YA HALİM C. C.

16.5K 87 12
                                    


YA HALİM C.C.

Ceza vermekte acele etmeyen...

EBCEDİ: 88 

-İnsandaki yüksek gerilim hattını aşağılara indirgeyen, hiddeti yok edip yumuşatan çok önemli bir zikirdir. Dinginlik her şeyi tüm çıplaklığıyla görmek demektir. Agresiflik sizi sadece o an korur. O da size korunma olarak görülür.

-Sakinleştirici ve rahatlatıcı esmaların en güçlüsüdür. Sürekli agresiflik sürekli kaybedenlerin halidir. Erken yaşlılık ve erken ölüm demektir. Sizi bir süre sonra itici kılar. 

-Bir kalkan görevi gören Ya Halim esması okuyanı bela, afet ve musibetlerden korur. Kişiye her daim memnun kalacağı güzel davranışlar ve bununla birlikte farklı bir özgüven kazandırır.

-Hiperaktiv ve yaramaz çocukları veya yetişkinleri bu isimle iyileştirebilirsiniz. Onların güzel ahlaklı olması için okunur. 

-Sıkıntı yaşayacağınız yerlere veya mekanlara gitmeden önce okumanız size şaşırtıcı bir sükunet verecektir. Bu sessizlik sizi koruyan çok büyük bir kalkan olacaktır.

-Tarlasında veya bahçesinde ürünü-mahsülü az yetişenlerin okuması gereken bir esmadır. Bu sıfat Rabb'in kullarını ne kadar çok sevdiğinin bir göstergesidir.

-Okuyana ibadette kolaylıklar sağlayan bir frekanstadır. Bu kolaylık hayatınızın her alanına en güzel şekilde etki eder. Aynı anda hem merhametli, sakin ve sözü tesirli olan bir kişiliğe bürünürsünüz.

-Verdiği sakinlik enerjisiyle hem sizi hem de çevrenizdeki insanlara mutluluk getirir. Mutlu olmayı hiç istediniz mi? Yoksa işim görülsün yeter anlayışına mı sahipsiniz. 

-Bu esmayı sizden uzakta olanlar için de okuyabilirsiniz. Gurbete gönderdiğiniz kişilerin korunması için dua edebilirsiniz. Yolunu beklediğiniz kimselerin sağ salim gelmesini sağlar. 

-Vird edip aurasında toplayanlar bütün hastalıklardan uzak olur. Ya Halim esması bir çok hastalığa deva veren bir enerji alanı oluşturur. Çıktığınız bütün yolculuklarda sağ salim gidip gelmenize vesile olur.

-Sürekli okuyanları herkes sever. Sohbeti ve hasreti en güzel insanlardan olur. Sürekli özlenen ve aranan bir enerjiye bürünür. Hayatınızda sizi yoran her türlü muhalefetlerden uzak olursunuz. İtiraz edeniniz olmaz. Bu güzel esmayı her gün yüksek miktarda (10.000) okuyanlara meta varlıklar itaat eder. 

-Sizi rahatsız eden davranışlarınızı yumuşatırsınız. Bazı alışkanlıklar kolaylıkla erimez. Ya Halim sizi güzel ve faydalı davranışlara yavaş yavaş hazırlar. Örnek; yalan, haset, kibir vb.

-Akıl ve ruh sağlığını koruyan güçlü bir zikirdir. Uyku ile problemi olanların şifa pınarıdır. Dinlendiren uykuları hayatınıza davet eder. Sizde uyuyup dinlenmiş olarak kalkmak gerekirken yorgun uyananlardan mısınız? 

-Özellikle Ya Alimül Halim şeklinde okuyanlar hem kendini hemde enerjisinin değdiği herkesi cahillikten kurtarır. Cahilliğin Hakk nezdinde cezası çoktur. Eksiklikten münezzeh olan sadece Allah'tır. Fakat irade olarak bizim eksik kalmak gibi tercihimiz olmamalıdır. Halim olunmadan Alim olunmaz. 

-Panik atak ve heyecanı dindiren bir frekansa sahiptir. Gireceğiniz sınav veya mülakatlarda heyecanı dindirir. Böylelikle başarı size yakın tutulur. Daha güzel sonuçlar elde edersiniz. Süreçleri kolaylaştıran ve sonuçları güzelleştiren Allah'ın adıyla.

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now