Capitolul 26

2.5K 138 71
                                    

M-am trezit cu un sentiment de panica groaznic. Harrry dormea linistit langa mine, nu simtise cum tresarise inima in mine violent de la gandurile care acum imi provocau greata. Am inceput sa caut frenetic pe langa pat. In pat. Intre hainele aruncate pe jos. Realizarea pe care am avut-o cumva in vis era adevarata: nu folosisem prezervativ cand facusem sex cu Harry.

Trecuse doar o ora, iar Harry adormise aproape instant. Eu am ramas intr-o stare de confuzie, atipind din cand in cand. Si apoi am realizat.

Am coborat, fara sa fac zgomot. Mintea mea ma innebunea. Care erau sansele? Poate nu eram in perioada de fertilitate... dar totusi. Am ajuns jos, unde erau cateva canapele. Probabil ca restul erau inca la Sophia. Eram singura si ma dadeam de ceasul mortii.

Aveam 2 variante: sa astept si sa vad ce se intampla sau sa nu imi asum niciun risc. O intrebare bolnavicioasa m-a facut sa incep sa plang: oare e Hannah Darcy intorcandu-se la mine dupa atata timp? Era sansa mea sa o strang in brate in viata reala si nu doar in visele mele? Ma sufocam si panica ma calca pe gat.

- Alice?

Am tresarit. M-am intors si l-am vazut pe Ed, intr-un tricou ponosit si niste pantaloni scurti. Era clar confuz. A oftat profund.

- Harry? a intrebat el.

Am scuturat din cap si am continuat sa plang. Da, Harry. Dar cumva, nu. Inca un copil cu omul de care nu sunt sigura ca ma iubeste curat. Stiu ca Harry ar face totul pentru copilul asta, pentru posibilul, ipoteticul copil, asa cum face pentru Thomas si Rose. Dar nu vreau ca sarcina neprevazuta sa fie motivul pentru care Kim dispare. Vreau sa fie un motiv sincer, unul neinfluentat.

- Alice, ce s-a intamplat?

Cum dracu ii explicam asa ceva lui Ed? El a fost un pilon pentru mine in perioada asta, da. Dar asta era poate prea mult. Apasarea de pe suflet m-a facut sa cedez. Nu puteam sa duc asta singura.

- Este vreo farmacie deschisa la ora asta prin apropiere?

Nu luasem o decizie inca, dar as vrea sa am optiunea.

- Esti in regula? a intrebat Ed, ingrijorandu-se putin.

- Da, doar... am nevoie de ceva.

Ed s-a incruntat.

- Ce anume? S-ar putea sa avem aici, a lasat London o cutie cu tot felul de medicamente. Ce te doare?

Am expirat profund.

- Ed, am nevoie sa merg la o farmacie. Ma ajuti sau nu? am intrebat eu repede, putin mai tare decat as fi vrut.

El a ramas perplex. Nu intelegea.

- Sigur, a raspuns intr-un final. Nu vrei sa ii spunem lui Harry? Sunt sigur ca ar vrea sa tea jute daca nu te simti bine.

- Nu! Nu ii spunem lui Harry.

- Alice, ce se intampl—

- Am nevoie de o pastila de a doua zi.

Ochii lui s-au marit. Si-a frecat ochii cu podul palmei si a oftat.

- La dracu, Alice. Asta e ceva ce ar trebui—

- Inca nu m-am hotarat. Vreau doar sa o am, in caz de orice.

- Dar stii ca Harry trebuie sa stie, nu?

- Nu sunt sigura de nimic, Ed. E probabilitate, e—

- Alice, e ceva ce va priveste pe amandoi. Normal ca te voi ajuta, dar... spune-i dracului si lui Harry inainte sa faci orice. L-ar distruge daca ar sti ca...

Possessive Love - Harry Styles A.U. - II. BoundsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum