bileklik

57 1 0
                                    

Sabah  okul  için hazırlanırken lily teyzemin sesi geliyordu.
sanırim kahvaltının hazır olduğunu söylüyordu.

Hazırlanıp aşağı indim ve kahvaltımı yaptım. Daha sonra cincırın bakımını yapıp mamasınıda verdikten sonra çıkmak için hazırdım.

Bisikletimi alıp yola çıktım. Son günlerdeki olaylar yüzünden derslerimi  biraz boşlamıştım. Ve sınavlar yaklaşmıştı. Bu yüzden calişmaya başlamalıydım. Düşük notlar hiç bana göre değildi.

Bisikletimi bağlayıp içeri girdim ve yerime oturdum. Ders ziline daha vardı o yüzden daha sınıf dolmamıştı.

Kafamı kaldırıp camdan dışarı baktım ve okul takımıni gördüm. Sabah saatlerinde  biz ders işlerken onlarda antrenman yapıyorlardı. Daha bütün takım gelmemişti gelenlerde ısınma hareketleri yapıyordu.

Bir an barry ininde lacros takımında olduğu aklıma geldi. Sahadakilere tekrar bakınca daha onun gelmediğini anladım. Maçlar yaklaştığı için antrenmanlarda sıklaşmıştı. Ve Maçlar tam sınav zamanlarına denk geliyordu.

Bu yüzden birçok takım oyuncusu sınıfı zar zor geçiyordu. Ders ziliyle kendime geldim sınıfın dolmuş  olduğunu gördüm. Sinıftakilerle çok konuşmazdım ama  arkadaşım diyebileceğim tek kişi  tris idi. O da bazen erkekler hakkında konuşup dururdu ama dersleride iyidi. Aslında benimki çıkarcı bir arkadaşlıktı ama burdaki hiçkimse  benim kafamla uyuşmazdı.

Sınıfa son anda barry nin girdiğini gördüm kafamı kaldırdığım an onunla göz göze gelmekten nefret ediyordum çünkü anlamsızca kendini tuhaf hissediyordum. Ama onun şuan antrenmanda olması gerekiyordu. Ama o sınıftaydı . Bayan caroline de farketmiş olacakki barry e bu soruyu sordu. Barry ise derse girmek istediğini söyledi.

Bayan corolinede derse devam etti. Zil çalıncada herkes çıktı tabiki yine ben defterlerimi toplarken en sona kalmıştım . Arkamı döndüğüm an barry ninde sınıfta olduğunu farkettim daha aceleci bir tavırla eşyalarımı toplamaya çalışırken sakarlığım yüzünden defterlerimi çantam yerine yere atmıştım. Toplamak ıcin eğildim ve toplayıp çantama tıkmıştimki tam ayağa kalkerken kafamı sıraya çarptım.

-ahhh!  Diye bir ses çıkardım. Bakmamak için dirensemde barrye baktıgımda yüzünde bir gülümseme gördüm. O donuk ifadesinden sonra gülümsemesini görmek beni şaşırtmıştı. Kendimi toparlayıp cantamıda alıp çıkacakken

- laura bir dakika beklermisin .
  Dedi barry kısık ama sesini duyurmaya çalişır bir şekilde.

Bende durdum ve arkamı döndüğümde çoktan arkamda olduğunu gördüm. Elini uzatıp bilekliğimi bana verdi. Dün akşam bilekliğimı düşürdügümün o zaman farkına vardım . Kafamı kaldirip teşekkür edicektimki  çoktan cıkıp gitmişti. Bende çıkıp gittim. Okuldan sonra bisikleti alıp eve doğru yol aldım.



BENİM GİBİWhere stories live. Discover now