NOT

85 2 0
                                    

Herkes bana gülerken birinin yardım etmesi güzeldi ama işin garibi tanımadığım birinin bana yardım etmesiydi . Bütün gariplikleri bir kenara bırakıp bana uzatılan eli tuttum.

Ve olduğum yerde doğruldum. Onun bana yardım etmesiyle okuldaki bütün kızlarda nefret duygusu uyandirdiğima eminim. Neyseki biyoloji dersi öğretmenimizin gelmesiyle kalabalık dağılmışti .

Bende hemen yerime geçtim ve olanları unutmaya çalıştım her zamanki gibi. Yorucu bir okul gününün ardından eve geldiğimde odama çıkıp ödevlerime başladım ama tuhafdirki Barry i bende diğer kızlar gibi hoş bulmuştum.

Bana yardım etmesi çok güzel birşeydi. Bana gülen kalabalığın aksine yani. Ev ödevlerim bitince aşağı inip cincira bakmaya gittim. Koltuğun üstüne nasılda kurulup yatmış.

Ama Lily Teyzem i sabahtan beri görmemiştim.merak ettiğimden değil yanide zaten yalnızım.
Ailemi hatırlamıyorum bile ama Lily Teyzem söylediğine göre bi trafik kazasında ölmüşler

Zaten yalnız olan Lily Teyzem de beni yanına almış ama aramızda pek iyi değil o benden çok farklı bu yüzden onunla vakit geçirmeyi sevmiyorum.

Yiyecek bişeyler hazırlayıp odama çıktım. Bende bi film izlemeye karar verdim. Aslında aklım hala okulda yaşadığım olayda kaldı her kız gibi bende etkilendim . Ama bana göre biri değildi. Bana göre olmasi için inek ve sessiz olması gerekirdi. Tamam sessiz biriydi ama inek olduğunu sanmıyorum.

Hayallerimden kurtulup gerçek dünyaya döndüm. Aşağıdaki gürültüye bakılırsa Lily Teyzem gelmişti.

Bütün gece odamdan çıkmadım.
Sabah olunca yine alarm sesiyle uyandım.hemen üniformalarımı giyip aşağı indim kahvaltımı hazırlayıp cincıra da yemeğini verdim. Bende kahvaltımı yaptım ve çıktım. Bisikletimi alıp yola koyuldum.

Okula geldiğimde etrafa bakmadan sınıfa gitmeyi planlıyordum ama dolabimdan kitaplarımı almam gerekiyordu. Dolabın önüne geldim ve kapağı açtım ama dolabımda olmaması gereken bişey vardı . Sanırım bi not ama kimden?




BENİM GİBİWhere stories live. Discover now