Luhan - #8

331 22 6
                                    

O prinde de par,trantind-o pe jos, incepand sa o loveasca cu piciorul in stomac. Injura printre dinti,parasind camera,lasand corpul brunetei pe jos.

Lacrimile incep sa-i brazdeze fata vinetie, strangandu-si pumnii in incercarea de a diminua durerea ce continua sa persiste. Isi blestema tatal chiar daca era sange din sangele lui, dar daca o iubea macar putin nu o vindea ca pe o carpa. Isi ura fiecare secunda ce trecea,zilele acre care trebuia sa le inghita fara sa-i comenteze chinezului. Incearca sa se ridice de pe jos,dar ameteala nu o prea lasa sa faca asta. Isi odihnestee capul pe podeaua rece,respirand sacadat. Stia ca va veni din nou si o va privi cu sila,apoi va continua sa-i scuipe cuvinte batjocoritoare, ce o faceau pe bruneta sa planga.
Usa se deschide,pe ea intrand menajera cu o tava de mancare in mana. Cand o vede pe fata, isi mareste ochii, ajutand-o imediat sa se ridice de pe jos,dandu-i tava mai apoi in brate, spunandu-i un "pofta buna" soptind. Aceasta menajera era de fapt o fata in jur de 18 ani,Luhan dand bani frumosi pe ea,luand-o de la prietenul lui, JongIn.

- Iar te-a batut?

Bruneta afirma,lasand o lacrima sa se prelinga pe obraz. Aceasta inchide usa,asezandu-se langa ea.

- Doar nu-i comenta si nu ridica vocea la el. Face asa doar sa stii tu ca are control asupra ta. Apropo, cum te numesti?

- Kym, sopteste in timp ce-si privea mainile cu mici vanatai pe ici-colo.

- Nathalie, se prezinta si ea, uitandu-se in continuare la bruneta care plangea in liniste. Stia ca nu avea voie sa vorbeasca cu ea. Daca ar afla Luhan, va avea o soarta mai cruda, si ea, si bruneta.

Jos, treburile stateau altfel. Chinezul sorbea din cafeaua fierbinte, apoi tragand cate un fum din tigara. Telefonul ii tulbura linistea,luandu-l de pe mica masuta de langa canapea,si raspunzand.

- Acum ce mai este,JongIn?

- Salut si tie. O vreau pe Kym,doar pentru o noapte.

- Imi pare rau. E doar a mea, nu ti-o dau. Doar pe Nathalie daca vrei.

- Eu ti-am dat-o,idiotule. Nu o mai vreau. Si asa nu e buna la nimic, chicoteste terminand apelul.

Luhan zambeste ironic,gandul fugind la mica fiinta ce se afla in camera lui. Urca sus,deschizand usa gasind-o pe Kym intinsa in pat.

- Misca si fa-ti un dus. Iti voi lasa eu hainele in baie.

Bruneta afirma, intrand ca fulgerul in baie,incercand sa se calmeze. De data aceasta nu a mai lovit-o. Isi da toate hainele jos,intrand in cabinda de dus,lasand apa sa curga.

Peste catva timp,Luhan intra in baie,lasand jos un tricou de-al lui si niste boxeri. Isi ridica privirea,vazand corpul brunetei plin de picaturi de apa cum se scurgeau usor peste posteriorul ei. Inghite in sec, simtind cum pantalonii devin din ce in ce mai stramti. Bruneta se intoarce,ramanand incremenita cand il vede pe chinez. Acesta deschide usa cabinei intrand langa ea.

- Nu trebuie sa-ti fie rusine de mine,iubito.

Se dezbraca repede,lipindu-si coprul de al brunetei. Ii maseaza usor sanii sarutandu-i gatul,muscand pe alocuri lasand urme rosii. O ia in brate,lipind-o de perete,frecandu-si usor membrul de feminitatea ei,apoi penetrand-o adacand. Brunete geme puternic, tragandu-l pe Luhan usor de par.

Dupa inca cateva repetari, o lasa jos iesind din cabina imbracandu-se din nou, lasand-o pe Kym singura in baie. Aceasta se prabuseste pe jos,lacrimile facandu-si din nou aparitia pe fata fetei.

🌟🌟

Astrul ceresc isi facuse aparitia pe maiastrul cer cu mici diamante presarate, odata cu intunericul ce domina intreg pamantul.
Isi taraste picioarele pe balcon, privind oamenii ce mergeau grabiti pe trotuar. Voia si ea sa fie acum afara,plimbandu-se intr-un parc sau facand cumparaturi,dar de cand se afla in casa chinezului nu avea voie sa plece. Aerul rece o facuse pe bruneta sa se cutreme,simtind dintr-o data doua maini ce-i inconjurasera talia. Credea ca este Luhan,dar cand se intoarce isi daduse seama ca se insela amarnic.

-Ce faci,Kym?
Intreaba incet JongIn, coborand usor mainile pe coapsele ei.

- L-luhan t-ea t-trimis? incerca sa-i raspunda fara frica,dar vocea tremuranda a dat-o de gol.

Isi apropie fata de ai,sarutand-o. Coboara usor pe linia maxilarului, ajugand la gat unde il rasfata cu saruturile lui erotice. Bruneta se abtinea sa nu scape vreun sunet neoortodox,in timp ce usa de la camera se deschide.

- JongIn,iesi in momentul asta de aici!
- Iti pot explica,Luhan.
- Iesi daca nu vrei sa patesti ceva! Tipa, acesta iesind in graba din camera.

- Puteai sa fii iubita mea,dar tu ai ales sa te saruti cu altul, idioato!

Ii spune dur, un tipat iesind din gura fetei atunci cand glontul pistolului intrasera in pieptul brunetei.

______

#Needitat.

Imi cer scuze pentru intarziere. Stiu ca nu am mai postat de ceva timp,dar am un program foarte incarcat. De data aceasta am scris un oneshot cu Luhan, nu stiu cat de reusit este dar sper sa va placa. ^^



Oneshot - EXO Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum