Hello- Nebitno

21.5K 294 4
                                    

Hej! Znači pišem novu priču koja je originalno trebala biti na engleskom jeziku ali sam odlučila da je vama prvima predstavim.

Roman Smith je normalna djevojka koja spontano dolazi do slave i bogatstva. Obožavana od strane svijeta i medija. Glumica sa svijetlom budućnosti. Ona je iskrena, sarkastična, cinična, slatka i ženstvena kada treba biti.
Ali od svega toga je najvažnije da nije izgubila onu djevojku koja je slučajno otkrila taj predivan i opasan svijet slave i bogatstva.

Harry Styles je Harry Styles. Piće, žene i zabave su mu na prvom mjestu. On je još jedan dječak izgubljen u tome opasnom mjestu. Glasine ga napadaju sa svih strana. Što o tome da spava sa raznim curama, što glasine o Larry Stylinsonu. On više ne vjeruje nikome. Postao Je ciničan i pomalo ogorčen. Djevojke su mu postale mu postale igračke. Sex i alkohol su mu jedini ispušni ventili uz boks i naporne treninge.
On je onaj zločesti dečko za kojim sve djevojke žude. Bezobrazan, arogantan, sarkastičan i iznimno sexy smrtna je kombinacija.

Što će se desiti kada oni na prisilu potpišu ugovor o vezi u trajanju od godine i pol?

Što će biti kada dvije potpune suprotnosti moraju biti zajedno i zavaravati javnost da su ludo zaljubljeni?

Može li slomljena djevojka popraviti slomljenog dečka bez da se poreze na oštre dijelove njegovog crnog srca?

-----
All rights reserved. Ova priča je plod moje mašte I sva poklapanja ili sličnosti su slučajne ili za korist priče.

Helena

In all the right ways. [COMPLETED]Where stories live. Discover now