22 Skyrius

1.4K 78 0
                                    

Vos grįžus namo, nuėjau į savo kambarį. Jord jau buvo baigęs tvarkyti mano duris, todėl galėsiu pabūti viena. Nenoriu dabar su kuo nors kalbėtis, tiesiog noriu išsiverkti savo kambaryje ir nors kelioms valandoms numigti. Norėčiau viska pamiršti. Viskas, kas susyje su Zayn ir gyventi sau. Taip būtu geriau visiems. Dėl mano sielvarto visi kenčia.
Atsiguliau ant šono ir pažiūrėjau pro langa. Dangus buvo apsiniaukęs ir po kelių minučių pradėjo lyti. Akis po truputi pradėjo merktis ir galiausiai užmigau.
*Zayn Pov*
Pažiūrėjau į miegančia Jasmin. Jos nuogas kūnas prisiglaudė prie manęs ir tiesiog perbraukiau per jos lupas. Nors ir pažįstami mes neilgai, bet šiandien net patis nesuprasdami pasimylėjome. Lėtai pakilau iš lovos ir apsirengiau. Nuėjau į svetainę ir pamačiau dėže su mano ir Cher nuotraukomis. Paėmiau viena iš nuotraukų ir išėjau iš namų. Nuėjau prie skardžio. Švietė pilnatis, kuri dabar jau manęs nebeveikia. Užmerkiau akis ir atsimerkęs surikau.
-Šūdas,-nusikeikiau ir trenkiau iš kumščio į medį.
Susiėmiau sau už galvos ir sukritau ant žemės. Nusivilkau mėgztinį ir suspaudžiau kumščius. Nusirengiau ir suurzgiau. Suspaudžiau smarkiau kumščius ir surėkiau iš skausmo, kai neužilgo virtau vilku. Sukaukiau per visa mišką ir išleidau atodusį. Pradėjau bėgtį miškų, kai atsidūriau rūsyje. Ta vieta. Čia tiek daug prisiminimų su ją.
Grįžau prie skardžio ir sukritau ant žemės. Skausmas raižė mano visa kūną ir po kelių sekundžiu atvirtau į žmogų. Dusaudomas pažiūrėjau į dangų ir pasiėmiau rūbus. Apsirengiau ir pats savęs nesuvokdamas atsidūriau prie Cher namų. Užlipau į jos balkoną ir tyliai atidariau duris. Ji miegojo apsikabinau pagalvę ir nusišypsojau pamatęs jos nykšti burnoje. Švelniai ištraukiau iš jos burnos nykštš, bet ji jį grąžino atgal. Paliečiau jos skruosta ir atsistojau lovos gale.
*Cher Pov*
Pasimuisčiau ir pramerkus akis pamačiau šešėlį kojų gale. Geriau įsižiūrėjus supratau, kad ten Zayn. Pasisukau įjungti šviesa ir vos tai padarius grąžinau akis į lovos gala, bet jo ten nebuvo. Mano vaizduote žaidžia su manimi. Atsidusau ir išjungiau šviesą. Atsiguliau ant šono ir stengiausi užmigti. Negalėdama užmigti pakilau iš lovos ir nuėjau nusimaudyti. Šiandien jau esiu į paskaitas. Dabar buvo trečia nakties, todėl net nežinau ką galėčiau veikti.
Prisileidau šilto vandens į vonia ir nusirengusi pižamą, atsiguliau. Šiltas vanduo apglėbė mano kūną ir negalėjau nenusišypsoti. Jau senai to nedariau. Pasiėmiau kempinę ir tryniau savo kūną.

Susiruošiau į koledžą ir pasiėmiau tetos mašinos raktelius. Turiu pradėti gyventi. Nuvažiavus į koledžą mašiną pasistačiau stovėjimo aikštelėje. Išlipau iš jos ir prie manęs pribėgo Luke.
-Labas,-šyptelėjo ir apsikabino.
-Labas,-nusišypsojau.
Jis viska žino ir ne karta sakė, jog jam suspardys užpakalį. Kartu nuėjome į pirma paskaitą. Vėl literatūra. Vos įėjusi į kabinetą pamačiau dėstytoją.
-Labas Cher, džiugu vėl tave matyti,-pasisveikino.
-Man taip pat, profesoriau Bleik,-šyptelėjau ir nuėjau į savo vietą netoli Luke.
Vos nuskambėjus skambučiui išsitraukiau knygą ir apsidairius pamačiau ta blondine. Jasmin. Ji pamatė mane ir pasimetė. Nuleidau galvą ir skaičiau savo parašyta rašynį.
-Viskas gerai?-paklausė Luke ir aš linktelėjau.
Nemėgstu meluoti, bet nenoriu jo užkrauti savo jausmais. Dėstytojas vėl kalbėjo apie romanus ir aiškino jų tikrąją vertė. Dabar nenorėčiau apie tai galvoti. Man mažiausiai reikia tokių dalykų.

Pasibaigus paskaitai, nuėjau į religiją. Pasidėjus daiktus su Luke išėjau į lauką, kai prie medžio pamačiau Zayn ir Jasmin.
-Kalės vaikas,-suurzgė Luke.
Nusisukau ir nuėjau prie suolelio toliau nuo jų. Luke atsisėdo šalia manęs ir klausinėjo ar viskas gerai. Pamačiau, kaip link mūsų ateina Zayn ir Jasmin. Vos jiems priėjus pakilau nuo suoliuko.
-Cher galime pakalbėti?-paklausė.
Šaltai į jį pažiūrėjau ir nuėjau. Buvau jau netoli durų, kai pajaučiau suimant mano ranką.
-Cher.
-Ko tu nori?!-surikau atsisukus,-Nematai, kad pakankamai mane įskaudinai! Palik mane ramybėje ir buk su ją!-suklykiau su ašaromis ir ištraukus savo ranką iš jo gniaužtu nubėgau vidun.

Full Moon Monster II sezonas (Z.M. Fanfiction)Where stories live. Discover now