Capitolul 8 ~

344 50 0
                                    

Ah Jin, trebuie să te schimbi, nu trebuie să mai omorii, măcar pentru el renunță.
Dar dacă și el mă va părăsi? Dacă mă va lăsa, mă va face să sufăr, va uita de mine.
Încerc să cred ca nu, vreau să cred ca el mă iubește cum il iubesc eu, ca mă poate schimba în bine, să nu mai omor, să las totul pentru el,să îmi arate ca însemn ceva pentru el.
Nu renunț , nu pot, e singurul lucru ce ma ajuta să mă descarc, care imi arata ca și eu exist, desii omor oamenii care nu au nici o vină, vreau să le arat cum doare, atunci când nimănui nu îi pasă de tine,cand nu iti da cruțare, și te omoară fără să îl doara.
De ani și ani sunt tot așa, nu a încercat nimeni să mă schimbe, dar sper ca tu micuță stea sa fii speranța mea,sa ma aduci pe calea bună , sa uit de tot ce o data mă întrista, să pot zâmbii cum o facem o dată.
Dorință de a face rău să dispară, să fiu un om bun , oamenilor sa nu le mai fie frică.
Deși oamenii, nu știu ca eu omor,tot le e frică de mine, nu am înțeles niciodată de ce le-ar fii frică dacă nu știe ce fac eu, o fii din cauza hainelor? Sunt mereu îmbrăcat în negru, iar câteodată port pelerină,
O fii din cauza ca atunci când și imi zâmbesc , eu nu le zâmbesc? Aș vrea să o fac, dar nu pot, nu găsesc nici un motiv să o fac, poate ca ar trebuii sa o fac din politețe, dar nu sunt așa.
Sunt o persoană dificilă, sper ca mă vei schimba.
Mă vei învăța, cum să mă port, când sunt lângă tine sunt alt om,nu stiu cum de să întâmplat asta dar, am ajuns să țin la tine.
Eu mă atașez greu de persoane, putini au intrat în viața mea, dar tu? Ai intrat asa de ușor, si ți-ai facut atat de repede loc în inimă mea.

Little Demon /Yaoi//boyxboyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن