part 4*

8.5K 198 3
                                    

Harry;

Usne sam priljepio na njene. Bože. Ovo mi je trebalo. Roman je toliko drugačija od nje. Ovaj put je ruke uplela u moju kosu i lagano povukla na sekundu sam otvorio oči i pogledao ju. Isti onaj sanjarivi pogled, ista ona raščupana kosa... Duboki uzdah zadovoljstva izašao mi je iz dubine grla. Primio sam ju za bedra i posjeo na bijeli, kuhinjski otok.

Toliko je trebam dodirnuti da su me ruke počele svrbjeti. Lijeva ruka je bila u njenoj kosi, a moja desna ruka lagano se spuštala prema kraju prevelike majce.

Tko zna kako bi izgledala samo u mojoj majci... Košulji? Bez ičega ispod?

Ruka mi je dotakla njeno golo bedro i lagano se počela penjati prema čipci. Lagano sam povlačio čipku dok mi je lijeva ruka bila na njenom vratu držajući je još bliže. Spustio sam svoje usne njen vrat, a ona je prostenjala. Bože kako lako mogu naviknuti taj zvuk. Nasmiješio sam se uz njen vrat.

Lagano sam grickao njen vrat ostavljajući znak da je od sad pa nadalje moja.

Ruka mi je poletjela ispod njene majce. Dok su mi usne spretno radile na još jednom ljubavnom ugrizu. Odjednom se sve preokrenulo. Uhvatila me je i ponovno počela ljubiti. Naši jezici vodili su epsku borbu. Noge je stavila oko mog torza i bliže me privukla. Ruke su joj putovale od kraja moje majce. Skinula ju je i poljubila tetovaže vrabaca, a usput ih je lagano polizala.

-Već?- šapnula mi je u uho. Već je i ona osjetila koliko mi treba. Čim mi je njen vrući dah dotakao uho i vrat trnci su mi prošli kralježnicom i završili na vrhu kurca.

-Da.- poljubio sam jedan od dva ljubavna ugriza i nasmiješio se o ugriz.

-Harry. Ne mogu.-

-Zezaš me.- pogledam je u oči crne od požude.

-Roman... Vidim da želiš. Znam da želiš.- ruke protrljam od njena bedra i bokove.

-Vjeruj želim- naslonila je glavu na moje rame -o vjeruj mi želim. Na toliko mnogo načina.- rukama je obujmila moje lice svojim malenim rukama.

-A zašto onda ništa ne poduzimamo? - uzeo sam njene ruke i počeo ih ljubiti.

-Ne, ne... Ne smijem.- napravila je facu kao da će zaplakati. Vidim kako se rastapa pod mojim poljupcima. Vidim kako se ja sam rastapam pod njenim usnama.

-Zašto?- i dalje ju ljubim samo sad po vratu kad-kad jezikom prođem po poljupcu, a desnom rukom sam prešao preko venerinog brda i počeo masirati ju. Njeni uzdasi i uzdasi su bivali sve glasniji i glasniji, a ona je sve važnija i važnija.

-Bebo, zašto?-

-Zbog mojih prijateljica.-

Roman;

O mili Bože ovo je tako dobro! Ti njegovi grešni prsti su bome iskusni. Savršen torzo i savršena faca. Tko zna kakav je dolje. Taman kada sam bivala sve bliže i bliže tom prekrasnom vrhu on je prestao.

-Zbog tih kuja?!- ponovno me pogledao u oči. Isuse. Krenula sam ga poljubiti, ali on se izmakao.

-Čekaj. Roman. Ti nećeš mene jer si njihova vjerna kujica?!- ček, šta?
Sad sam se ja maknula od njega i sišla s pulta.

-Rekla sam ti da me ne vrijeđaš više.- okrenula sam se i naslonila šake na stol pokušavajući se smiriti.

-Kako ne bi?! Radiš tako jebeno glupe stvari, d-da.... Stvarno te ne razumijem. Nisi valjda toliko glupa?! - o jebemu mater. Imam visoki prag tolerancije i ne plaćem nikada ali zbog ovog idiota... Zbog ovog idiota sam počela raditi stvari koje nikada nisam prije radila.

In all the right ways. [COMPLETED]Where stories live. Discover now