Xiumin - #9

287 21 0
                                    

 Intra in camera veche,fara usa, inundata in intuneric. Un miros de mucegai ii invadase narile,facandu-l sa se instrambe.Incearca sa distinga cateva forme, dar esua de fiecare data. Nimeni nu putea observa ceva. Injura printre dinti ceva de neinteles, sperand ca ChanYeol si-a facut treaba asa cum era nevoie. In acel moment primise un mesaj. Scoate telefonul,glisand spre stanga si citindu-l.

"O s-o gasesti in camera de sus." 

Ofteaza, urcand la etaj. In capatul holului un mic bec palpaia intr-o lumina alba-albastruie.Intra unde i-a indicat ChanYeol,gasindu-si iubita legata de un scaun,cu rani pe fata si pe corp,sange uscat, iar lacrimile ce curgeau necontenite pe obrajii acesteia. Se uita la ea ranjind, nepasandu-i catusi de putin de starea brunetei. Il priveste cu frica,rugandu-se in gand ca acesta sa nu-i mai faca si altceva. 
         Era o pustoaica de 16 ani, Kym, care-l iubea pe Xiumin pana cand a aparut JongIn. A reusit sa se bage usor sub pielea fetei, devenind cei mai buni prieteni. Fiecare clipa si-o petreceau impreuna,Xiumin devenind din ce in ce mai suspicios in privinta celor doi. JongIn doar si-a batut joc de corpul acesteia,facand poze si aratandu-i iubitului ei. 

Isi dorea din tot sufletul sa o omoare, sa simta si ea la fel cum s-a simtit el cand a vazut pozele,chiar daca a fost totul o inscenare.

- Cum iti mai merge,iubito? 
O intreaba ranjind in continuare,privind-o din cap pana in picioare. O parte din el il durea. Il durea mult. A fost prima lui dragoste adevarata. Cu ea a simtit ce este iubirea. Dintr-o simpla atingere sa simti ca zbori,printr-o singura privire sa te emotionezi. O iubea. Dar orgoliul era mult peste limita.
                 Il priveste cu frica,vrand sa-i spuna ceva dar imediat isi inchide inapoi gura. Nu voia sa iese totul mai rau decat este acum. 

 -Vorbeste cu mine! Tipa la ea,aceasta tresarind speriata. Un alt siroi de lacrimi incep sa-i invadeze fata. Se uita la el cu acei ochi albastri,ce-l innebuneau de fiecare data. 

- T-te rog,X-xiumin. 
              Spune aceste cuvinte cu greu,simtind o durere apasatoare in zona pieptului. Nu a inteles de ce a reactionat asa persoana pe care o iubea cel mai mult,pana intr-o zi cand a venit ChanYeol la ea sa-i aduca mancare. Atunci i-a explicat toata intamplarea. In acel moment,simtea ca toata durerea si-o merita cu desavarsire.

- Ce ma rogi? 
- D-daca ma iubeai,nu-mi faceai a-asta. 

Se apropie nervos de ea,dandu-i o palma cu puterea pe care o mai avea pe moment.Simtea cum fiecare particica din el se scurge de putere,ramanand doar sufletul ce-i spunea sa o ierte,sa o ia in brate si sa o sarute,asa cum era pe vremuri.

- Nu te-am iubit?! Ti-a lipisit ceva,Kym? Ai avut tot ce ai vrut. Nu ti-am zis niciodata nu. Si acum imi spui ca nu te-am iubit?! 

Incearca sa-si calmeze furia,dar degeaba. Isi scoate pistolul din spatele buzunarului indreptandu-l spre ea.

  -Xiumin,te rog..

Bruneta se lipi cu totul de acel scaun putrezit,care aproape cadea pe jos,privind barbatul din fata ei,care voia sa-i termine viata intr-un mod atat de aspru.

-Opreste-te! Se auzi o voce masculina,din spatele lui. Bruneta putea distinge doar umbra,pana cand acesta s-a apropiat de Xiumin,dandu-si seama cine este. ChanYeol. Tipul inalt,care intotdeauna reusea sa o salveze asa cum putea si el. 

-Adu-ti aminte,idiotule cate a facut pentru tine! Chiar nu-ti dai seama cat de mult o iubesti? Si acum vrei sa o omori? De ce? Sa plangi apoi dupa ea si sa-ti para rau? Gandeste mai intai. 

O priveste cum plangea,intristandu-se instant. 

" - Nu e nevoie,iubitule. Imi ajunge doar prezenta ta aici. 
   - Esti iubita mea. Trebuie sa ai totul ce iti doresti. 
   - O sa te iubesc mereu. Indiferent de ce se va intampla. Stiu ca sunt mica,si nu iti pot oferi multe, dar ma bucur ca ma intelegi. Esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata! "

Isi trece limba peste buzele uscate,privind-o de data aceasta cu ochii inlacrimati. Alearga spre ea dezlegand-o din stransoare,si luandu-i corpul amortit in brate. 
        ChanYeol zambeste vag,lasandu-i pe cei doi singuri. 

- Imi pare rau. Imi pare rau,iubito. Nu pot sa cred ce ti-am facut. Sunt un idiot,si daca nu mamai vrei te inteleg. 
        Bruneta si-a dat usor seama de supararea din glasul lui,zambind sters. Acesta ii saruta toate ranile de pe corp,apoi buzele. Un sarut dorit de amandoi. Unul sincer,prin care amandoi se descarcau de gandurile negativiste. 

- Te iubesc. Sa nu uiti asta,Kym. 

_____________________________

#Needitat. Imi pare nespus de rau pentru intarziere. :< 
   Un oneshot nou,de aceasta data cu Xiumin. :D  Sper sa va placa.^^



Oneshot - EXO Where stories live. Discover now