Skiferien..

520 21 4
                                    

Jeg vågnede op ved sin af den dejligeste Thor, jeg havde virkelig savnet ham. Jeg lå og nussede ham i håret "BØH" råbte han. "ARGH!" Skreg jeg. "Aha, fik dig" sagde han. Jeg skubbede lidt til ham. "Jeg har virkelig savnet dig!" Sagde han. "Ilm" sagde jeg og kyssede ham. "Men, jeg rejser i morgen, skal id og stå på ski med bois" sagde han. "Ejj.. Kan ikke undvære dig" sagde jeg. "Ilm, men vi har planlagt det i lang tid" sagde han. "Det er i orden, skal nok finde på noget at lave" sagde jeg. "Godt" sagde han.
Vi kyssede. "Nå, skal vi gå med og tage noget morgenmad?" Spurgte Thor. "Ja" sagde jeg og tog thors t-shirt på.
Vi gik ned, jeg tog noget yoghurt og mysli, Thor tog skålene og skeerne.
Vi satte os hen og spiste det. "Skal vi ikke tage til strøget efter?" Spurgte jeg. "Jo, vi kunne tage bois med" sagde Thor. "Jaja" sagde jeg. Selvom jeg bare gerne ville være selv med ham i dag. "Er der noget galt?" Spurgte han. "Nejnej" sagde jeg og smilte.
Efter gik vi op og gjorde os klar. "Skal vi gå?" Spurgte han. "Ja" sagde han.
Vi gik ned og tog sko og jakke på. Jeg sat kursen over mod stationen. Vi tjekkede ind og gik ind i toget.
-
I gik på strøget, i skulle mødes med de andre bois ved OC. De andre stod og ventede. I kom hen og dage Hej og krammede dem. "Skal vi?" Sagde Anthon. Vi nikkede.
Vi fik bestilt noget, vi gik udenfor og satte os. Vores drikkelse kom. Drengene begyndte at snakke om skiferien, jeg holdte mig lidt tilbage.
-
I dag rejser Thor til Frankrig. Jeg sagde farvel til ham igår.
Jeg lå i sengen og slappede af. Jeg fik en besked fra Shawn.
S- Heey, tænkt på om du ville komme til Canada her i vinterferien? PS savner det alt for meget.
DN- Heeej, org savner også dig. Øhm tror jeg godt, jeg kan tage afsted her til aften?"
S- Fedt, glæder mig.
--------
Jeg gik nedeunder. "Moor, må jeg tage til Canada her til aften?" Spurgte jeg. "Øhm jaja, men hvorfor?" Spurgte hun. "Shawn mendes, spurgte om jeg ville" sagde jeg. Hun nikkede.
Jeg gik op på værelset og begyndte at pakke. Efter tog jeg et bad, efter badet tog jeg noget tøj på og ordnede mit hår og make up.
Det blev aften, og jeg kom ud lufthavnen.
Okay guys, denne her historie begynder at dø lidt. Kan i ikke skrive, hvad i ville have at der skal ske. "Ikke noget med børn" .
Sorry, fordi kapitlet bliver så kort.

Du møder Citybois!Where stories live. Discover now