Thor!?

1K 32 2
                                    

Hele flyve turen, så jeg film på Viaplay.
Jeg var nu i London's lufthavn. Jeg skulle hen og have mine kufferter', det Gik ret stærtDer stod en mand med et (Navet på dit rejseselskab) skilt, som jeg skulle med. "Hej, hvis du bare går hen til bus nummer 7" sagde manden. "Okay!" Sagde jeg.  Jeg gik hen til bussen "Wow!" Tænkt jeg. Luksus bus ligefrem, jaer okay, måske er det "rige" børn der er med. Jeg tog et billede og sendte det til Thor på snap. "Luksus bus!😘" Skrev jeg. Jeg kom hen til bussen, mine kuffert blev sat ind i bussen. "Denne vej" sagde en pige, som var lidt ældre end mig. "Undskyld, men er i alle sammen danske?" Spurgte jeg. "Ja, det er vi" sagde pigen. "Okay" sagde jeg.
Jeg gik ind i bussen. "Hold da helt op! Berømt er vi da ikke?" Tænkt jeg. Jeg satte mig hen i et hjørne og tog min MacBook frem. "Har i en internetkode" spurgte jeg. "Ja. 1243568790" råbte pigen. "1243568790 okay" sagde jeg.
Jeg gik ind på Facebook, første overskrift der kom op. "200 mennesker mødte op for at sige farvel til DN, som skal til London i 6 måneder" jeg gik ind på det, der var både interview med TV2 og DR1.
Efter jeg havde set dem, var det kommede massere mennesker.
Tilsidst kom der en dreng ind som lignede Thor på en prik, og ja! Det var Thor. Jeg lukkede min computer ned og løb over til ham. Han blev forskrækket. "Hvad laver du her?"spurgte jeg. "Jeg kommer for at se dig og være sammen med dig i to uger!" Sagde Thor. Jeg kyssede ham. Alle klappede ligepludselig, jeg ved ikke hvorfor. "Men?? Jeg skal jo danse" sagde jeg. "Nej, ikke de 3 første uger" sagde Thor. "Nå okay, godt du har styr på det" sagde jeg. Thor grinte. Jeg trak Thor med ned i hjørnet. Vi satte os ned. Jeg var så glad for at se ham! "Hej alle sammen! Jeg hedder Trine og jeg er jeres hjælper, at det vil sige at i altid kan spørger mig om hjælp eller noget andet. Jeg skal nemlig være her i de næste 6 måneder sammen med jer!
Jeg vil lige fortælle jer nogle ting, i mens vi kører. Vi har samlet et helt hold, som jo skal danse, det som vi så ville er at vi vil prøve at skabe det bedste dansehold i verden, jeg ved godt det lyder voldsomt. Men vi tror virkelig på jer, det er jo derfor det lige er jer vi har valgt. Så når vi er ankommet til hotellet, for i jeres værelser! Og i skal IKKE dele værelse, i må tage så mange gæster med, hvis i forstår. Så ja, det var bare det. Nej vent! I har 3 uger hvor i lige skal finde på plads.." Sagde Trine. "Nånå skat, så skal man vis igang med at danse" sagde Thor. "Jaa, ej har prøvet det før, men tror det bliver nogle hårde uger!" Sagde jeg. "Jaja! Du skal nok blive god" sagde Thor og kyssede med i håret. Jeg kiggede på ham. "Nåårh! Han er ved at få skæg igen" tænkt jeg. "Hvad tænker du på?" Spurgte Thor. "Dig!" Sagde jeg. "Godt eller skidt?" Spurgte Thor. "Altså jeg tænker på dit skæg" sagde jeg. Thor rørte ved sit skæg. "Er jeg ved at få skæg!?" Sagde Thor. "Ja" grinte jeg.
"Hvor lang tid skal vi sidde i denne her bus!" Var der en stemme der sagde, det lød rigtig meget som Sophia. "I en time" sagde Trine. "Thor.." Sagde jeg. "Jaer smukke?" Sagde Thor. "Er det Sophia, der sidder dernede?" Spurgte jeg. Thor kiggede hen på hende. "Jo, Wow! Hun har forandret sig!" Sagde Thor. "Godt eller skidt?" Sagde jeg. "Øhm, skidt, hun er jo ikke lige så køn som dig!" Sagde Thor. "Mmm okay" sagde jeg.
Jeg tog min høretelefoner. "Vil du høre med?" Spurgte jeg. "Ja da.." Sagde Thor. "Okay" sagde jeg. Jeg tog den ene høretelefon i øret på Thor, han tog min hånd, vi kiggede på hinanden. Ligepludselig kyssede vi. "Bare de andre ikke kigger på os" tænkt jeg.
Vi kiggede på hinanden efter kysset. "Jeg elsker dig!" Sagde jeg. "Jeg elsker også dig!" Sagde Thor.

Jeg fandt noget musik, jeg valgte "smile and wave". Thor begyndte at synge med, det var sødt.
Jeg lukkede min Mac op igen og gik ind på billeder. (Altså der hvor man kan tage sjovebilleder). Thor og mig tog massere af sjove billeder. Efter 20 minutter, sad jeg op af Thor. Han kiggede lidt rundt på sin telefon, jeg så med.
----------------------------------------------
Busturen var nu slut og vi var ankommet til hotellet, Thor og jeg stod og ventede på nøglen. "I skal bare tage elevatoren og trykke på sal 7, værelse nummer 175" sagde Trine. "Okay" sagde jeg. Vi gik ind i elevatoren, vi var helt alene. Ligepludselig begynder Thor at vold snave mig, jeg snave self bare tilbage. Vi kom op til 7 sal. "Okay?" Sagde jeg. Thor klappede mig bare i røven. Vi fandt væreslet 175, jeg låste døren op..

Du møder Citybois!Where stories live. Discover now