YA AZİZ C.C.

43.2K 153 15
                                    

YA AZİZ C.C

İzzet sahibi,değerli, güçlü, şerefli ve her şeye galip olan, karşı gelinemeyen...

EBCEDİ: 94

-Ya Aziz esmasını okuyan kişilerin işi ve istekleri geri çevrilmez. Vird edinen kimseler insanlar tarafından fazlasıyla sevilip itibar görürler. Hem insanlara hem de ruhani varlıklara karşı sözünüz tesirli ve geçerli olur.

-Her konuda dirençli olmanızı sağlayacak olan bu güzel esma fiziksel, ruhsal, zihinsel anlamda size spiritüal denge sağlayacak güce sahiptir.

-Düşmanın helakı içinde okunan bu güzel esmayı bu tür bir eylem için okumanızı tavsiye etmem. Ancak düşmanlarınızın gündeminden düşme için dua ederseniz daha hayırlı ve hakkaniyetli olur. Hakkınızda yapılan dedikoduları yok edecek bir enerjiye sahiptir.

-Dünya ve ahirette bahtiyar, mutlu, kutlu ve talihli olmanızı sağlar. Zafer getiren bu esma büyük işlerin çözümlenmesini sağlar.

-Bütün engelleri aşmanızı ve hayatınızda ki nüfuzlu kişileri etki altına almanıza vesile olan bir isimdir. Huzur ve mutluluk getirici frekansa sahiptir.

-Rızk konusuna gelince kuvvetli olan isimlerdendir. Bu ismi vird edinirseniz eğer çok büyük maddi ve manevi güçlere sahip olursunuz. Hz.Yusuf peygamberin vird ettiği özel bir esmadır.

-Saygı ve sevgi taşıyıcı kozmik bir güce sahiptir. Özellikle eşler arasında soğukluk yaşayan aile bireylerinin okuması gereken bir esmadır. Heybet verici ve yüceltici bir enerjiye sahiptir.

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now