Kim Jong In - #1

1.1K 55 5
                                    

Apa semana cu o oglinda imensa,zugravita in nuante de roz si auriu. In clipa aceea,in timp ce ma apropii de marginea cararii,soarele,arcuit deasupra orizontului ca o bolta aurie,parca isi da ultima suflare,scaldand privelistea intr-o lumina alba inlaturand pentru o fractiune de secunda voalul intunecat al apei. Apoi dispare,luand cu el firisoarele roz,rosii si stacojii de pe cer si cufundandu-le pe toate intr-o mare de intuneric. 

Odata cu lasarea intunericului, marea imi va lua sufletul asa cum a facut si cu mama mea,trimitandu-l in abisul misterios. 

Din cauza lui  se intampla toate acestea,toate aceste ganduri necurate. Opusul iubirii nu e ura,ci indiferenta. Iar daca urasti,inseamna ca inca iti pasa. 

- Te iubesc si te voi iubi neconditionat,Jong In! 

Tip, ecoul parca intorcandu-se impotriva mea,valurile oceanului devenind din ce in ce mai mari, izbindu-se mai apoi de stanca.

Mici firicele de lacrimi se preling pe obrajii mei, fiind din ce in ce mai dese, odata cu durerea pe care o simt mult mai tare, in fiecare secunda care trece. 

Odata cu perdeaua neagra ce se va asterne pe intreg pamanul, presarata cu micute diamante sclipitoare si cu luna nelipsita, ma voi arunca in valurile spumoase si ma voi pierde in ele. 

Ma apropii de marginea unei stanci imense si albe,de nisip. Pamantul mi se misca sub picioare. Muchia pe care stau incepe sa se sfarame,prabusindu-se,bucatica cu bucatica, in haul fara fund la mii de metri sub mine, in oceanul care se zvarcoleste cu atata furie,incat pare o spuma uriasa,gata sa ma inghita. Imi aduc aminte de chipul mamei, intre valurile spumate: palid,umflat si vanat pe alocuri.Are ochii deschisi si gura incremenita,parca intr-un tipat de disperare.

Jong In, iubirea vietii mele nu a fost langa mine,sa ma sustina in tot ce fac! De aceea fac asta. Mai bine mor decat sa ma tarasc prin viata asta atat de cruda, si chhiar de la o mica greseala te face sa suferi,sa te inchizi in tine si sa plangi.

Cand sunt gata sa ma arunc in valuri, niste maini putercine urmate de un piept tare ma trag inapoi, depratandu-ne de stanca.

Ma intorc observandu-l pe el, cel care imi este viata,este oxigenul meu!

- Jong In.. 

Spun cu o voce stinsa,luandu-l in brate incepand sa tremur din toate incheieturile. 

- Imi pare rau, ingerasule, te iubesc enorm. Voi fi de acum langa tine. Nu fa un lucru necugetat.

- De ce nu ai fost si pana acum? 

Tot aceeasi voce stansa aveam,acum acompaniata de mici lacrimi.

- Pentru ca am fost un idiot! Iarta-ma,dragoste. Pentru lume esti doar o alta persoana,dar pentru mine esti intreaga lume! 

Cuvintele lui ma fac sa imi simt stomacul facandu-se ghem,uitandu-ne amandoi unul in ochii celuilalt. Imi era dor sa-i privesc acei doi ochii ciocolatii, si buzele sale carnoase si rozalii.

-Te iubesc,Jong In!

- Si eu te iubesc,ingeras!

Se apropie usor de mine,lipidu-si fruntea de a mea, mai apoi sarutandu-ma flamand. Imi era dor de buzele lui. Imi cere permisiunea in lacasul umed, acceptand imediat. Imi pune mainile dupa gatul lui,apropiindu-ma mai mult de el. Imi saruta usor linia maxilarului,coborand spre gat, unde-si infinge dintii catifelati in pielea mea fina,lasand o urma rosie in urma, alintand-o apoi cu sarutul lui ..

Sfarsit. 

__________

Needitat. 

Am inceput o noua carte! Un oneshot cu Kim Jong In (Kai) ,urmatoarele capitole fiind cu ceilalti membrii din EXO. 

Sper sa va placa!  ^^ 


Oneshot - EXO Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum