Capitolul 14

5.7K 350 116
                                    


Plecasem de la magazinul acela de la marginea drumului de aproape un sfert de ora. In masina era o liniste mormantala, nimeni nu spunea nimic, iar singurul zgomot era cel al rotilor pe asfalt. Eu si Lola am schimbat cateva priviri confuze la inceput, dar am incetat odata ce Niall ne-a aruncat o privire urata prin oglinda retrovizoare. Soarele batea cu putere.

- Styles, da-mi ochelarii de soare din torpedo, a spus Niall cu o voce ragusita, ca si cum nu mai vorbise de zile intregi.

Il vedeam pe Harry vag dintr-o parte. Maxilarul inca ii era incordat si corpul nu i s-a miscat niciun centimetru. Mainile i s-au oprit din tremurat. Nu a reactionat la cuvintele lui Niall.

- Styles? l-a atentionat Niall, parca incercand sa il trezeasca din transa in care a intrat.

Mainile lui Harry au reactionat si au deschis torpedoul. A scos ochelarii de soare si i-a aruncat in poala lui Niall neglijent. A trantit usita ca sa il inchida, dar acesta s-a deschis la loc. Cu o alta miscare brusca a incercat din nou, dar parca acesta refuza sa ramana inchis. A inceput sa il izbeasca repetat cu pumnii, facand un zgomot sinistru.

- Harry, l-a strigat Niall cand Harry a refuzat sa se opreasca din a izbi plasticul acela.

M-am ridicat in capul oaselor, lasandu-ma pe scaunul lui Niall ca sa pot vedea mai bine. Lola s-a adancit mai tare in locul ei, inchizand ochii. Harry era acum hipnotizat. Lovea cu ambele maini ca si cum ar fi intr-o lupta pe viata si pe moarte. A ridicat genunchiul brusc si a reusit sa inchida torpedoul, dar nu s-a oprit. A continuat sa loveasca si bordul masinii acum, aruncad pumni pe unde apuca.

- Harry! am strigat eu, incercand sa il calmez.

Pumnul lui a lovit geamul si l-a facut sa se zgaltaie violent. Am pus o mana pe el, dar s-a tras. Respira precipitat si nu se mai oprea.

- Gata! a tipat Lola care parea usor infricosata.

Era violent. Violenta pe care am mai vazut-o, violenta inumana, dusa la extrem. Era atat de nervos incat nu se putea controla, nu se putea opri.

- La dracu', Styles! a spus si Niall, intinzandu-si o mana si asezand-o pe pieptul sau.

Harry a facut o miscare brusca si Niall a pierdut controlul masinii, facand-o sa se miste in zig-zag.

- Opreste-te, a trecut! a strigat blondul, aruncand o privire ucigasa in partea prietenului sau.

Harry a mai lovit o data bordul cu ambele brate si apoi s-a trantit in spatarul scaunului sau. Respira greu ca si cum ar fi inotat cinci bazine intregi fara oprire. Si-a pus mainile in cap, tragand usor de carliontii lui. Pieptul i se ridica violent si inegal. Niall se tot uita la el, altarnand cu privirea intre drum si locul pasagerului. Respiratia nu i se mai domolea. Mi-am intins mana rece pentru a-l atinge, dar Niall m-a oprit.

- Lola, a zis el si instant, bratele ei m-au prins si m-au tras mai aproape de ea. Palma ei a prins-o pe a mea.

Am privit-o incruntata. De ce nu ma lasa sa il ating? Am vrut sa imi intins cealalta mana, dar Lola m-a oprit de data asta si doar si-a scuturat capul. Ochii mei au fugit la Harry pe care acum il vedeam doar din spate. Respira ca si cum s-ar ineca cu aer. Niall s-a intins si i-a coborat geamul. Un vant naucitor i-a zburat buclele in spate.

Inima imi batea cu putere si nu puteam sa inteleg. Ce se intamplase? Ce l-a tulburat asa de tare in magazinul acela? Ce l-a pus pe fuga? La viata lui, Harry a fugit doar de doua lucruri: de tatal sau si de iubire. Deci ce ar putea sa-l ingrozeasca in asemenea hal? Sa ii aduca la suprafata latura violenta care a intrat in hibernare acum cinci ani.

Possessive Love - Harry Styles A.U. - II. BoundsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum