H2 Lune

90 12 2
                                    

Mijn ouders... nee dat kan niet. Zijn wij dan... nee Lexa en ik zijn geen zusjes.
'En wat vind je ervan', antwoord Lexa. 'Ik vind het geweldig', antwoord ik open en eerlijk.
'Maare ik ga douchen', zeg ik.
'Ja is goed doeii', zeg ik.

Ik loop naar de gezammelijke douches. Ik zie al een paar meiden gaan douchen. Ik stap mijn favo douchecabine in. Gelukkig is die douchecabine vrij. Ik zet de kraan aan. Meteen stap ik er onder. Wat waarschijnlijk geen goed idee was, want een gil ontsnapt uit me mond. De kraan stond op de laagste stand. Oeps... ik draai snel de kraan op de warmste stand zo 30 graden. Wat ik heerlijk vind. Want soms douche ik op 40 graden.

Ik pak mijn shampoo en doe het in me haar. En laat het zo 2 minuten intrekken. Ook doe ik nog wat douchegel op voor mijn hele lijf. Ondertussen zit ik een liedje te zingen.

Seem like everbody cone price. A want a sleep like nite. Wade she go first and three more segent your stop for de milde look smile.. everbody look tho de left. Everbody look tho de right. Can de file like yeah, playling love tho night.

Naar het nummer hoor ik de douche gordijn van mij douche open gaan. Ik gil. Zo snel mogelijk bedenk ik mijn lichaam. Ik zie een lachende Lana. Met een camera. Ik spuug in het gezicht van Lana. En trek de camera uit haar handen. Ik ga zo snel mogelijk weg. Ik wis alle foto's die Lana van me heeft gemaakt. Plus de video dat ik zong. Ik ben niet zo goed in zingen... maar wel goed.

Ik ga weer naar de gezamenlijke douches omdat ik me haar nog niet heb uitgewassen. Ik ga weer naar de douches en zoek mijn favoriete douche op. Het lijkt net mijn tweede huis. Super leuk allemaal... maar ze moeten overal sloten op zetten, je lijkt nergens meer veilig. Vooral Lana.

Ik pak douchegel en doe het met een poef over me hele lijf. Ondertussen denk ik na over de tekening. Zal ze nou echt me zus zijn. Zijn mijn ouders dan ook echt dood?

Hey,
Sorry dit is een kort hoofdstukje. Ik was op vakantie twee weken van daar dat ik niks schreef. En ik wou iets er op zetten. Deze week beloof ik dat hier een vervolg op komt maar dan langer. Dus verwacht dat zeker maar. Misschien komt het ook wel morgen of overmorgen online. Voor de rest fijne avond iedereen nog!

En vergeet niet een sterretje achter te laten. En te reageren wat je er toch van vond. Doeii

Xx Romy

Daughters Of Draco MalfoyWhere stories live. Discover now