Suho - #3

449 37 3
                                    

Statea intinsa pe cimentul rece,intr-o camera racoroasa,fara pic de lumina,simtind cum viata sa se scurge odata cu secundele ce se risipesc. 

Abia reusea sa respire,din cauza loviturilor primite in stomac de la niste idioti,sechestrand-o in acea veche cabana. Mici firicele de sange se scurgeau de pe pieptul ei din cauza taieturilor acumulate in ultimele doua saptamani. Capul era bandajat,deoarece l-a spart odata ce s-a opus in fata idiotilor,neacceptand sa se urce in masina unor necunoscuti. 

Isi blestema viata,isi blestema prietena cea mai buna.Era acolo cand se intamplase totul, ea reusind sa scape, dar nici macar nu anuntase pe cineva de intamplarea ce a avut loc in acea seara. O ajuta mereu, ii dadea sfaturi in legatura cu baietii care o faceau sa sufere. Iar ea? Asa o rasplateste? Lasand-o sa sfarseasca sechestrata,intr-un final omorata, avand varsta frageda de 17 ani. Spera doar la iubitul ei,JonnMyun. Stia ca o cauta,ca este acolo undeva si isi face griji in privinta ei.

La fel si parintii,mai ales fratele sau protector,care mereu era acolo pentru ea. 

Indivizii veneau odata pe zi, atunci fata savarsind multe din chinurile ei zilnice,cateodata aruncandu-i paznicul cate o cojita de paine, pe care nu o manca. A ajuns ca un caine? Nu. Nici in aceste momentele grele nu se va lasa asa usor. Toata increderea ei a fost pirduta pe undeva, mintea spunandu-i ca o sa sfarseasca aici, dar sufletul ii spunea cu totul alt ceva: Sa aiba incredere in ea. Chiar daca petalale florilor s-au ofilit acum, din cauza pamantului tare si aspru, o sa isi revina. Cineva va veni si le va uda,iar petalele si mirosul lor imbietor vor fi din nou acelasi din totdeauna. 

Usa se deschide,lasand o raza de lumina sa inunde camera cea rece si inspaimantatoare. Unul din idioti,isi face aparitia,inchizand usa inapoi dupa el,cu un zambet draceste pe fata. 

- Astazi se va termina chinul pentru tine. 

Spuse acesta apropiindu-se de ea cu un cutit. O ameteala toatala puse stapanire pe satena,acum mai ingrozita ca oricand.Chiar isi merita soarta? Merita tot acest chin? 

- Ordinele au fost sa te omor pur si simplu,cu un pistol amarat sa nu te mai doara nimic,dar unde ar mai fi distractia? 

-Te.. t-te rog.. l-lasa-ma..

- Hm.. sa ma gandesc.. Nu!

Tipa acesta. Era un om dornic sa vada sangele cum se scurge din mana lui,sa vada suferinta omului. Cu asta se hranea,cu durerea altuia.

Se apropie de corpul fragil al satenei,incepand sa traseze niste dungi cu cutitul pe lungul picioarelor ei.Cateva lacrimi ii curse pe obraji. Nu mai avea putere de a tipa, sau de a se impotrivi.

Usa se tranteste de perete, pe ea intrand un barbat,nu putea sa-i dinstinga trasaturile deoarece ochii i se inchideau treptat, vazand totul in ceata. 

Ii ia cutitul din mana neghiobului, aruncandu-l undeva prin camera veche. Il loveste cu genunchiul in stomac,acesta cazand pe jos in stare de incostienta.

- Esti bine,iubire? 

Acea voce cu tenta de teama,acele mangaieri. Era ingerul meu pazitor,Suho.

- JoonMyun.. nu ma lasa.

Acesta o ia repede in brate,iesind din casa groazei,asa cum o numea satena. O intinde pe bancheta din spate a masinii,incepand sa conduca ca un adevarat nebun pe strazile Seulului, ajungand in doar cateva minute in fata spitalului. Intra cu ea repede in insitutie,lasand-o pe mainile doctorului.

Dupa 2 saptamani 

- Poftim fisa de externare,domnule. Puteti intra in salon si sa o luati acasa.

Spuse o asistenta zambind.

Acesta intra,luandu-si iubita in brate si plecand cu ea. 

Odata ajunsi in casa acestuia, o aduce in camera lor intizand-o pe pat.

- Nu o sa te intreb prin ce ai trecut,stiu prea bine dupa ce a spus doctorul. Imi pare rau ca nu am putut avea grija de tine,iubito. 

- Conteaza ca ai venit si m-ai luat de acolo ..

Spuse satena cu o voce stansa, inbratisandu-l pe barbatul ei.

Suho iese din camera, intorcandu-se imediat cu o cana mare de ceai, mirosul imprastiindu-se prin toata camera. I-o intinde iubitei sale,aceasta terminand-o dintr-o inghititura. Era deshitrata. Buzele ii erau crapate si se putea vedea sangele. 

Aceasta adoarme pe pieptul lui JoonMyun, punandu-i mana in jurul bazinului si strangandu-l tare.

- Te iubesc, printesa.

Sopteste acesta sarutand-o usor pe buze.

_________________________

Needitat.


Oneshot - EXO Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum