cincir

63 1 0
                                    

Cinciri aramaya basladim.bu saate kadar  çoktan gelmiş olması lazımdı.Bende çıkıp aramaya başladım evimizin olduğu sokaktan bayagı uzaklaşmıştım aslında cincirin buralarda işi olmazdı.

Ama yinede buralarada bakınmakta fayda vardı. Biraz daha yürüdüm ve vazgecmeye karar verdim tek çare artık lily teyzeme haber verecektim.

Tam geri dönecekken bir miyavlama sesi duydum gidip baktım ve gözlerime inanamadim bu cincirdı ve ayağı bir kapana kısılmıştı. Bu kapanı yapan ve buraya koyan insanın aklından neler geçiyordu acaba muhtemelen baska bir hayvan içindi ama yinede buraya koyması yanlıştı.

Onun yüzünden benim cincırım acı çekiyordu hemen onu kapandan kurtarıp veterine götürmek için yola koyuldum ama malesef bisikletimi yanıma almamıştım. Yoldan araba geçmesi dua ettim ama geçen arabaların hiçbiri durmadı bende bidahaki gelenin önüne atlamaya karar verdim burdaki insanlar bazen cok acımasız olabiliyor.

Cincırim şuan acı çekiyor ve veterine bu hızla gidemem. Sonunda bir araba daha geliyor ve bu sefer durdurmam gerek bende durması için yolun ortasina gectim ve o da ani frenle durmak zorunda kaldı.

Aracın kapısını açtı ve dısârı çikti. Gözlerime inanamadım çünkü o kadar aracın içınden onu durdurmuştüm. Bu barry  idi. Bana bağirmak için tam ağzını açacaktiki ben ona fırsat vermeden hemen konuşmaya başladım .

-üzgünüm ama kedim yaralı bi an önce veterinere gitmesi lazım ama aracım yok ve başka kimse durmadı.

Bi süre yüzüme bakakaldı ve sonra

-peki tamam geçin araca . "
dedi.
Yol boyunca hiç konuşmadı bende oyle tabikide veterinere geldiğimizde teşekkür edip araçtan iniyordumki oda araçtan inip kapıyı kapattı ve benimle geldi. Ben şaşkınlıklar icınde bakakalmistimki oda farketmis olacak cincirj elimden alıp içeriye götürdü. Bende kendime gelip içeriye geçtim.

Doktor cincirin yarasını temizleyip gerekli tedaviyi yaptı ve yarali bölgeyi sardı. Barryde tüm bunlar olurken benimle cincirin başında bekledi . Doktor cinciri kucağıma verip  yapmam gerekenleri ve dinlenmesi gerektiğini   söyledi ve gecmıs olsun dedi . Ben ve barry cincirla dısari ciktik tam barry teşekkür edecektimki

-atla" dedi.

-  teşekkürler herşey için ama biz kendimiz gideriz.

-saçmalama  laura aracınız yok evinize bırakayım dedi.

O an gerçekten çok şaşırdım çünkü adımı biliyordu. Bisey demeden araca bindim  yine yol boyunca benim evi tarif etmem dısında hiç konuşmamıştık. Eve geldiğimizde
- tekrar çok teşekkürler.
deyip araçtan indim. O ise sadece basıni eğmekle dedıgıme karşilik verdi tam kapıyı kapatırken
-okulda görüşürüz .
dedi.  Bu sefer bende basımla onu onayladım ve kapıyı kapattim .

Daha sonra eve girdim o  da zaten gitmişti. Lily teyzem evde değildi muhtemelen işteydi. Cincira gerekli bakımi yaptim ve bende üstümü değıstirip yataga girdim.

Gerçekten benim içinde yorucu birgün olmuştu. Yatağa yattım ve olanlari zihninden tekrar geçirdim .

Normalde aldırıs etmezdim ama barry i gördüğüm günden beri  herzamankinden daha farklı hissediyordum. Olanları düsünerek uykuya daldım.

BENİM GİBİWhere stories live. Discover now