Capitolul 34

1.1K 135 41
                                    

Au trecut 2 saptamani de cand s-a am fost la bal si am fost incoronata regina balului alaturi de Andy si Sebastian. Un tip nou ce nu l-am mai vazut pana in acea seara.
Dupa ce i-am vazut ca dansau impreuna, Amber si Sebastian, am inceput si eu sa ma dezlantui. Nu am mai plecat de pe ringul de dans. Toti ne-am distrat in acea seara de neuitat. Mi-am facut prieteni noi, cum ar fi consiliul, Amber, Elinor, Mary, Sebastian si simpli elevi. Fratele meu a atras niste fete cu miscarile lui de dans, iar Khristina era alaturi de el. Dupa acea seara am plecat acasa pe la 7-8 a.m. si ne-am luat ramas bun de la profesori cu bucuria ca ne vom revedea la anul.
In aceste 2 saptamani din viata mea si ale prietenilor mei nu s-au intamplat multe, dar pot face o lista cu lucrurile interesante ce mi-au socat viata.

Ultimile saptamaini din
viata Katerinei

1. M-am imprietenit cu Amber, mai bine spus am devenit aproape cele mai bune prietene. Si-a cerut scuze pentru toate problemele pe care mi le-a facut schimbandu-si comportamentul. Acum e o persoana mai buna. Are si un iubit, pe Sebastian. Ei doi se inteleg de minune avand o saptamana si 6 zile de cand sunt impreuna. Ma bucur mult pentru ea!

2. Andy s-a facut roscat si cand l-am vazut prima oara i-am spus ca e nebun si nu-l prinde culoarea. Arata ca "Mica Sirena" in varianta masculina. A fost dezamagit si a revenit la culoarea lui obisnuita. Acum arata ca Andy pe care-l cunoastem cu totii.

3. Issac a luat exemplul lui si s-a vopsit si el, dar nu roscat, ci verde si a adaugat si o tunsoare pe parti. Cand l-a vazut Misha l-a certat si i-a dat cu geanta-n cap spunandu-i ca nu are ce cauta cu ea pe strada in felul ala. Baiatul nu a vrut sa o supere si s-a vopsit blond, dar nu mai era la fel pentru ca nu avea par pe parti.

4. Mama mi-a dat o veste ce m-a bucurat si socat in acelasi timp. O sa mai am un frate, e insarcinata in 2 luni si eu nu am stiut nimic. Parintii astia tin multe secrete fata de copiii lor.

5. Bob s-a mutat la Abby ca sa stea impreuna si prin impreuna eu ma gandesc la prostii.

6. Elinor si Mary s-au schimbat si ele, au devenit fete inteligente si bune la suflet, gasindu-si si ele niste prieteni.

7. Am vorbit cu Abby despre prima ei noapte de dragoste si nu-i mai tacea gura. A spus ca a fost super si imi recomanda si mie atata timp cat folosesc prezervativ. Eu am ramas socata cand auzeam ce vorbe ies din gura ei. Am observat ca a si slabit in ultimul timp.

8. Am aflat ca Misha si cu Issac au avut si ei prima noapte de dragoste cu doua zile inainte de ziua lui Abby.
Deci, o prima noapte de dragoste cu nebunii sub stele au avut: Misha si Issac, Bob si Abby, pana si Amber si Issac, iar eu tot virgina am ramas. Gandul asta ma macina din acea seara de bal. Nu o sa ma las nici eu mai prejos, o sa am si eu aceasta ocazie, dar nu stiu cum sa procedez. Ma simt rusinata.

9. Am plecat cu totii in marele nostru turneu, chiar si Amber si iubitul ei.

Am terminat lista si acum pot incepe cu ce se intampla in prezent. Luam masa la un restaurant din Tokyo dupa o zi de munca. Am avut un concert alaturi de alti artisti japonezi, am cantat si k-pop. Dupa terminarea concertului am dat autografe si dupa am mers la un festival despre otaku. M-am distrat urmarind cosplayuri cantand si prezentarile de manga. Cred ca o sa ma apuc si eu sa citesc aceste carti, dar lucrul care m-a "speriat" a fost acela ca trebuia sa citesc invers de cum se citeste o carte de-a noastra. Am fost uimita de secretele si minunatiile ce se ascud acolo. Am mancat ramen, pentru prima oara cand mananc asa ceva m-am simtit in al noualea cer. Are un gust senzational. Acum mananc alte mancaruri japoneze si sunt la fel de incantata. Pe o farfurie alba sushi si bucatele de peste si langa bulgari de orez. Sunt o delicatete.

Jurnalul unei pustoaice |In curs de editare|Where stories live. Discover now