part 6

5.4K 188 2
                                    

Harry;

-Sara!- šapnem/viknem. Ljut sam. Bolje reći bijesan! Šta ona ima tu raditi?! Još mi samo fali da se još neka pojavi ispred Romanovih vrata..

-Šta pobogu radiš ovdje?!- upitam rukom prelazeći kroz kosu. Grašci znoja mi se tvore na čelu. Tako sam blizu bio da imam Roman. Tu divljakušu sjajnih očiju i vedra osmjeha.

-Željela sam vidjeti sa kojom me kurvöm sad mijenjaš!- napravila je puppy face i krenula u svoj napad na mene.

-Kůrva ti je u gaćama, Sara.- Ed ju je primio za ramena i protresao -Otiđi prije nego što ja još više poludim!- prestrašila se njegovog ljutitog glasa i ludih očiju. Već mi je nebrojno mnogo puta rekao da obožava Roman i da bi svašta napravio za nju.

-Otiđi bolje Sara. - rekao sam stisnutih zubi već nanarviran dozlaboga.

-Harry!- proskliktala je i lupila potpeticom o pod. Ed je sve to promatrao prekriženih ruku naslonjen na zid i ljutitog pogleda.

-Ne želiš me ljutog! Sara otiđi!- s tim je otišla u suzama.

-A ti?- pogledao sam u Eda i vrata još više zatvorio tako da mi se samo pola tijela i glava vidjela.

- Pusti me unutra Styles.- odmahnuo sam glavom u znak ne slaganja, a on se približio vratima.

-Tsk-tsk. Čuj stari imam nedovršenog nekog posla i ne bi želio biti ometan..- poladano sam mu zatvarao vrata pred nosom sve dok se nije namrštio.

-E pa ti poslovi će i ostati nedovršeni jer ću te ja omesti.- Gurnuo je rukom vrata i ušao.

-Rom!- viknuo je, a u meni je strah prostujao kao plima. Što ako joj kaže da imam još jednu sa strane? K vragu imam ih još dvije...
A bio sam toliko blizu. Toliko blizu da imam to što mi više nikad neće poželjeti dati kao što mi je htjela malo prije. Produžio sam korak prema Edu i primio ga za nadlakticu.

-Što ćeš joj reći?- znam dQ sada izgledam strašno i očajno u isto vrijeme, ali neću ovo izgubit. Želim pokoriti tu sarkastičnu i smiješnu ženu koja je toliko drugačija sa svojim smiješkom da se ne mogu kontrolirati. Kao da mi netko preuzme kontrolu nad menom kada je ona blizu. Sa njom nemam one leptiriće, ne znoje mi se dlanovi i nisam nervozan. Jednostavno mi je udobno sa njom. Ne trebam se pretvarati da mi je stalo i govoriti tko zna kakve riječi da bi se svidio joj. K vragu ona je izvela scenu sa sladoledom!

Zna kakav sam. Zna da sam ženskaroš. Ali i ona je player.

-A šta misliš?- istrgnuo je ruku iz moje i krenuo prema njenoj sobi. Sobi gdje je ona možda ležala gola! Brzo otrčim na vrata sobe i stanem kako Ed ne bi moga proći.

-Harry saznati će ovako ili onako.- boli me briga. Najvjerojatnije i ona ih ima još tri sa strane.

-Ne. Mislim da znam saznat će, ali nemoj joj baš sada reći- dok je gola. U sobi. Čekajući mene. Isuse opet mi se digao na samu pomisao njene glatke, brončane kože pod mojim prstima. Na pomisao njenih ružičastih, punih usana na mome tijelu. Na meni.

Isuse ja sam sebe mučim..

-Zašto? Još je nisi stigao povaliti pa onda da pričekam kad to napraviš?- da tako nekako zapravo.

-Ed, daj molim te.- molećiv pogled nabacim i lagano položim ruke malo iznad mog nabreklog uda. Ako ga dotaknem neće biti zaustavljanja. Morati će me Rom zadovoljiti na koliko god načina ona želi. Pretpostavljam da ih ima dosta.

-Ne Harry. Ona mora saznati. Ne želim da je povrijediš. Previše mi znači.- pokušao se progurati ali nije uspjeo jer sam ga brzo lagano odgurnuo. -Kao sestra mi je, pobogu!- malo višim tonom je rekao.

-I neću je povrijediti!- pomalo viknem i okrenem se prema kuhinji uzimajući tri čaše i bocu konjaka. Natočim sebi i Edu. Znam da će i ona se nama pridružiti. Čudim se što već nije. Iskapim čašu i vratim se Edu sa bocom i čašama.

-Ne naravno. Zašto bi?- položio je ruke na svoje bokove i napravio nezadovoljnu facu. -Isto je pitanje i za sve one djevojke prije nje! Ona nije za tebe!- ponovno sam iskapio času i približio se njemu.

-A za tebe je?- nabio sam mu se na facu sa namrštenim licem i prstom uperenim u njega.

-Znam što želiš Ed.- Odložio sam čašu na bijeli stolić i okrenu se prema njemu ponovno sa samozadovljnim osmjehom na licu. Bože kako to prije nisam vidio. Stalno je pričao o njoj i hvalio ju. Ako barem deset puta nije rekao 'Roman i ja...' O Bože kako sam glup.

-Ti želiš nju. Ti si zaljubljen u nju!- nasmijem se i odmahnem glavom.

-Kako to prije nisam vidio?! O Bože mili ti si preko ušiju zaljubljen u nju!- postajao je sve više i više crveniji. Koliko mi je drago da sam u pravu toliko i želim mu glavu zabit u jebeni zid. Ona je moja i ničija više! Nitko je ne smije dirati! Samo moja ruka može dirati njenu baršunastu kožu i ljubiti njene pune usne. Samo ja i nitko više!

Roman;

Pa dobro di je on? Već pet minuta ležim gola ispod plahte. Isuse šta ako je samo otišao i izrugao me. Dižem se iz kreveta i navlačim staru, preveliku majcu i nove gaćice. Kosa mi je razbarušena i sva sam crvena. Što od napaljenosti koja me jeos nije prošla što od ljutnje.

Otvara vrata svoje sobe i lagano silazim stepenicama. Ed i Harry su u mom dnevnom boravku. Okrenuti su jedno prema drugome, a meni bočno. Ed je crven je kao i njegova kosa, a Harry nasuprot njemu drži času u jednoj ruci ima onaj njegov bezobrazni smiješak, ali stišće čeljust i šaku kao da se suzdržava da ga želi odlaziti svom snagom.

-Pa zdravo.- obojica muškaraca su se okrenula prema meni. Harry sa smiješkom na licu, a Ed sa nevjericom. Sišla sam do njih i stala na vrh "trokuta". Harryjeva ruka se ubrzo nađe na mom struku te me jako privuče k sebi.

-Dobro, što ti je?- kažem namrštena. Ed odmahne glavom i prođe rukom po kosi.

-Kao što sam rekao, Ed, dobro smo. Zapravo odlično. Zar ne, ljubavi?- ljubavi? Dobro znam da britanci imaju te neke pridjeve koje svim stavljaju, ali od svih njih on taj izabere?

-Vidim.- Ed Pokunjeni kaže i nagne se prema meni i poljubi me na obraz te šapne mi u uho 'čuvaj se'.

-Nazovi me ako nešto trebaš.- primio me je za slobodnu ruku koja nije bila u Harryevom čvrstom stisku.

-Bilo što...- njegova toplina ruke je napustla moju te me ponovno poljubio i okrenuo se te otišao.

-Pa to je bilo nepristojno.- Harry je prozborio hrapavim glasno od šutnje. Obrve su mi i dalje namrgođene jer i dalje ne znam šta se tu događa. Da ne znam Harrya i Eda rekla bi da je ovi bilo natjecanje.

-Da. Samo je otišao ,a nije pozdravio.- pogled mu je sišao s vrata na mene dok je moj već bio namješten na njegovom profilu. Na čvrstim, ali ipak mekanim usnama, na visokim jagodicama, neurotivoj kosi koju sam ja još vise razbarušila, na dugom vratu i visokom čelu.

-Trebaš uzeti sliku?- nasmijem se i popnem se na prste poljubivši mu usne.

-Njih sto.- kažem ponovno ga poljubivši.

*****
Oprostite na čekanju :D

In all the right ways. [COMPLETED]Where stories live. Discover now