1.5

501 72 47
                                    

  Yorum okumaya bayılan parluck'dan bir bölüm, sizlerle~

Taehyung hızlı nefesler alarak uykusundan uyandı. Nabzı yükselmişti fakat hiç bir şekilde vücudunda bir korku hissetmiyordu. Korku gerçek bir tehlikenin ya da bir tehlike olasılığının, düşüncesinin uyandırdığı kaygı duygusuna verilen bir isimdi. 

Taehyung her korku dolu rüyasından sonra ağlarcasına odasına bakınır, rahatladıktan sonra tekrar yatağına uzanır ve kendini uykuya teslim ederdi. 


Ama bugün, bu gece böyle bir şey olmamıştı. Rüyasında AWL'ı görmesine rağmen korkmamıştı.

Hatta mutlu hissediyordu. Huzur doluydu.

Baş ucundaki telefonunun kilit ekranına basıp saate baktı. 03.38 'i gösteren ekranı tekrar kilitledikten sonra düşünmeye başladı. Uykusu kaçmıştı. Fakat şuan onunla zaman geçirebilecek kişiler yataklarına gömülmüş, bir taraflarından nefes alıyorlardı.

Sıkıntıyla nefesini verdi ve nemli havanın sıcaklığını hissetti.

Camını açmak için yatağından kalkıp yavaş adımlarla cama yöneldi. Camı açacakken, soğuk mermerin üzerindeki kaya tuzuna baktı. Boş bardakların yanında -doldurduğuna emin olduğu bardaklar- bulduğu kağıtta kaya tuzu ile kendini koruması gerektiğini okumuştu.

Parmağını dil darbesiyle ıslatıp, tuzun üzerine bastı. Tuzu tutan ıslak parmağını yalayıp gelen anlamsız tat ile yüzünü buruşturdu.

Kaya tuzu; tuzun işlenmemiş doğal hali değil miydi? Nasıl doğanın verdiği bu doğal şey onu hayaletlerden koruyabilirdi? 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kaya tuzu; tuzun işlenmemiş doğal hali değil miydi? Nasıl doğanın verdiği bu doğal şey onu hayaletlerden koruyabilirdi? 

Eski bir efsaneye göre Hayaletleri kısa bir süreliğine yok etmenin yolu, kaya tuzu dolu bir mermiyle vurmaktı. (Y/N; Gerçektir.)

Tuza dokunmadan camını açtı ve soğuk havanın tenini yalamasına izin verdi.

Bu sırada uzun zamandır rahat bir uyku çekemeyen hep tetikte duran Jimin, Taehyung'ın odasından tıkırtı duyduğunda yavaş adımlarla yatağından kalktı. Sessiz olmaya özen göstererek arkadaşının odasının önüne geldi. Yavaşça eğildi ve anahtar deliğinden içeri bakmaya çalıştı fakat başarısız olmuştu.

Odasının önündeki ayak izlerini fark eden Taehyung, yüzünü yerleştirdiği sinsi gülüşü ile kapının tam önünde durdu.

Taehyung'ın kapının önünde durmasından habersiz olan Jimin, arkadaşı güvende mi diye merak ediyordu. Namjoon'a gitse bile bu işe yaramazdı çünkü o hayaletlere inanmaz, Jimin'e küfür edip tatlı uykusuna devam ederdi.

Jimin kalp atışlarını düzeltmeye çalıştı. Yavaş ve sakin bir ses tonu ile fısıldadı; "Tae?"

Taehyung, arkadaşını duysa bile ona cevap vermedi. Onu korkutmak ve gecesini eğlenceli hale getirmeye çalışıyordu.

AWL | Taehyung ✔Where stories live. Discover now