Chapter 27

2.8K 234 23
                                    

Ei mennyt kauaa kun me molemmat huomasimme, että me olimme hukassa. En muistanut ollenkaan, että missä suunnassa hotellimme oli ja lisäksi oli yllättävän pimeää. Sitä paitsi me molemmat olimme humalassa. Tiesin, että Luke ei jaksanut kantaa minua enää, joten hyppäsin pois hänen selästään.

"Mä haluan äkkiä takaisin hotellille" Luke huokaisi ja haroi hiuksiaan oikealla kädellään. Nyökyttelin väsyneenä ja nojasin häntä vasten. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja suuteli minua. En ollut koskaan elämässäni halunnut suudella ketään niin paljon kuin nyt. Luke vetäytyi suudelmasta ja alkoi nauraa. Hän osoitti vähän kauempana olevaa naista, joka käveli samaan suuntaan kuin me. Luke otti kiinni kädestäni ja lähti vetämään minua perässään, kohti naista. Kun me saavuimme naisen kohdalle, tämä kääntyi ympäri ja hymyili meille.

"Voitko sä auttaa meitä?" Luke kysyi ja nainen nyökkäsi. Luke kertoi hotellimme nimen ja paljon muuta kuten, että me emme olleet kotoisin täältä. Nainen katsoi minua huvittuneena, kun Luke vain jatkoi selittämistä.

"Se on tässä aika lähellä. Noin 10-15 minuutin kävelymatka! Kävelkää vaan suoraan eteenpäin" Nainen sanoi, keskeyttäen Luken. Kiitin tätä ja lähdin raahaamaan Lukea perässäni. Hän alkoi kikattaa äänekkäästi, kun kiedoin toisen käteni hänen vartalonsa ympärille. Hän oli suloinen, kun hän oli humalassa.

"Juostaan. Mä haluan äkkiä hotellille" Hän kuiskasi korvaani. Katsoin tätä virne kasvoillani. Otin korkokengät pois jaloistani ja otin ne käteeni. Otin uudelleen Lukea kädestä kiinni ja lähdin juoksemaan. Hänellä oli pitemmät jalat, joten hän oli nopeampi. Yritin juosta suoraan, mutta se oli hankalaa. Yhtäkkiä hän kaappasi minut syliinsä ja lähti juoksemaan niin lujaa, että minua ihan pelotti. Se oli kuitenkin viisas ratkaisu, koska viiden minuutin kuluttua me olimme melkein hotellillamme. Luke pysähtyi ja hyppäytti minua saadakseen paremman otteen. Hän lähti kävelemään eteenpäin hengästyneenä. Kurotin pussaamaan hänen poskeaan ja hän alkoi hymyillä.

Tuttuun tapaan oven edessä oli muutama paparazzi. Tunsin oloni taas hermostuneeksi, mutta tiesin että Luke suojelisi minua. Painoin pääni tämän kaulaa vasten, kun hän käveli ovista sisään. Nostin päätäni nähdäkseni, että me olimme aulassa. Ihmisiä ei ollut onneksi enää paljon, koska oli myöhä. Luke laski minut alas ja veti minut nopeaa vauhtia sisälle hissiin. Yllätyksekseni hän painoi minut hissin seinää vasten. Katsoin tämän kasvoja, kun hän painoi kerroksemme nappulaa. Hän oli humalassa ja niin minäkin. Tästä ei seuraisi mitään hyvää..

"Tämä kuulostaa tyhmältä, mutta voisitko sä tulla meidän luokse yöksi?" Hän kysyi ja painoi huulensa kaulaani vasten. Tiesin mihin tämä oli menossa. En halunnut edetä pitemmälle..

"Vain nukkumista" Sanoin ja kohotin tälle kulmiani. Hän katsoi minua pettyneenä, mutta nyökkäsi. Jos totta puhutaan tiesin, että hän ei luovuttaisi. Hissin ovet aukesivat ja hän veti minut ulos tuosta tunkkaisesta ja ahtaasta tilasta. Kävelimme heidän huoneistonsa ovelle ja Luke kaivoi avainkorttinsa, farkkujensa takataskusta. Hän aukaisi oven ja päästi minut sisään ensin. Olin ihan humalassa, enkä jaksanut edes ajatella kunnolla. Halusin nyt vain käpertyä Luken viereen. Jalkoihini sattui todella paljon.

"Mä käyn vessassa" Ilmoitin Lukelle ja hän nyökkäsi. Kävelin vessan luokse, mutt ehdin kuitenkin nähdä Luken menevän omaan huoneeseensa. Kun palasin vessasta, kävelin suoraan Luken huonetta kohti. Hän ei pitänyt oveaan kiinni, joten näin miten hän yritti saada farkut pois jalastaan. En voinut muuta kuin purskahtaa nauruun. Hän katsoi minua häpeissään ja kiskoi farkut jalastaan, hirveän ähinän kera. Mitä järkeä oli käyttää niin tiukkoja farkkuja jos niitä ei edes saanut pois! Astuin sisälle huoneeseen ja suljin oven perässäni. Luke käveli minijääkaapille ja otti sieltä lasisen pullon, jossa oli jotakin kirkasta nestettä. Hän otti kulauksen pullosta ja ojensi sen sitten minulle. Otin hörpyn jotakin todella väkevää viinaa ja ojensin pullon takaisin hänelle. Aloin ottamaan Luken flanellipaitaa pois lantioltani, samalla kun hän mutisi jotakin. Kun olin saanut sen pois, nostin katseeni ja näin, että hän tuijotti minua.

"Mä tarvitsisin vähän apua vetoketjun kanssa" Sanoin ja räpsyttelin tälle silmiäni, samalla hymyillen. Hän nyökkäsi ja käänsin tälle selkäni. Tunsin Luken siirtävän kaikki hiukseni pois vetoketjun edestä ja yhtäkkiä tunsin oloni samanlaiseksi kuin yli vuosi sitten Australiassa. Olin peloissani ja innoissani. Mieleeni tuli myös se hetki, kun Luke oli tullut huoneeseeni ja laittanut vetoketjuni kiinni vähän aika sitten. Tällä kertaa hän aukaisi sen. Hän aukaisi vetoketjun hitaasti ja veti sen ihan alas saakka. Pienellä avustuksella, mekko tippui alas ja astuin pois siitä. Käännyin katsomaan tätä ja silloin hän suuteli minua. Hän painoi minut ovea vasten, samalla kun me suutelimme. Ainoa ajatukseni oli: "Fuck it and go for it"

Hän nosti minut syliinsä ja peruutti sänkyä kohti, samalla kun me suutelimme. Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuin elokuvissa. Sängyn siasta Luke kaatui lattialle ja minä hänen päälleen.

"Kävikö sulle?" Kysyin nopeasti ja katsoin tämän nauravia kasvoja. Hän pudisteli päätään ja pystyin huokaisemaan helpotuksesta. Nousin hänen päältään ja hän nousi ylös kanssani. Hän laittoi sängylle makaamaan, samalla nauraen. Istuin hajareisin tämän päälle ja painoin otsani hänen otsaansa vasten.

"Uusi yritys" Hän nauroi ja siirsi kätensä lantiolleni. Hiljensin hänet suutelemalla tätä. Hän yritti lopettaa nauramisen, mutta ei onnistunut. Vetäydyin suudelmasta ja huokaisin ääneen.

"Luke ole hiljaa, jooko?" Sanoin ja taputin tämän rintakehää. Hän pilasi tunnelman. Luke rykäisi muutaman kerran ja nyökkäsi. Hymyilin tyytyväisenä ja siirsin käteni hänen poskelleen. Koko muu maailma pysähtyi, aina kun katsoin tämän sinisiin silmiin. Kaikki tuntui liiankin oikealta. Luke hiveli kylkiäni, rikkomatta katsekontaktia. Hän oli niin komea! Molemmat hänen käsistään liikkuivat aina vain ylemmäs ja asettuivat valkoisten pitsirintsikoideni päälle. Aloin nauraa hiljaa. Hän oli oudon ujo.

"Saanko mä-?" Hän kysyi, mutta ei jostakin syystä pystynyt sanomaan loppua lauseestaan. Hän tuijotti minua suu hiukan auki. Hän oli kuin poika, joka ei koskaan ennen ollut koskenut tyttöä mitenkään intiimisti. Tiesin, että hän halusi kaiken materiaalin pois välistämme. Sitä hän yritti sanoakin.

"Saat" Nauroin ja annoin hänen aukaista rintaliivieni hakasen. Se ei kuitenkaan käynyt kovin helposti. Kesti monta minuuttia, ennen kuin hän sai ne auki. Hän heitti materiaalin toiselle puolelle huonetta, mutta sillä hetkellä minä olin se, joka ei voinut lopettaa nauramista.

"Mä tarvitsen ryypyn" Hän huokaisi selvästikin nolostuneena ja kurkotti yöpöydällä olevaa pulloa. Hän aukaisi pullon ja alkoi juomaan sitä todella väkevää viinaa. Otin pullon tämän käsistä ja otin muutaman hörpyn myös itse. Kun laskin pullon takaisin pöydälle, Luke pyöräytti meidät ympäri. Hän suuteli kaulaani ja tiesin, että joutuisin peittämään todella monta fritsua aamulla. En kuitenkaan välittänyt siitä. En välittänyt mistään. Me molemmat olimme humalassa ja kumpikaan ei tajunnut oikein kunnolla, mitä oli tapahtumassa. Hän suuteli huuliani intohimoisesti ja sillä hetkellä olin valmis unohtamaan kaiken hetkeksi.

"Mä rakastun sua" Hän sai sanottua. En tiedä mikä minuun meni, mutta vastasin hänelle samalla tavalla takaisin!

En muistaisi aamulla kuitenkaan mitään. Eikä myöskään hän..

Wherever You Are (Book 2)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora