Gode venner?

522 16 0
                                    

Jeg vågnede ved at få solen lige ind i øjne. Jeg vendte mig om og så at Caroline er væk. Jeg gik ud i stuen og køkkenet, jeg kunne ikke finde hende.
Men havde ikke tjekket badeværelset, så der var hun sikkert. Jeg gik ind på værelset og tog min mobil. Jeg kunne se at Thor havde snappet. Han havde sendt et billede af studiet " nyt bois musik venter😏" skrev han. "Jeg tog et billede af Shawn. "Tror han er træt!😂❤️" jeg sendte den til Thor og My story. Jeg satte mig ved sengekanten og kiggede yd af det store vindue. Haans hotel lå lige ned til byen. Der var Mega mennesker. "Utroligt at det ikke larmer særligt meget" tænkt jeg. Jeg blev forstyrrede af mine tanker, da Shawn begyndte at kilde mig. "Ej Shawn stop!" Grinte jeg. Han stoppede efter noget tid.
"Vil du med til koncert i dag?" Spurgte Shawn. "Hvad med Caro?" Sagde jeg. "Hun kan komme med hvis det er?" Sagde Shawn. "Okay, men ved ikke hvor hun er" sagde jeg. "Er hun ikke på toilettet" sagde Shawn. "Jeg prøver lige at tjekke" sagde jeg.
Jeg gik ud og tjekkede på toilettet, det var hun ikke. "Hun er heller ikke herude?!" Råbte jeg. "Har du tjekket, om du har fået en besked fra hende?" Spurgte Shawn.
Jeg tjekkede min mobil, hun havde skrevet at hun var taget på date med jaden. "Det var underligt, hun har slet ikke sagt noget til mig, om hun skulle på date" sagde jeg. "Hvad siger du?" Sagde Shawn og kom ud til mig. "Hun er taget på date" sagde jeg. "Uhh, med hvem?" Spurgte han. "Med Justin ven, jaden smidt" sagde jeg.
Han kiggede mærkeligt på mig. "Ham der er med i sangen "nevet SAY never" sagde jeg. "Nårh ham!" Sagde han.
Jeg grinte af ham.
"Men tager du med til koncerten?" Spurgte han. "Jo self, du skulle nødig kede dig" sagde jeg. "Nemlig" sagde han.
Vi gik skiftet, eller jeg lånte Et par afslapnings bukser og hans T-shirt. "Men jeg skal hjem og skifte og i bad først" sagde jeg. "Jaja, men der er altså kun 3 timer til vi køre. "What!?" Sagde jeg. "Kan vi ikke køre forbi mig inden koncerten så? Eller vil du med derover nu og så kan din manager bare hente os?" Sagde jeg. "Joo, det kan vi godt, men skal vi ikke bare gå nu så?" Spurgte han. "Jo, det kan vi da godt" sagde jeg.
Vi gik og fjollede lidt og skubbede til hinanden i mens, vi var på vej over til mit hotel. Vi kom ind i lejligheden. "Jeg hår lige i bad" sagde jeg. "Jaja, jeg skal nok finde på at lave noget" sagde han.
Efter bade, tog jeg noget tøj på og lagde noget makeup på, nu manglede mit hår bare lige at tørre. Jeg kom ud Til Shawn, tror han havde fundet mit board. "Hygger du dig?" Sagde jeg. "Jaer, det er da sjovere end at sidde med og kigge" sagde han. "Jeg det er rigtigt" sagde jeg og aede hans hår. "Du har noget dejligt hår" sagde jeg. "Han kiggede mærkeligt på mig. Jeg grinte bare.
"Er du snart færdig?" Spurgte han. "Altså mit hår skal lige tørre og så er jeg klar" sagde jeg. "Okay" sagde han. "Vil du have noget at drikke?" Spurgte jeg. "Ja tak" sagde han. "Hvad kunne du tænke dig?" Spurgte jeg. "Hvad har du?" Spurgte han. "Vand, mælk, Julie, sodavand?" Sagde jeg. "Bare vand" sagde han. "Okai" sagde jeg.
"Skal vi gå udenfor?" Spurgte jeg. "Ja, ud i et gode vejr" grinte han.
Vi gik ud og satte os.
(Justin's synsvinkel)
"Lige nu, ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal gøre, DN vil ikke snakke med mig og jeg ved ikke hvorfor.." Tænkt jeg.
Jeg tog et bad, efter badet gik jeg ud på terrassen og kiggede over til DN. Jeg kunne se at hun sad og havde det sjovt med en fyr, som var Shawn tror jeg.
Mit hjerte er knust. (Jeg tænker tilbage på minderne) jeg kunne se at DN kiggede herhen, Shawn kiggede også, jeg tror de snakkede om mig.
Hun var den perfekte pige for mig, og håbede at vi ville få noget sammen. Men det ville jo blive svært, når hun bor i Danmark.. Så på en måde må jeg jo komme videre i mit liv.
(Normal's synsvinkel)
Vi satte os ned og snakkede og grinte. Jeg kunne se Justin, som sad og stirrede på mig. Men jeg ignorerede ham bare...
"DN, hvad tænker du på?" Spurgte Shawn og tog min hånd. "Det er bare Justin, han sidder derhenne og ser helt knust ud" sagde jeg.
Shawn kiggede derhen. "Måske skulle du prøve at snakke med ham i morgen, så i kan få det hele på plads" sagde Shawn. "Ja, det tror jeg er en god ide" sagde jeg. "Men Hey, ik hver trist nu!" Sagde han og aede mig på kinden.
Jeg smilte. "Shawn, du er virkelig blevet en god ven, selvom. I kun har kendt hinanden i næste to dage" sagde jeg. "Ilm, du er ikke som de andre veninder jeg har. De er meget omg, og du er bare dig selv" sagde han. Vi gav hinanden en krammer.
----------
Der var gået et stykke tid nu, og vi var ankommet til koncertstedet.
Mig og Shawn fjollede bare lidt rundt. Og filmede hinanden. "Han er den bedste ven man kunne ønske sig!" Skrev jeg.
Thor snappede mig. "Smukke?" Sagde han. Jeg sendte et billede af mig selv "hva så bae?" Skrev jeg. "Jeg dør snart, hvis jeg ikke ser dig!" Skrev han. "Ej bae! Det må du ikke!" Sagde jeg. "Men det gør' jeg" skrev han. "Nej, det kan vi ikke have, jeg ringer over FaceTime senere" sagde jeg. "Yees!!" Skrev han.
Shawn skulle til ind på scenen. "Uhhhh! Go Shawn Go Shawn" råbte jeg. Han grinte bare af mig. "Held og lykke!" Sagde jeg. "Tak!" Sagde han.
Imens han spillede stod jeg og dansede for sjovt. Jeg filmede ham på snap. "Elsker hans stemme!!" Skrev jeg.
"Tusinde tak for i aften venner!" Sagde Shawn.
---------------
"Vi ses" sagde jeg og gik ind på hotellet.
Jeg gik op på væreslet. Jeg ringede til Thor over FaceTime. "Hej" sagde jeg. "Org Hej, hvor har jeg savnet at se dit smukke ansigt!" Sagde Thor. "Ilm Tholle" sagde jeg,
Vi FaceTimede videre.
--------------
"Mus, jeg skal altså ned og spise nu, inden restauranten lukker!" Sagde jeg. "Okay, ses vi" sagde "jaer, love u" "live u too" sagde han.
Jeg lagde på og gik ud på badeværelset og friskede mig lidt op.
Jeg gik ud af værelset og stødte ind i Justin. "Undskyld" sagde han. Vi kiggede på hinanden, han så virkelig trist ud. "Øhm Justin, skal vi ikke få snakket om det der sker for tiden" sagde jeg. "Joo, det lyder som en god ide!" Sagde han. "Øhm kan du snakke nu her eller skal du spise med nogle andre?" Spurgte jeg. "Næ, det passer fint nu her" sagde han.
Vi fik bestilt noget at spise og begyndte at snakke om tingene.
Efter vi ha de spist gik vi en tur. "Men er vi okay igen eller?" Spurgte Justin. "Ja altså hvis du synes vi er" sagde jeg. "DN, du vil ikke vide hvor meget jeg har savnet dig" sagde han. Vi krammede. "Gode venner?" Sagde jeg. "Jeps" sagde Justin.
Efter vi havde været og gå, gik vi en til vores egne værelser, der lå en seddel fra Caro om at hun var taget hjem og glæder sig til at se mig hjemme i dk. "Sært" tænkte jeg.
Jeg gik ind og skiftede og lagde mig i sengen.

Du møder Citybois!Where stories live. Discover now