl gerçek dünya ile bağlantılı olabilir? Rüyalarıma gelmeyi kes artık!"

"Ben senin için buradayım Taehyung."

"Benim için mi?"

"Sana Ölüm Meleğinim demiştim. Hatırlıyor musun?"

"E-evet."

"İnsanlar nasıl ölüm meleğine sahip olurlar biliyor musun?"

"Hayır?"

"Bir insan ölmeden önce en son kimi gördüyse ve ona samimiyet duyduysa, öldüğünde o kişinin ölüm meleği olur. Ve o ölüm meleği onu kollar. Ama zamanı bitene kadar..."

"Senin benimle alakan ne?"

"Taehyung... Ben seni gördüm ama sonrasında öldüm."

AWL | Taehyung ✔Where stories live. Discover now