YA MELİK C.C.

31.2K 116 14
                                    

YA MELİK C.C.

Kainatın ve mülkün tek sahibi, saltanatı hiç bitmeyecek olan tek hükümdar...

EBCEDİ : 90 

-Ya Melik esmasını okuyan kişilerde liderlik vasıfları en yüksek mertebelere kadar çıkar. Çevrenizde ki kişiler size saygı ve itibar göstermek zorunda kalır. Sözleriniz bir emir özelliği taşır. 

-Size getirisi sonsuz bir heybet gücü verir. Zalim ve düşman karakterli kimselerin üzerinde kırıcı etkiye sebep olur. Kötülük etme cesaretleri kırılır. 

-Bu ismi sürekli okuyup alışkanlık haline getirenlerin tüm arzuları yerine gelir. Sabah ezanından sonra okumaya başlayanlar tahmin edemeyeceği kadar büyük ve güzel zenginliklere kavuşur. 

-Ya Melik esmasının inanılmaz derecede önemli faziletleri vardır. Zikrine devam edenlerde bir çok hadise ve gayb hazinesinde ki bir çok sır kişiye farklı işaret ve ulvi seslerle öğretilir. İlim sahibi olursunuz ve hayatınız her anlam da değişir. Maverayı her şeyiyle bilirsiniz. Gayb'dan gelen bilgi şahitlik edeceğiniz kadardır. 

-Bilinçaltını ve mucizevi bir işleve sahip olan 3.gözü kontrol altına alırsınız. Bu ne demek mi ? Bu; Artık her şey istediğiniz gibi olacak demek. Sezgi ve 6.his gibi bir çok spiritüel güce sahip olursunuz. Bununla birlikte iç sesiniz ve rehber bağlantılı varlıklar hep yanınızda olur. 

-Bir çok evliyanın okuduğu zikir olan Ya Melik esması getireceği makam ve mevkilerle sizi hayretler içinde bırakacak bir enerji alanı oluşturur. Hayatınızda ki bütün üzüntüleri alıp fırtına gibi götürür ve size barışın baskın olduğu bir yaşam sunar.

-Telepatik bir telkin gücüne önemli derece de sahip olursunuz. Görünen veya görünmeyen bütün varlıklarla bağlantıda olup çok önemli yardımlar görürsünüz. Bu anlamda Ya Nasirûl Melik şeklinde okumak gerekir. 

-İnsanlar üzerinde büyük bir etkiye ve tesire sahip olursunuz. Hem maddi ve hem de manevi anlamda size ibretlik başarılar getirir. İsmin enerjisi bakımından neye uğradığınızı şaşarsınız. Başarı yağmur gibi üzerinize yağar.

-Güçlü derecede melek bağlantılarınız olur. Melekler, insanlara görünmeyen lakin Rabb'in izniyle yardım eden güzel ve saf enerjilerdir. Bu enerjileri auranızda toplayıp kapıyı açarsanız, dünya başka bir yer haline gelir. Kapıları açın ve kalbinizin ve ruhunuzun ne denli bir güce sahip olduğunu görün. 

Yeryüzünde ki gizli cenneti yaşamak Allah'ı anmakla başlar. Anahtar esmaların ta kendisidir. Namaz ise bu İslam frekansının temelidir. Bunları birbirinden iyi ayırt edin. Ki zaten namaz Allah' ı anmak için yapılan en temiz ve en özel meditasyondur. Var olma, bir olma yolunda en güzel şey namazdır. 

-Kalbe hem biyolojik hem de ruhsal anlamda faydalı olan bir zikirdir. Okuyanların kalbi temizlenir..

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now