~ 6 ~

7.8K 325 67
                                    

"Time is the only thing you can't get back."

~hoofdstuk6~

Ik had Jane opgehaald en samen reden we meteen naar het spionnenhuis. We kwamen er aan en ik zag dat het een super grote villa was. Er stond ook nog eens een grote garage naast. Ik keek Jane grijnzend aan. Ik stopte de auto voor het hek wat rond de villa heen stond en drukte op de bel. Door de intercom werd gevraagd naar mijn naam. Toen ik deze had verteld ging het hek open en reed ik mijn auto naar binnen en parkeerde hem in de garage. Vanaf de buitenkant leek de garage best klein, maar als je er eenmaal in was kon je zien dat er ook nog een verdieping ondergronds was. Ik stapte uit mijn auto en deed de deur dicht. Jane stapte ook uit de auto.

"Heb je hem eigenlijk al een naam gegeven?" Ik keek Jane raar aan.

"Uhm, wie moet ik een naam hebben gegeven?" Jane rolde haar ogen.

"Je auto natuurlijk, elke tiener doet dat tegenwoordig!" Ik keek haar verwart aan.
"Waarom zou ik een auto een naam geven? Dat slaat gewoon nergens op?

Oke, mijn auto is wel mijn baby en niemand moet eraan zitten anders gaan ze dood, maar ik ga hem geen naam geven.

"Maar alle tieners doen het!"

"Dan worden de tieners met de jaren mee dommer... Ik bedoel wie gaat er nou weer een voorwerp een naam geven?" Jane rolde haar ogen.

"Jij bent ook no fun..." Ik haalde mijn schouders op. "Ik zie het nut er gewoon niet van in..." Jane begon te lachen.

"Het is ook niet nuttig bedoeld, ze doen het gewoon voor de grap. Bijvoorbeeld.... Je noemt je auto Josh of zoiets. Dan denkt iedereen dat je een vriendje hebt." Ik was nog steeds verwart.

"Maar dan gaat iedereen vragen: Wie is Josh? Dan word je daar ook helemaal gek van." Ik hoorde Jane zuchten. "Laat maar..." Ik knikte.

Ondertussen waren we al uit de garage gelopen en waren we weer bijna bij het huis. Ik drukte snel op het knopje op de sleutel van mijn auto en deed hem op slot. We liepen het huis in en werden al opgewacht door een bediende.

Ik bleef beetje op afstand aangezien ik nog steeds heel veel moeite had met het vertrouwen van mensen. Na een tijdje gaf de bediende ons een rondleiding door de villa heen. Er was een schietbaan, een trainingsruimte, een zwembad en ook een bioscoop! Uiteindelijk ben ik naar mijn slaapkamer opzoek gegaan en had hem al snel gevonden. Tot mijn verbazing hing er ook nog een boxbal in mijn kamer, iets waar ik heel blij mee was aangezien ik soms zo boos kon worden dat ik echt iets moet slaan. Ik liep samen met Jane naar de woonkamer en ging daar op de bank zitten. Ik pakte de afstandsbediening en deed de tv aan.

"Wat wil je kijken?" Vroeg ik aan Jane. "Mmm, geeft niet. Kies jij maar wat." Ik knikte en begon weer te zappen.

Uiteindelijk zag ik dat er net een film bezig was en besloot die maar te gaan kijken. Het was de film Man of Steel, ook wel bekend als super man. Na een tijdje stond ik op en liep naar de keuken. "Jane! Wil je ook wat eten?"

"Jaa, doe maar een bak ijs!!" Ik grinnikte en liep naar de vriezer om daar een bak ijs uit te halen. Ik keek door de vriezer heen, opzoek naar een bak ijs. Er stond een bak framboos ijs staan en helemaal achterin stond een bak chocolade ijs. Ik was aan het twijfelen welke ik nu mee zou moeten nemen.
Ondertussen hoorde ik dat de bel van de voordeur weer ging. Ik negeerde de bel aangezien Jane wel open zou doen of een van de bediendes. Ik keek weer naar de bakken met ijs die ik in mijn hand had en besloot het maar gewoon aan Jane te vragen aangezien ik toch niet zou kunnen kiezen.

Jane! Chocolade of framboos?!" Het was even stil. "Uhm... framboos!!" Ik legde de bak chocolade ijs weer terug in de vriezer en pakte twee lepels.
Terwijl ik naar de woonkamer liep hoorde ik 2 stemmen.
Ik bleef stil staan en luisterde aandachtig. Het waren 2 mannen stemmen.

from nerd to spyWhere stories live. Discover now