Part 2

11.9K 219 31
                                    

Mislim da jučer nisam smjela ići na party. Definitivno. Imam osjećaj kao da mi je u glavi neki mali, čangrizavi patuljak koji sa čekićem lupa po mome mozgu.

Ali to nije sve. Ne. Nebi ja bila ja da ja nisam upala u nekakvu nevolju.

Sjećanje

Muzika sa svih strana trešti i kroz mene kola adrenalin i uzbuđenje.
Hvala bogu pa sam obukla crne kožne hlače i bordo bluzu.
Bruno Mars pjeva Treasure ,a ja sam se razbacala okolo.
Neću lagati da nisam pijana jer mi je sve mutno i osjetila su mi poljuljana. Mogu se kladiti da sam ljubila najmanje tri dečka, a ne znam s koliko sam plesala i pipala ih.

Kendall, Cara i ja smo se opustile dok Taylor sjedi na barskom stolcu i već 2 sata pije bloody Mary. Zna da je on tu pa se boji opustiti.

Imali su ružan prekid. On ju je prevario i kad ih je uhvatila u krevetu još ju je pitao želi im se pridružiti. Pa mislim stvarno. Ja bi ga zatukla daljnjeskim tada i tamo. Ali ne ona je pukla i izrezala odjeću i bacila ju van. Čak je nekoliko majca zapalila dok je on sve to mirno gledao sa jebenim smiješkom na licu.

Kada je završila i kada smo mi tek utrčale u sobu ona je bila na koljenima sva u suzama, crvenog lica i upropaštene šminke.

Samo se spustio do nje i rekao onim svojim hrapavim glasom i britanskim naglaskom:

"Očajna si. I sama znaš da te nikada nisam volio. Jadnice." i otišao je.

I Kendall i Cara su bile s njim isto. I svaki put ista priča. I svaki put sam ga gađala nečim. Daljnjeskim, tanjuri ili nožem. Nije bitno.

-Daj dođi ili ću te staviti na leđa i nosit uokolo! - vikala sam kako bi nadglasala glazbu.

-Rom. Daj, znaš da ne želim iz određenih razloga.- spustila je pogled i njena plava kosa pala je na njeno lice.

Podrignula sam se i mahnula s rukom.

-Znam za jedan. Ali to govno nije dovoljno dobar razlog da tu sjediš ko' pokisla baba. Jasno?- znam da sam u pravu. Jenostavno uvijek jesam.

-Rom? Pijana si. I on je dosta dobar razlog. Vidi ga. Gleda me cijelu večer i samo čeka da napravim pogrešku kako bi mi mogao doći i nabiti mi na nos kako sam maloumna, kako sam glupa da...-  okrenula sam se oko sebe nebi li ga pronašla.

-Pod broj jedan, da pijana sam ko guzica ali mi se sviđa. Drugo ne nije jer ću mu ja zavitlat glavom o zid i jebo majku di je?- rekla sam sa rukama na bokovima. Glavom je pokazala u VIP odjel. Zaškiljila sam kako bi se fokusirala da nađem čokoladne kovrče.

Ubrzo sam ga pronašla kako gleda u našem smjeru. Govno! Pokazala sam mu srednjak i isplazila jezik.
Oh, baš zrelo od mene.

-Čuj. Ja moram ići urinirati jer ne želimo scenu, je l' tako?- rukama sam držala njeno lice. Ubrzo se smiješak prostro po njenim usnama.

-Naravno Rom.- rekla je kroz smijeh.

Kada sam završila sam svojim poslom imala sam problema sa hlačama. Nisam ih mogla navuči. Idiot.

-E Ken znaš kako imam izjebane hlače. Trebaš vidjeti.- spuštenog pogleda, postavljajući dugme na hlačama ušla sam u krug svađe.

-Wow. Odem pišat i već se koljete.- Niall Horan našao se pored mene smijući se mojoj izjavi.

-Niall.- predstavio se i pružio mi ruku.

-Roman.- rekla sam i stisnula njegovu veliku ruku.

In all the right ways. [COMPLETED]Where stories live. Discover now