Morning

9.2K 238 12
                                    

Primjetila sam kako su jutra u sustini najlepsi deo svakog dana. Bilo koje godisnje doba da je, taj prvi susret sa jutrom ostavlja najveci utisak. A ja sam ovo moje jutro provela pored njega,mama je javila kako nece dolaziti kuci a sestre i njen decko su na putu prema Parizu. Mislim da je tek svanulo nisam sigurna bila sam u njegovom duksu,izgledao je tako mirno dok spava a i ja pored njega netko bi rekao da smo par.

Sjetite se prvog osecaja kad u hladno zimsko jutro otvorite oci. To je toplota vaseg krevet i zvuk peci koja pucketa u cosku sobe. Tada se sve cini kao muzika. Ustajete lagano iz krevete i pre nego sto bilo sta drugo uradite prilazite prozoru. A tamo, beli pokrivac pokrio celi grad. Prozor moje sobe gleda na bastu,ovaj put je to Harryeva soba. Svake godine iznova se obradujem zimskom jutru iako je uglavnom isti. Cijelu bastu pokrije beli jorgan, ne vidi se nijedan deo travnjaka ili mokre zemlje. Vec odavno ogolelo drvece okiceno je mrazom i zakli se na zracima zimskog sunca koje steze. Trepere i presijavaju se na zubatom suncu kao da sviraju neku simfoniju. A sneg lagano veje. Padao je cijelu noć žustro kako bi sve prekrio i sad lagano pada u sitnim pahuljama.

Tek onda se oblacim i obavljam svakodnevne jutarnje svakodnevne stvari. Secam se kao dete kako sam volela ta jutra okicena snegom, istrcavala sam iz tplog kreveta zudeci za novim zimskim radostima. Polako osjetim poljubac na mom obrazu.
"Harry" kazem kroz osmjeh dok on me povuce prema sebi i dekom nas jako ugrejao.
"Mama dolazi uskoro." Kazem tiho pokusavajuci da na zvucim tuzno.
"Jebemu." Rekao je i poljubio me,kako sam uzvracala poljubac je bio sve vise pun strasti i vodio prema onome sto ne mozemo sad. Odvojili smo se jedni od drugog dok sam jezikom prelazila preko usana osjecajuci Harryev miris svuda po meni.
"Dallilah ja nju ne volim." Rekao je toliko nervozno da mi se ucinilo da on nema sanse place.
"To je stvar posla Dallilah,stvar novca,prljavi pisao u koji si uvucena time da imas nesto sa tom vjesticom." Zaprepastila sam se.
"Vi ste zajedno zbog posla?" Upitam jakim tonom glasa.
"Dallilah mi ostajemo zajedno ja i tvoja majka." Kao da me netko udario u stomak. Suze su navirale na moje oci.
"Sta ti hoces vise od mene?" Upitala sam jecajuci na sta je gledao u mene. Cutao je ,ustala sam iz kreveta i uputila se prema prozoru i sjela na cosak prozora.
Hladnoca je bila svuda. Ispred zgrade bili su Amanda i Stefan moji stari prijatelji,grlili su se u snijegu i ljubili.
"Gotovo je Harry." Rekla sam na sta je poskocio.
"Ja nisam tvoja jebena seks igracka,ja necu raditi ono sto ti hoces. Ja cu naci decka kog mogu da volim,necu morati da se krijem. Vidis ovo dvoje sta rade vani,to je ono sto ja i ti nikada necemo uraditi." Rekla sam dok su suze isle niz moje lice a on bio je meni drazi od svega. Samo hocu da ga zagrlim.
"Dallilah nisi moja seks igracka. To zelim da znas." Rekao je na sta se culo zvono na vratila zaprepastila sam se. Brzo je ustao iz kreveta i obukao majcu.
"U kurac skidaj to sa sebe." Izustio je hladno na sta sam osjetila takvu bol u srcu,okrenuo se i zagrlio me jako.
"Izvini ja.." Opet se culo zvono na vratila a potom i kucanje.
Brzo sam mu dala njegov duks i obukla svoju trenerku glumeci da ten ustajem. Cuo se glas moje mame i poljubac koji je dobio Harry. Isla sam prema njima dok me majka ljuto gledala.
"O gospodjo svaka cast." Harry je gledao uplaseno.
"Sta,sta sam uradila?"
"Dovoljno toga. Kako te nije sramota imati dvije cetvorke? Kako mislis upisati neku dobru skolu? Naravno tvoje divno drustvo. Ja brinem o tebi ja na tebe trosim novac da bi ti bila obicna prostakusa? Da bi se nastavnica zalila da te nasla u cosku toaleta gotovo golu." Pogledala sam u Harrya dok su size navirale na moje oci.
"Imam dvije cetvorke hej odakle ti pravo da mi ti seres i prosipas pamet?" Harry me gledao otvorenim ustima ocito ovo nije ocekivao od mene.
"Jos jednom tako razgovaraj sa mnom deriste." Njen drski glas je odjeknuo.
"I sta ces uraditi?" Osjetila sam tako hladan stisak na mom licu. Lupila mi je tako jak samar da je odjeknula prostorija. Harry je stao ispred nje i osinuo je pogledom.
"Ljubavi ja moram da idem dosla sam jednostavno da rascistim sa ovom malom. Cao" ostavila mu je pusu u obraz i izasla ne gledajuci me. Pala sam na koljena nisam mogla vise jecaji su odjeknuli sobom. Sjeo je ispred mene i zagrlio me.
"Unisticu je. Povredicu je mnogo vise nego sto je ona tebe. Ne brini. Volim te i ucinicu sve da ti ovo jutro postane ljepse."

CAOOOO:3,GSAJHSHAHAHAH nastavak je tu. Kao i uvijek u komentar vase misljenje i vote ako vam se svidja.

•Daddy•حيث تعيش القصص. اكتشف الآن