♠ 14

354 51 10
                                    

Isi deschide usor ochii,acestia obligand-o sa-i inchida inapoi din cauza luminii oribtoare ce intra in camera de spital. 

- Domnisoara Min, v-ati trezit.

Spune una dintre asistente cu zambetul pe buze. 

-C-ce.. ce caut aici?

- O chem pe sora dumneavoastra imediat. 

Aceasta iese afara,Yuno intrand cu sufletul la gura pe usa. Se apropie de roscata imbratisand-o strans.

-Ce s-a intamplat?

- Cate griji mi-am facut pentru tine! Sunt asa proatsa! Nu o sa te mai implic in nimic,promit! Pai, Daca iti mai aduci aminte am mers dupa Park, ai ramas singura care nu a fost prinsa, impreuna cu Kai. Unul dintre oamenii lui,Lee, ti-a dat cu ceva in cap cazand pe jos incostienta. Imi pare rau..

- Dar..dar eu stiu cu totul altceva. Eu v-am salvat!

- Imi pare rau,scumpo. Dupa ce te-a lovit, a ajuns politia pe care a chemat-o Kai, acestia la randul lor ne-au eliberat si pentru tine au chemat o salvare. Tot ce stii dupa asta,a fost doar imaginatia ta. Ai stat inconstienta doua zile.

Adica Kai nu m-a sarutat? Gandise roscata, suspinand. A dat gres. Mai mult le-a incurcat cu stangacimea ei. 

-Dar..poze am facut?

-Da,ai facut. Au fost niste dovezi foarte bune. Asa Park este acum in inchisoare. 

-V-vreau acasa..

- Ma duc sa vorbesc cu doctorul. 

Spune Yuno zambind,lasand-o pe Min singura.

Se simtea inutila. Totul a fost un vis prostesc, imaginandu-si tot felul de porcarii cat a fost inconstienta. Dar de ce tocmai a visat ca Jong In o saruta? Acest gand o framanta in fiecare secunda ce se scurgea. 

Doua ore mai tarziu

-Bine ai revenit acasa. 

Ii spune Yuno, aceasta doar zambind.Era greu pentru ea sa revina la normal dupa tot ce s-a intamplat. Nu stia cu exactitate tot ce a fost, si tot ce a visat. 

-Kai a zis sa mergi la el. Defapt mi-a zis mie sa-ti zic cand iti revii sa treci pe la el. 

Incepe sa rada. 

Min nu ii mai spune nimic,doar iese din casa si bate la usa alaturata. 

Jong In deschide,uitandu-se uimita la ea.

- Oh doamne. Esti bine!

O ia in brate ridicand-o de la sol.

- Usor,Kai..

-Te mai doare ceva? Esti in regula? Ce ti-a zis doctorul? 

-Sunt bine.. ce.. ce voiai sa vorbim? Mi-a spus Yuno ca vrei sa vorbim.

- Mmm...da. Haide,intra.

Min il asculta,acesta facandu-i semn spre sufragerie. Se aseaza pe canapea,brunetul venind spre ea si luandu-i mainile intr-a lui.

- Stii..oamenii cand sunt inconstienti,viseaza realul cu fantasticul. Cate putin combinat de fiecare. Si acum urmeaza intrebarea: Ai visat ca te-am sarutat?

Min il fixeaza cu privirea,fiind uimita de spusele lui. Nu stia ce sa spuna. Sa minta? Sau sa-i spuna tot adevarul? Se incrunta usor,lasandu-si capul in jos.

- Deci sa inteleg ca da.

Ii spune acesta zambind. 

-Nu..adica.. d-da.

Se balbaie roscata. Jong In ii ridica barbia cu doua degete,privirile lor intalnindu-se la un moment dat..

Se apropie de ea,sarutand-o apasat. Isi dorea asa mult sa-i mai simta gustul buzelor sale. Erau mici si subitiri,data trecuta erau uscate, acum moi cu gust de capsuni. 

Fata lui Min era rosie ca focul,ochii incepand sa-i sclipeasca. 

Jong In a placut-o din prima clipa in care a vazut-o. Parul fiind in toate directiile din cauza vantului,ochii de un albastru deschis ca doua perle ale oceanului pierdute in adancuri, iar gura intre-deschisa. Isi doarea cu ardoare sa-si plimbe mainile in parul ei lung si matasos de culoarea focului,sa o sarute sub clar de luna in timp ce ii sopteste cuvinte dulci. Asta isi dorea cel mai mult. 

Pe de alta parte,roscata simtea si ea ceva pentru Kai. Era prima data cand vazuse un baiat atat de sigur pe el. Buzele lui o innebuneau complet, iar ochii lui semanau cu doua cascade de ciocolata. 

- Vrei sa fii a mea? Sa impartasim impreuna momente de neuitat? Sa fiu mereu langa tine si sa te sprijin,iar tu la fel? Vrei sa fii iubita mea? 

Ii spune acesta,inghitinand in sec. Se ruga ca raspunsul sa fie "da" .

- Da,Jong In...

_____________________

Needitat. In seara aceasta inspiratia m-a cam lovit :)) Am postat si la Black Heart,acum si la Tradarea. Eh.. eu sper sa fii iesit ceva si sa va placa. 

Cred ca imi stiti si noua carte, "Oneshot-EXO" , daca vreti pe cineva anune in urmatorul capitol la acea carte,lasati-mi un comm aici, dar astept si pareri despre acest capitol! ☺

Multumesc! 


Tradarea / EXO/Where stories live. Discover now