Başım belada

93 2 0
                                    

bu not sanırım jane den gelmişti çünkü onun yazısına benziyordu. not da barry den yani yeni gelen çocuktan uzak durmam gerektiği yazıyordu.ama ben zaten onunla ilgilenmiyordumki .

ama bu konu başıma bela olacağa benziyordu. Bu yüzden başımın belaya girmesini istemiyordum.


bu şoku da atlattıkdan sonra sınıfa gittim barryi en arka sırada gördüm. ben sınıfa girince birden kafasını kaldırıp bana baktı ama ben hemen kafamı çevirdim. çünkü bela istemiyorum. bende yerime geçtim ve hocanın gelmesini bekledim.

bi an sınıfın kapısına doğru baktım ve beni parçalamak isteyen bi yüzle bana bakan jane le göz göze geldim. neyseki hocamız gelmişti ve oda kendi sınıfına gitmek zorunda kalmıştı. ders bitince notlarımı düzenlerken dışarıda lakros maçı olduğunu farkettim aslında bi maçtan çok antrenmana benziyordu.

Okulun ilk haftası monoton geçmişti.tatilin ardından okula geldim ve yine derslere girmeye başladım. janenin bana olan nefretinin biraz olsun azaldığına seviniyordum. yine teneffüs arasında başımı kaldırıp camdan dışarı baktım ve yeni çocuk barry i gördüm . ama okulun lakros forması üzerindeydi.

bu demek oluyorki oda takıma girmiş.Artık jane nin o sahadan ayrılmayacağına garanti verebilirdim. ama farkettiğim bişey var ki barry pek bu okuldaki kızlarla ilgilenmiyordu. ders zilinin çalmasıyla defterime geri döndüm. son derste bitince çantamı alıp bisikletimin yanına gittim. tam kaskımı takarken barrynin yanında bi kız gördüm.

bu kız bizim okuldan değildi ve barryle olan samimiyetine bakılırsa kız arkadaşından başkası olamazdı . bu durumu jane nin nasıl karşıladığını merak ettim doğrusu ama bu onun için bi engel teşkil etmezdi. bende bisikletimle evin yolunu tuttum.eve geldiğimde lily teyze koltukda uyuyordu onu uyandırmamak için yavaş adımlarla odama çıktım.

üstümü değiştirip aşağı indim ve cincirı göremeyince onu aramaya başladım. normalde koltuğunda olurdu ama bu normalin dışında bi durumdu. nerdeyse geri gelecektir diye düşünüp odama geri çıktım. Ama merakım iyice arttı tekrar aşağı indim ve onu göremeyince dışarı çıkıp aramaya başladım.


BENİM GİBİWhere stories live. Discover now