Turne?!

525 41 2
                                    

Vinterferien var ovre, jeg kom hjem i går, fra Canada. Shawn og mig havde hygget os helt vildt. Han kom endda til Danmark i påskeferien. Fordi at han ville være sammen med mig. Vi var som bror og søster.

I dag var det torsdag.
Jeg vågnede. Olga var kommet op med noget morgenmad. Jeg sad og spiste det imens jeg så Netflix. Efter stod og op i gik ud på mit badeværelse. Jeg børstede mit hår og tog noget maracare, læbestift på og ordnet bryn. Efter gik jeg ind i mit rum, med alt mit tøj og sko. Jeg tog det her på👇🏼

I dag skulle jeg til Islands brygge og snakke med nogle dansemennesker

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag skulle jeg til Islands brygge og snakke med nogle dansemennesker. De havde fundet mig på youtube, og ville gerne give mig et tilbud, som jeg ikke ved hvad er endnu. "Mor, kan du kan du køre mig til Islandsbrygge?"råbte jeg. Jeg fik ikke noget svar. Jeg gik nedeunder. Der lå en seddel på køkken bordet. "Hej skat, jeg blev nød til at tage til Sverige, fordi jeg skulle til møde, jeg kommer hjem imorgen til aften. Olga laver mad og alt det der.
-elsker dig" havde hun skrevet. Jeg sukkede "det er så typisk, det der" sagde jeg. Så må jeg bare tage toget ind til Islandsbrygge.
-
Jeg kom hen til Islandsbrygge. Jeg gik hen til stedet. Jeg kiggede ned i telefonen, pludselig gik jeg ind i nogen og tabte min mobil. "Ej.. Helt ærlig" sagde jeg og samlet den op. "DN?" Sagde en stemme jeg kunne genkende. "Christopher?" Sagde jeg og kiggede op. "Hej DN" sagde han. Vi krammede. "ej, lang tid siden" sagde jeg. "Ja, meget" sagde han. "Hva så, går det godt?" Spurgte han. "Ja, eller er gået lidt i stå med dansen. Men jeg skal snakke med nogle nu her" sagde jeg. "Nå okay, håber det kommer til at gå godt, men vi ses ik?" Sagde han. "Jo selvfølgelig." Sagde jeg. Vi krammede farvel.
-
Jeg kom hen til dem. "Hejsa, jeg er kim, kom ind" sagde han. "Hej, tak" sagde jeg. Vi satte os indenfor. "Nå, men vi har set dine videoer, og vi kunne godt tænke os at have dig med til en turne, som Oliver skal træne. Altså der vil sige at du skal med ud og danse i hele landet, som vi har 2 måneder til" sagde Kim. "Øhm jo selvfølgelig vil jeg det. Men er der andre med og hvornår er det" sagde jeg. "Ja, der er 14 andre på holdet, vi tager afsted efter påskeferien, i 2 måneder. Men du skal være med til at træne 3 gange om uge i 3 timer" sagde han. "Okay, helt klart. Men kan jeg ikke lige ringe til min mor og spørger om det kan lades sig gøre?" Spurgte jeg. "Jo selvfølgelig" sagde de.
Jeg gik ud af rummet og ringet til min mor.
DN-Hej mor, jeg har lige været til det der møde, de spurgte mig om jeg ville med på turne. Jeg ville kunne tage afsted efter påskeferien"
MOR- øhm Hej, jo det må du selvfølgelig gerne, jeg skal alligevel også til USA der"
DN- okay tak, vi ses.
---
"Hvad så?" Sagde de. "Jeg fik lov" sagde jeg. "Okay fedt. Du kan komme til træning på det kongelige teater om mandagen, Onsdagen og Fredagen" sagde han. "Okay, men det er ikke ballet vel?" Spurgte jeg. "Nej nej, vi har bare fået lov til at låne en halv derhenne" sagde han. "Okay" sagde jeg.
-
Vi fik skrevet under og nu skulle jeg bare hjem og fortælle det til Thor. "Hey, er det okay at jeg kommer over?" Skrev jeg."Hey smukke, ja self, skal også spørger dig om noget!" Skrev han.
-
Jeg tog toget til Gentofte. Jeg bankede på døren. "Heey" sagde jeg. "Heej smukke" sagde han. Jeg kom indenfor, vi krammede. "Skal vi gå op?" Spurgte han. "Ja" sagde jeg.
Vi kom op på væreslet. Vi satte os ned i sengen. "Okay, hvad skal du fortælle mig?" Spurgte jeg. "DN, jeg har tænkt meget over det. Jeg kan ikke holde det ud mere.. Vil du være min?" Spurgte han. Jeg sad med åbenmund. "Ja!!" Sagde jeg. Vi krammede og kyssede. "Men Thor, der er noget jeg skal fortælle dig" sagde jeg. "Hva så søde?" Sagde han.
"Jeg var til et slags møde i dag, hvor der var nogle folk der spurgte om jeg vil med på turne efter påske" sagde jeg. "Ej, hvor godt!" Sagde og tog min hånd. "Men det er en verdens turne, som vare to måneder" sagde jeg.
Han blev lidt trist. "Hey, det er okay. Du skal leve din drøm, og vi kan altid FaceTime" sagde han. Jeg smilte " du har ret, men der er lang tid til. Så lad os bare nyde den tid vi har sammen" sagde jeg. Han nikkede.
Vi sad og kyssede. "Bliver du og sover?" Spurgte han. "Ja, men skal du ikke tidligt op i morgen?" Spurgte jeg. "Jo, men vi kan sagtens sove sammen" sagde han. "Okay" sagde jeg.
Resten af dagen hyggede vi os og så film.
25 stemmer, og der kommer en ny

Du møder Citybois!Where stories live. Discover now