YA MECİD C.C.

37.5K 165 36
                                    


YA MECİD C.C.

Şanlı,şerefli ve güzel işleriyle tanınan ve övgüye layık olan,nimeti ve ikramı sonsuz olan...

EBCEDİ : 3249

-Bu güzel esma vesvese hastalığını giderir. Sürekli bulunabilen olumsuz düşünce yapısından bu ismin zikriyle kurtulabilirsiniz. İzzet ve sevgiyi arttırır. Hayatımızda sürekliliği zayıf olan olumluda kalma ve olma halini güçlendirir. Bu anlamda Ya Latifûl Mecid şeklinde okunması daha etkilidir.

-Melek celbini sağlar. Hayırlı olan ve olmasını istediğiniz bir çok düşüncenizin hayata geçmesine vesileler oluşturur. Meleklerin varlığını her zaman mucizevi biliş ve oluşlarla hissedersiniz.

-Başarı getiren isimlerdendir. Manevi bir yükseliş sağlar ve vird edinen kimseyi herkesten ama herkesten destek görmesini sağlar. İnsanlar tarafından sevilir ve hoş karşılanırsınız.

-Zorlu bilenen kapıları kolaylıkla açan Ya Mecid ismi bir çok hastalığa deva olacak güçte bir zikirdir. Özellikle cilt hastalığına şifa verici bir enerjiye sahiptir. (Sedef hastalığı, alaca hastalığı vb...)

-Parlaklığı ve nuru sonsuz olan Yüce Allah; bu ismi vird edenlere meleklerini yardıma göndererek büyük bir aura parlaklığı ihsan eder. Bu parlaklığı kişiyi gören gözler kısa sürede fark eder.

-Rızk getiren bir güce de sahip olan Ya Mecid ismi bolluk bilincini kişiye öğretir. Otorite ve iktidar enerjilerini taşır. Manevi gücü ve hissiyatı had safhaya çıkarır.

-Ruhi bunalım yaşayan kişiler için bu isim mutlaka vird edinilmesi gereken bir hazinedir. Ayrıca bu özel esma heybet verici bir enerjiye de sahiptir.

-İade gücü olan bu güzel esma, yitirdiğiniz her şeyi size geri getirip iade edecek enerjiye sahiptir. Tabi bu ismi vird edip sürekli bu esmanın frekansına sahip olmak gerekir..

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now