You again

4K 179 36
                                    

PRIPOVJEDAC

  ''O nedostajanju su snimljeni mnogi filmovi, napisane mnoge knjige i stvorene mnoge pjesme. Ali covjek ne može da razumije šta nedostajanje znaci, dok sam ne iskusi tu prazninu u grudima, bol zbog praznog jastuka i drhtaj usana pri izgovoru tog jednog imena.''

Da to je  Dallilah osjecala na spomen Harrya,bio je to osjecaj koji je proizvodio da se svaki deo njenog tijela najezi,to sto su oni imali nije bila neka igra a ni ljubav,mnogi bi to nazvali bolesnim,neki psihicko poremecnim,bili su nekako ovisni jedno o drugom sto je ubijalo,pokusavala je da zaboravi Harrya ali sve pjesme,sve rijeci u kojoj se nalazila poezija nalazio se i Harry. A on? Nije mu alkohol pomogao,moglo je jos mnogo njih da govori daddy,sve u isto vrijeme nisu jedna koja mu treba. To nema naziv,nije to ljubav ni bilo sta slicno. 

 ...

Vratila sam se kuci nakon napornog dana,lose mi je malo. Cujem vibriranje telefona i zacudjeno pogledam i iznenadi me ono sto vidim. Harry. 

" Veceras znas neke pored mene pricaju i neka se zove Daniele,znas cim sam cuo to D podjestila me na tebe i na to koliko mi veceras trebas nisam pismen nemam tacke zarez nemam nista znas zasto jer nemam jebeno tebe jer si me napustila a obecala si Dallilah "

 Citala sam poruku dok sam grickala usnu suzdrzavajuci suze,sta mu se desilo? Kakva sam ja to osoba? Okrenem njegov broj i nervozno lupkam nogom. Cujem njegov promukli glas i zenski pomijesan sa njegovim. "Harry." Izustim pokusavajuci da razumijem sta pricaju. Ocigledno je izasao cim vise nema zenskog glasa, "Gdje si Harry?" upitam zadrzavajuci suze i dalje,on je mene vec zaboravio. Samo se nasmijem i prekinem. Sta si ocekivala od Harrya Styles,koji ima zeli a i ocuh ti je Dallilah zacepi svoja odvratna usta vec jednom,nemam vise snage samo se okrenem i utonem u san. 

Zvono na vratila se oglasi ne znam koji put ali ocito ne prvi. Ko bi dosao mene da trazi pa sta se desava boze,idem prema vratila a kada ih otvorim ugledam najmanje ocekivanu osobu i otvorim usta u cudu. 

"Jesam ti rekao da cu te pronaci" Napravim mali ali iskren osmijeh a onda skontam da licim na kretena i da sam sinoc zaspala sa sminkom i spustim glavu.

"Um Zayn mislim da imas uzasan prizor jer izgledam kao ne znam ni sama sta" Prasne u smijeh i povuce me sebi sto me iznenadi. Gleda me u lice sa osmjehom.

"Ne zapravo imam jako simpatican prizor. I jednu zelju." Pogledam ga zbunjeno dok udisem njegov muski parfem koji je mnogo jak.

"Da provedes dan sa mnom?" Nasmije se dok njegov jezik oblizuje usne koje postaju suve sto me privuce i ne znam kako i zasto ali jednostavno zelim Zayna pored sebe

"Hm Zayn pristajem da provedem dan sa tobom." Na njegovom licu se stvori siroki osmjeh koji mu pristaje. "Naravno kada se spremim." Nasmijemo se u isto vrijeme kao ludi i udjem u sobu sa namjerom da izgledam sto bolje. Ne znam kako ce ovo danas proci,mozda lose a mozda dobro nemam pojma jer zivot je kao lepa melodija,samo su reči malo pomešane.

Ipak sam odlucila da nastavim sa pricom,molim vas vote. I naravno u komentar misljenje o ovom i da vas pitam da li vam se visa svidja Dallilah sa Zaynom ili Harryem? Dalary or Zalliyn? :3




•Daddy•Where stories live. Discover now