Capitolul 6

8.7K 524 103
                                    

Mi-am deschis ochii, o durere de spate strapungandu-mi corpul imediat. M-am indreptat de spate si, instinctiv, m-am uitat in spate sa ii verific pe copii. Dar ei erau in Chicago in siguranta, cu Semi si Sisi. Nici nu realizasem cand am adormit. Bataile inimii lui Harry si caldura corpului sau m-au facut sa ma pierd si sa ma relaxes. Dar unde era acum?

Am iesit din masina, observand ca eram la o benzinarie. El si Niall stateau si fumau intr-o laterala a benzinariei. M-am dus la ei, conversatia oprindu-se imediat cum am ajuns.

- Unde e Lola? am intrebat adormita.

- Inca motaie pe bancheta din spate, a raspuns Niall.

- Si restul?

- Ne-am despartit in grupuri ca sa nu fim asa evidenti, iar noi ne-am ales cu el, a explicat Harry, impingandu-l prieteneste pe Niall intr-o parte.

Am zambit usor. Le-am spus baietilor ca merg pana inauntru sa cumpar provizii pentru drum. M-am miscat repede si am adunat in doua pungi tot ce ne trebuia: mancare, bautura, periute de dinti si haine. Cand am iesit afara, baietii nu mai erau unde i-am lasat. Un sentiment de teama a inceput sa incolteasca il sufletul meu. Am ales sa il ignor si am mers la masina si am pus pungile in spate. Unde erau baietii? Am trecut pe langa masina lui Niall ca sa o vad pe Lola intinsa pe bancheta din spate, dormind dusa. Mi-am continuat drumul, inconjurand benzinaria. Am ajuns la bai cand am auzit niste voci. Vocile lor. Vocile lor frumoase si linistitoare, dar care aproape ca sopteau acum.

- Poate ca e doar o gluma proasta din partea lor, a spus Niall.

- Asa am crezut si eu la inceput, dar mi-a spus Cassidy.

Linistea s-a lasat, iar eu amm ramas confuza. Cassidy? Ce insemna asta?

- Semana cu ea, a completat Harry.

- Liam nu a putut sa gaseasca numarul.

- De aceea mergem acum in St. Louis. Ne asteapta acolo?

- Exact cu am stabilit. Dar stii ca nu va fi prea placut.

- O sa treaca peste cand o sa isi dea seama ca e mai bine pentru noi.

Liniste din nou. Eram gata sa ma pornesc din loc, dar vocea lui Harry m-a oprit.

- Iar suna.

- Raspunde-i! a insistat Niall.

- Da? a spus Harry.

Auzeam cateva mormaieli prin telefon, dar nu puteam intelege nimic.

- Nu! a tunat Harry brusc. Nu imi mai spune asa niciodata! Nu imi pasa de tine sau de ce cacaturi ai tu sa oferi. Daca mai suni o singura data, jur ca imi schimb numarul de telefon.

Eram sigura ca acum conversatia a luat sfarsit. Harry avea mereu ultimul cuvant, iar de data asta, suna nervos. Nu l-am mai auzit asa nici cand vorbea cu tatal sau. Nu era ura cea care se impletea cu enervarea, ci mai repede tristetea. O lovitura puternica m-a facut sa tresar.

- Esti in regula? l-am auzit pe Niall spunand.

- I-am spus ca daca ma mai suna, imi voi schimba numarul. Acum imi trebuie un telefon nou.

Ar trebui sa raman sau sa mai stau? Nici ei nu mai puteau ramane mult daca nu voiau sa devina suspiciosi. Dar suspiciosi in legatura cu ce? Cine suna? Care era treaba cu Cassidy? De ce par amandoi asa nervosi si inspaimantati de cea care suna? Nici nu stiam ca a existat o ea importanta in trecutul lui Harry. Si de ce mama dracului mergeam in St. Louis?

Possessive Love - Harry Styles A.U. - II. BoundsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum