KORKU

8.7K 330 5
                                    

Multimedyadaki şarkıyı açmanız gereken yeri yazacağım.

ÇAĞIN'DAN

Geçmişimiz her daim bizim peşimizden gelen bir gölge gibidir.

Her an onunla yüz yüze gelebiliriz, canımızı yakar, bizi o kötü anıların içine hapis eder. Sonrasında çıkmamızı bekler tabi çıkabilirsek.

Geçmiş bir insanın en zayıf noktasıdır, bunu öğrenen düşmanlarınız sizi her seferinde orada vurmak isterler çoğunlukla başarılı olurlar.

Benimde kirli bir geçmişim var aklıma geldiği her ana lanet okuyorum. Ailemin bencilliği, kötü karakterleri...

Ben asla o Pollayannacılık oynayanlardan olmadım.Onlar bana zarar verdiklerinde bu gerekliydi diye düşünmedim çünkü bana vermeleri gereken en güzel şeyi asla göstermediler, sevgiyi bile verdiler ama bir birey olarak bana değer vermediler. Bu yüzden onları affetmedim, öldüklerinde bile...


Arabayı evimin önünde durduğumda korumalardan biri hemen kapımı açtı "Hoş geldiniz efendim?" dedi

Başımı sallayarak arabadan indim ve diğer tarafa geçtim. Bu gece sarhoş bir misafirim vardı. Kapısını açıp eğildiğimde ne olduğunu bulamadığım kokusu burnuma çarptı. Kokusunu iyice içime çekerken esen hafif rüzgar onun kıpırdamasına neden oldu. Kemerini açıp kucağıma alırken korumaya "Kapıyı aç" diye emir verdim.

Evin kapısından girerken Ömür'ün mırıldandığını duydum ne dediğini pek anlamasam da yüzündeki ifadeden komik bir şeyler olduğunu düşündüm; dudakları yukarı doğru kıvrılmış gülümsüyordu. Adımları durdurup birazcık onun bu görüntüsünü izledim.

Çok değişik bir yapısı vardı, saf ama kurnaz bir kişiliği, ne yaptığını bilen, her duruma uyabilen, yenilmekten nefret eden...

Onu tanıdıkça daha fazla özelliğini öğreneceğime eminim.

"Oğlum" Sevda annemin sesi endişelendiğini gösteriyordu. Merdivenleri koşarak çıkarken gülümsedim.

"Sorun yok annem, biraz sarhoş oldu. Barkın ona bakmamı rica etti. Üst kata çıkaracağım."

Merdivenlerden çıkarken hiç zorlanmadığımı fark ettiğimde neden bu kadar zayıf olduğunu düşünüyordum. Geçen sefer buraya geldiğinde sağlıklı yemekler yerine sadece cipsler, çikolatalar yemeyi tercih ediyor. Bu kadar zayıf olması normal yani.

Başka odaya götürmek isterdim ama bu gece benimle aynı oda da kalması onun için iyi olabilir. Gece midesi falan bulanırsa kalkıp düşebilir, ben bu gece yatağında yanındaki kanepede yatabilirim.

Odamın kapısını ayağımla iterken aşağıdan Sevda anne seslendi "Yardıma ihtiyacın var mı Çağın?" Ömür'ü yatağa bıraktığımda üzerindeki elbisenin pek de rahat olmadığını fark ettim.

"Sevda anne kıyafetlerini çıkarsan iyi olabilir?" dediğimde merdivenlerden gelen ayak seslerini duydum. Dolabımdan atmadığım eski kıyafetlerimden çıkardım. Sevda anne odaya girdiğinde ona uzattım "Ben duştayım." dedim ve odamdaki banyoya girdim.

On beş dakika sonra belimde havlu ile banyodan çıktığımda Ömür yatağın içinde mışıl mışıl uyuyordu. Gülümseyerek giyinirken kendimi garip hissettim.

Benim odamda bir kadın var, işin ilginç kısmı sadece uyuyor.

Elbette magazin haberlerinden düşmeyen bir çapkın değilim, sadece bu anı daha önce hiç yaşamamıştım. Ece ile olan evliliğim sadece üç yıl sürdü, birlikte olduk ancak evlendikten kısa bir süre sonra kendi evime geri geldim. Onunla uzun zamandır ayrıydık. Onu gerçek anlamda sevmedim, denedim ama olmadı.

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜDonde viven las historias. Descúbrelo ahora