Capitolul 9 ~

333 46 5
                                    

No mă, capitolu 9, aici special pentru voi:))
Trebuie să intru-n " pita" ca altfel huh, nu știu ce se alege de carte:))
Dar nu se termina o dată școală asta, vacanță hai o dată, să pot să mă ocup de carte mă.
Dar universul nu e de partea mea,până la vacanță, uff,mai este:))
Deci
Lectură plăcută!!

>>Jin <<
Am deschis încet ochii, încercând să evit lumină care patrundea-n în cameră, deranjandu-mi somnul, Am încercat să îmi bag capul în pernă, dar abea atunci am realizat ca ceva micut dormea la mine pe piept, o micuță ființă ce poartă numele Ayato.
Kawaiii, noroc ca îl iubesc,ca astfel îl păpam tot, adică acum serios? Cine iar putea rezista?
Eu unul cu siguranță nu , dar shh asta rămâne între noi.
Am zâmbit la văzul micuțului , care se tot foia ba în stanaga ba în dreaptă, din când în cand mai dădea din mânuțe.
Cred ca visa ceva,dar ce?
Nu am mai apucat să procesez nimic, deoarece Ayato se trezi și incepu să tipe, iar eu la rândul meu mă panicasem ca un prost.
- Ayato, pentru numele lui Dumnezeu, ce a fost asta? Spun eu tinandu-mi mâna în dreptul inimi, mai puțin avea și o lu-a la goană.
Acesta suspină și spuse : A-Am visat ca niște oamenii cu măști pe față , te-au omorât și tot repetau " Nu meriți să trăiești, asta trebuie să fie soartă ta, un om ca tine nu merită să fie în viață, mori" și de aici nu mai știu, pentru ca m-am trezit, dar îmi e frică Jin, e-eu..nu vreau să te pierd, continuă Ayato încă plângând.
Am început să rad ca un idiot , nu înțelegeam de ce a visat Ayato asta , nu era un simplu vis, asta chiar să întâmplat, nu cu mult timp în urma de al cunoaște pe Ayato, sunt mulți oamenii ce îmi vor răul, dar aștia au fost singuri ce era să îmi pună capac, dar uite, sunt în viață, dar ei..eh din păcate nu, poate sunt și un copil,dar mă știu apăra, știu ce înseamnă să fii criminal și consecințele pe care ții le aduce.
Ayato mă privea oarecum surprins.
- Off,off dragul meu Ayato. Mai ai atâtea lucruri de învățat despre mine, ce ai visat tu nu a fost un simplu vis, e o întâmplare din viață reală , dar scumpul meu, pe mine nu mă poate distruge, înafară de tine, ultima parte o spusesem doar pentru mine.
Îl priveam pe Ayato,care sunt sigur ca nu mai înțelege nimic, dar nu am degand să îi explic, de ce să răscolim trecutul ? Ce a fost a fost.
Nimic nu se va schimba, absolut nimic.
M-am așezat mai bine lângă Ayato , și l-am cuprins în brațe
" Te voi proteja, promit, dar momentan nu îți pot arată ce simt pentru tine. Toți care m-au rănit, vor plăti, îi voi face să sufere exact cum am suferit eu, ii voi face să simtă tot ce am simțit eu atunci.
Știți cum e , e frumos să rănești pe cineva , dar e mai dulce răzbunarea "
Am început să rad ca un psihopat , poate și mai rău ..

Little Demon /Yaoi//boyxboyWhere stories live. Discover now