Πώς να κανεται το καλυτερο Tea Party

3.8K 124 6
                                    

Tea party

Αν θέλεις και εσύ να κάνεις ένα super πετυχημένο tea party ακολούθησε τους 9 χρυσούς κανόνες!!!

1. Κάλεσε αρκετά νωρίς τις καλεσμένες σου και κάνε το invitation με τον παραδοσιακό καλό τρόπο, δηλαδή με όμορφες καρτούλες. Ακόμα και αν δεν θέλεις να τις στείλεις με ταχυδρομείο μπορείς να τις αποστείλεις με email. Μια άλλη ιδέα είναι να κάνεις ένα event στο facebook με μια τέλεια φώτο για cover και να τους δώσεις με αυτόν τον τρόπο όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται αλλά και την δυνατότητα να απαντήσουν άμεσα.

2. Ανέσυρε από τα ντουλάπια τις παλιές πορσελάνες σου και τα χαρακτηριστικά τσαγιερά. Ένα tea party πρέπει να έχει τα σωστά αξεσουάρ. Αν δεν έχεις δικά σου, δανείσου από τη μητέρα σου. Αποκλείεται να μην έχει ένα παλιό σερβίτσιο.


3. Βρες καλές συνταγές από cake, μπισκότα και άλλα γλυκά εδέσματα και πιάσε δουλειά. Προσπάθησε όλα να βρίσκονται ή να κόβονται σε μικρά κομμάτια για να μπορούν εύκολα να συνοδεύουν τις γουλιές τσαγιού.

4. Αν δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις με τα χεράκια σου τα γλυκά, βρες το πρώτο κατάστημα Cake Bakeries και μπες μέσα. Εκεί, υπάρχει ό,τι φαντάζεσαι και θέλεις για να ένα tea party. Αν πάλι θέλεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, ζήτησε να στο φτιάξουν!

5. Εκτός από γλυκά εδέσματα, φρόντισε να έχεις και αλμυρά. Ένας κις λορέν ή μια τάρτα με λαχανικά είναι ό,τι καλύτερο. Αν είσαι της ελληνικής παράδοσης, κάνε μια ωραία τυρόπιτα και κόψε την σε μικρά τετραγωνάκια.

6. Φρόντισε ιδιαίτερα την διακόσμηση του τραπεζιού σου. Στρώσε ένα λευκό, λινό τραπεζομάντιλο και μη ξεχάσεις να βάλεις απάνω πολλά μικρά βαζάκια με φρέσκα λουλούδια καθώς και κηροπήγια για να φτιάξεις ατμόσφαιρα.


7. Εκτός από τα κλασικά, πια, cupcakes μπορείς να βάλεις και απρόσμενες λιχουδιές στο τραπέζι σου όπως λουκούμια τριαντάφυλλο, homemade παστελάκια και μικρά σοκολατάκια γεμιστά με δαμάσκηνα ή κάστανο.

8. Απαραίτητο είναι ακόμα ένα μπουκάλι λικέρ. Αν, μάλιστα, έχεις κανένα σπιτικό ακόμα καλύτερα!

9. Τα tea party πολλές φορές αργούν να τελειώσουν. Μη σου κάνει εντύπωση αν χρειαστεί να ρίξεις μια πίτσα στον φούρνο μετά από κάποιες ώρες. Ή τουλάχιστον κράτα κοντά σου ένα κατάλογο delivery. Οι κυρίες μετά από λίγο υποφέρουν από λιγούρες.

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2024Where stories live. Discover now