0.8

645 96 24
                                    

Taehyung'un korkusu, yerini üzüntüye bırakmıştı. Bilinci tamamen kapanmış gibi hissediyordu. Şuan tek düşünebildiği şey EunJi'nin videoda çarpıldığı andı.

Jimin sayfayı kapatırken; " Ne yapabiliriz ki? Olayı çözdük, devamı gelmiyor. " dedi.

Taehyung kafasını ellerinin arasına aldı ve dirseklerini masaya dayayıp gözlerini kapattı. Sesi çıkmıyordu. Tek kelime edemiyordu. Ne diyebilirdi ki? Her gece rüyasına giren o güzel kız aslında onun için ölmüş biriydi. Taehyung kızın saf ve temiz kalpli olduğunu anlamıştı. Bu yüzden cennete gitmiş olmalıydı değil mi? Ve şuan cennetten onu izliyordu.

Jimin bilgisayarı kapattığında odaya karanlık hakim oldu. Jimin masanın üzerindeki gece lambasını yaktı."Güneş doğmak üzere. İstersen bahçeye çıkıp bu romantik sahneyi şirin ama aynı zamanda seksi Park Jimin ile izle. Ya da gidip uyu. Öğle saatlerinde seni uyandıracağım."

"Sen uyumayacak mısın?"

" Duş alacağım. Ben yemek yiyip hazırlanana kadar zaten Seul gün yüzüne çıkmış olur. Dışarıda işlerim var. Öğle saatlerinde geleceğim merak etme."

Jimin hırkasını dolaptan alırken Taehyung "Şimdi nereye gidiyorsun?" diye sordu.

"Sigara içerek gün doğumunu izleyeceğim. Hoşça kal!" deyip odadan çıktı.

Jimin'in gitmesi ile Taehyung bilgisayara uzunca baktı. "Hayatımda ilk kez bir bilgisayardan nefret ettim."

Taehyung sandalyeden kalkıp, yatağa uzanırken aklında olan tek şey o video sahneleriydi. Taehyung rahat bir pozisyon aldıktan sonra tavanı izleyerek düşünmeye başladı. Hoseok denen çocuğun yazdıkları doğruydu. Doğru olduğu kadar insanın canını yakıyordu. Özellikle Tae'nin. Bu haberi yapan insanların ya da internetten okuyan çoğu insanın canı bile yanmamıştır. Taehyung gözlerinin yaşla dolduğunu fark etti. Peki bu göz yaşları ne içindi? Üzüntü mü? Korku mu? Yoksa bedenini hapseden o suçluluk duygusu mu?

Taehyung hayalleri olan, mutlu ve genç bir kızın ölümüne neden olmuştu.

Taehyung bu gerçekle ne yapacağını düşünürken kendini uykuya teslim etti.

Taehyung'un Rüyası

Bir sokaktaydı. Geceydi. Karanlık, Seul sokaklarını emri altına almıştı. Taehyung her yeri bulanık görüyordu. Elleriyle gözlerini ovdu. Ama her şey hala bulanıktı. Ellerini daha fazla gözlerine bastırmadı ve etrafa baktı. Apartmanlar tanıdık geliyordu. Ama nerede olduğuna dair en ufak bir fikri bile yoktu.

Birden karşısında birini gördüğünü fark etti. Uzaktaydı. Yüzü seçilmiyordu. Siyah giyinmişti. Taehyung bağırdı. "Merhaba!" Yüzü görünmeyen siyah beden Taehyung'a doğru bir kaç adım attı. Yüzü hala görünmüyordu. Fakat omzunda bir şey vardı. Siyah bir şey..

Siyah beden Taehyung'a gittikçe yaklaşırken Taehyung birden omzunda bir el hissetti. Elin sahibi AWL'dı! Bu EunJi'ydi!

EunJi, Taehyung'u kolundan tutmuş çekiştiriyordu. Fakat Tae'nin ayakları gitmek istemiyordu. O sırada bir soğukluk fark etti. Bir rüzgar. Yüzünü EunJi'ye çevirdiğinde Eunji Taehyung'un önüne doğru bakıyordu. Ağlıyordu fakat donmuş gibi o tarafa bakıyordu.

Taehyung kafasını tam önüne çevirdi.

Siyah beden sadece 10 adım önündeydi. Hala bulanıktı, yüzü görünmüyordu. Fakat omzundaki şey yavaş yavaş seçilir hale gelmişti. Hatta görünüyordu. Bu... Bu bir kargaydı! Hem de gagası kanlı siyah bir karga!

Eunji narin parmaklarını daha çok Taehyung'a bastırdı ve şunu söyledi. "Üzgünüm Taehyung, geliyor."

"Sen neyden bahsediyorsun AWL?!"

EunJi elini Taehyung'dan çekti ve siyah bedeni parmağıyla işaret etti.

Taehyung o tarafa doğru döndü ve siyah bedenin tam önünde olduğunu fark etti.

Bu sefer her şey netti.

Siyah beden daha fazla Taehyung'a yaklaştı ve yüzü seçilir hale gelmişti.

Bu siyah beden Taehyung'du!

Fakat biraz farklıydı. Gözleri tamamen siyahtı ve kaşının yanında 'T->V' yazıyordu. Taehyung bundan delicesine korkmuştu. Hareket edemiyordu. Kendisiyle karşı karşıya gelmişti. Fazla yakınlardı ve karşısındaki Taehyung -siyah beden- konuştu.

"Oyun sonlanmak üzere Taehyung."

AWL | Taehyung ✔Where stories live. Discover now