Mcdonaldes date!

1.2K 33 4
                                    

Det var nu gået 3 timer og de andre var taget hjem undtaget Thor, for i havde jo aftalt at i skulle "hygge" i aften. "Skat, hvad er kl?" Spurgte jeg. "Den er 16 ca" sagde Thor. "Okay, skal vi ikke gøre os klar og gå en tur eller noget andet" sagde jeg. "Jo! Det kunne være hyggeligt!" Sagde Thor.
I gjorde jer klar. "Mor, mig og Thor går lige en tur" sagde jeg. "Okay, jeg tager til galla om en time (kl 18:00)" sagde min mor. "Okay, men må jeg ikke få nogen penge til mad?" Spurgte jeg. "Jojo, du får 200" sagde min mor. "Tak! Vi ses" sagde jeg.
I gik, "skal vi ikke gå ind på strøget?" Spurgte Thor. "Joo! Det er også lang tid siden!" Sagde jeg.
I gik hen til Hovedbanegården, i gik tjekkede jer ind. I nåede lige toget. "Skat?" Sagde jeg. "Ja mus?" Sagde Thor. "Er bois på strøget?" Spurgte jeg. "Nej, tror jeg ikke, tror de er der hjemme og har tømmermænd!" Sagde Thor. "Hehe, sikkert" sagde jeg. "Skat, skal vi ikke købe noget mad, og tage til Kongens have" sagde Thor. "Jo, det kunne være hyggeligt" sagde jeg. Næste stop, var der i skulle af. "Kom skat" sagde Thor. Han tog hånden frem, du tog fat i hånden og rejste dig op.
I gik ud af toget, gæt hvem der stod der. En hel folk piger og en dreng. Tror der var 20 piger og 1 dreng. "Okay, hvad sker der lige her?" Sagde jeg. "Godt spørgsmål" sagde Thor. "Ej se, der er Thor!" Sagde en pige. De løb hen til jer. "Må vi ikke få et billede?" Spurgte en pige. Du synes du kunne genkende hende. "Hey, er det ikke dig "Anna" inde fra citygirls gruppen?" Sagde jeg. "Omg! Jo" sagde hun. Hun begyndte at græde. "Hehe, du er fucking sjov. "Jeg vil se dig danse i det lilla lys" sagde jeg. "Hahah!" Sagde Anna. Hun grinte og grædt på samme tid. "Skat! Du skal se den video!" Sagde jeg til Thor. "Okay, glæder jeg mig til!" Grinte Thor. "Ej, omg!!" Sagde Anna. Hun græd virkelig meget. Der de var færdig med at tage billeder, spurgte de alle sammen mig in et billede, jeg sagde self "ja" til det.

Efter i havde fået taget billeder. "Gruppekram" råbte Thor. I alle sammen krammede. "Anna, du skal ikke græde mere" sagde jeg og krammede hende en ekstra gang. "Tusinde tak" sagde hun. "Så lidt" sagde jeg. "Nå, vi ses, vi skal også ud og spise" sagde Thor. "Uuuuh date" sagde de alle sammen. "Jaja, i Kongens have!" Sagde Thor og grinte. "Nå, vi ses" sagde Thor. "Hejhej, vi elsker jer!" Sagde de. "Ilm" sagde vi begge.
"Skat, hvor skal vi købe mad fra" spurgte Thor. "MCdonalds" sagde jeg. Thor grinte. "Hvad?" Sagde jeg. "Ik noget skat" sagde Thor og kyssede mig i håret.
Vi gik ind på McDonald's og bestilte noget mad. Efter gik vi igen. Vi gik hen mod Kongens have. "Skat, hvad er kl?" Spurgte jeg. "Den er... 18:30" sagde Thor. "Okay.." Sagde jeg.
Vi kom hen i konges have. "Ej, det mener de ikke!" Sagde jeg. "Hvad så skat?" Sagde Thor. Han lagde hånden på min ryg. "Dem vi mødte før, de sidder lige derhenne!" Sagde jeg. "Bare ignorer dem.." Sagde Thor. "Ja, men skal vi ikke gå hen til det store træ" sagde jeg. "Jo, lad os gøre det" sagde Thor. Han tog sin arm om mig. I kyssede lige hurtig.
I kom hen til træet. I satte jer. "Nå, skal vi spise!" Sagde Thor. "Ja! Jeg er også Mega sulten" sagde jeg. I kunne høre nogen synge rigtig højt. "Jeg tror de fester derhenne" sagde Thor. "Ja, tror jeg du har ret i" sagde jeg.
Vi sad og spiste. "Smil skat!" Sagde jeg. Thor kiggede op imens han tog en Bid af burgeren. Jeg havde taget et selfie. "Woaw, en smuk kæreste jeg har mig" sagde jeg og kiggede på billedet.
Jeg lagde det ud på Instagram. "McDonalddate med skatten" skrev jeg. "Åh nej" sagde Thor. "Åh nej, hvad?" Sagde jeg. "De kommer herhen!" Sagde Thor. "Nonono" sagde jeg. Vi vidste ikke hvad vi skulle gøre. Men heldigvis vendte de om. "Fuck, det var tæt på" sagde jeg. "Ja!" Sagde Thor.
Der i var færdig med at spise, ryddet i det til siden. "Kom skat!" Sagde Thor. Jeg lagde mig hen til Thor. Jeg lagde på skødet af ham, vi sad/lå og kiggede på hinanden. "Skat, jeg elsker dig!" Sagde jeg. Thor fjernede en tot fra mit ansigt. "Ilm" sagde Thor. Vi kyssede, eller savnede.
Efter vi havde været der i 1 time, tog vi hjem. Vi sad i toget. Jeg kiggede på min telefon, jeg var blevet spammet på insta. Kl var 19:45. "Skat, kan du egentlig godt lide page Four?" Sagde jeg. "Ja, men ikke "sommer" sangen, synes den er dårlig, men hvorfor spørger du lige pludselig om det?" Sagde Thor. "Det ved jeg ikke, Stefan, Lauritz, Jonas og Pelle er lige begyndt at følge mig" sagde jeg. "Okay, men du må ikke score dem!" Sagde Thor. "Skat, de har kæreste på.!" Sagde jeg. "Godt!" Sagde Thor.
I kom ud af toget og hjem til mig. "Jeg tror at Olga er gået i seng" sagde jeg. "Okay" sagde Thor. Vi gik op på væreslet, der lå en seddel. "Hej skat, du skal til læge i morgen, kl 14" stod der. "Okay fedt, håber jeg får gipsen af!" Sagde jeg. "Håber jeg også!" Sagde Thor.

Du møder Citybois!Where stories live. Discover now