H3 Lune

50 4 0
                                    


Mijn ouders zijn niet dood. Misschien zijn ze ontvoerd? Ik haal nu de gekste door mijn hoofd. Ik ga naar mijn kamer. Ik zie Lexa al weer schrijven op het bed. Wat geweldig. Ik pak uit mijn lade en ga op Wattpad. Weer tien volgers er bij... jee. Ik heb nu 3,1K volgers. En met me boeken gaat het steeds beter. Ik heb op een boek al bijna 100K. Ik lach. Lexa kijkt me aan. 'Wat is er', vraagt Lexa. 'Ik heb op een boek al bijna 100K volgers', antwoord ik happy. 'Wauw geweldig, ik hoop voor je dat je vanavond dat hebt', antwoord ze. 'Ja', schreeuw ik.

Ik pak mijn Ipad weer en ga op _TheDreamWriters_. Ons samen account. 'Ahhh', gil ik. Lexa kijkt me een beetje boos aan. 'Wat is er nou', zegt ze nepboos. 'We hebben bijna 50K lezers op ons samen boek', gil ik zowat. 'Dat is geweldig', antwoord ze. 'Jaa zeg ik, we kunnen vanavond een feestje bouwen', antwoord ik hyper. 'Jah', antwoord Lexa terwijl ze doorgaat met tekenen. Ik ga met ons samen account een hoofdstuk schrijven. Het is mijn beurt. Ik ben op de helft als er een harder bel mijn oren in dringt. Tijd om te luchen. Ik ga naar beneden.
Ik ben als eerst. Ik begroet de kokin vrolijk. 'Hey Marieke', antwoord ik. (Marieke is de kokin)
'Hai schatje, pak maar snel een pannekoek, niet tegen de andere zeggen', antwoord ze. Ik pak een heerlijke pannekoek met appel. Mmm. Ik ga zitten en Marieke komt langs met stroop en poeder. 'Ja ik wil stroop en poeder wel', antwoord ik.
Ze glimlacht. 'Vooruit, pak zelf maar ik moet verder met het werk', antwoord ze. Ik knip begrijpelijk en zeg haar gedag.

Als ik me pannekoek met appel op heb, wat uren leek te duren want het was heerlijk, loop ik weer naar boven. Onderweg zie ik heel veel kinderen die naar de eetzaal gaan. Ik lach. Ik heb al een lekkere pannekoek gehad. Heerlijk. Lana komt aanlopen. Ze kijkt me duivels aan. Ik kijk haar nep boos aan. Waardoor ik moet lachen. Een pokerface opzetten kan ik echt niet.

Als ik boven ben, pak ik mijn Ipad weer. Nu ga ik niet op wattpad maar op Google. Gellukig hebben we hier wifi. Zonder wifi kan ik niks...
Ik begin te zoeken op Google. Ik denk na. Hoe moet ik dat nou zoeken?
Ik typ gewoon in: meisjes na weeshuis de Kroon.
(Ons weeshuis heet de Kroon)
Ik kom verschillende dingen tegen. Foto's, krantartikkelen etc. Ik begin een krant artikel te lezen van 1 jaar terug. Wanneer ik dus in dit weeshuis aan kwam. Tegelijk met Lexa. Wat ik een beetje raar vond.. mm ik begin te lezen.

Meisjes na weeshuis de Kroon.
Op zondagnacht tot maandag is er in Orlando, Amerika eem gezin gevonden. Er waren twee meisjes bij. En twee ouders. De ouders waren gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De meisjes na een weeshuis in Nederland. De politie onderzoekt nog verder. Waarschijnlijk wouden de ouders dat de kinderen naar een weeshuis wouden. En hadden de ouders ruzie waardoor ze gewond raakten. Later meer informatie.

Ik kijk niet meer verder.. dit ben ik. Met Lexa. Of niet?
Wat denken jullie? Xx Romy

Daughters Of Draco MalfoyWhere stories live. Discover now