Τα ζώδια του Σεπτεμβρίου!!!

612 25 1
                                    


Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) 
Ένας μήνας εκκαθάρισης είναι προ των πυλών, κατά τον οποίο το ενδιαφέρον σου μπορεί να στραφεί προς νέες κατευθύνσεις. Φαίνεται να επιδιώκεις ή να χρειάζεται να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου και να εστιάσεις σε μια νέα σχέση  . Πριν όμως κάνεις αυτό το βήμα, φρόντισε να τακτοποιήσεις ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες. 

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Η ερωτική αγκύλωση αυτού του μήνα έχει να κάνει με την πιθανότητα να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τη σχέση σου, είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε επειδή ο σύντροφός σου φαίνεται να αλλάζει. Στον σχολικό τομέα, ίσως πρέπει να δουλέψεις περισσότερο ή να συνεργαστείς με νέα πρόσωπα, κάτι που φαίνεται να σου προκαλεί άγχος. 

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας έντονα ερωτικός μήνας, αφού η είσοδος του Δία στον Ζυγό μπορεί να επιφέρει ανανέωση στην προσωπική σου ζωή. Επιμένεις μάλιστα να παραμένεις μακριά από το σπίτι ή την οικογένειά σου, επιδιώκοντας να παρατείνεις τις διακοπές σου, αφού προσφέρουν την ευχαρίστηση που αναζητάς. Η αλήθεια όμως είναι πως θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στο παλιό και το νέο, αφού και τα δύο δεν χωράνε. 

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Η είσοδος του Δία στον Ζυγό φαίνεται να φέρνει αναταράξεις στο σπίτι ή στη δουλειά σου, αφού οι ισορροπίες αλλάζουν και θα πρέπει να συνηθίσεις τη νέα τάξη πραγμάτων. Είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι μια μετακόμιση ή σχολικη μετακίνηση, με στόχο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Μη βιαστείς όμως να προβείς σε αποφάσεις και επιλογές. 

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) 
Η είσοδος του Δία στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με την οργάνωση ενός ταξιδιού ή να αρχίσεις να σχεδιάζεις μια πιθανή μετακόμιση. Η ανάγκη σου να βρεις νέα πατήματα μπορεί να σε οδηγήσει στην απόφαση να πας για σπουδές σε ένα μέρος που θα σε κάνει να αφήσεις πίσω σου ένα στοιχειωμένο παρελθόν. Τέλος, για να λυθούν παρεξηγήσεις στη σχέση σου, καλό είναι να επενδύσεις στον διάλογο. 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Με τον Ερμή ανάδρομο όλο σχεδόν τον μήνα στο ζώδιό σου, προσπαθείς να κάνεις μια ανασκόπηση της τελευταίας χρονιάς. Μετράς κέρδη και ζημιές, σκέφτεσαι τι μπορείς να κρατήσεις και τι να αφήσεις πίσω σου, εξετάζεις τη νέα κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και ίσως αναγνωρίζεις λάθη και παραλείψεις σου. Δεν χρειάζεται όμως να γυρίσεις προς τα πίσω, αλλά να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου απέναντι στα νέα δεδομένα της ζωής σου. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ευτυχήσεις, αρκεί να αντιληφθείς πως απαιτείται νέα ματιά από την πλευρά σου για να το πετύχεις. 
Cosmo tip: Οι δύο εκλείψεις του Σεπτεμβρίου θα σε βοηθήσουν να απομακρύνεις τοξικές σχέσεις από τη ζωή σου και να νιώσεις πολύ πιο σίγουρη για τις επιλογές σου.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Αυτόν τον μήνα μπαίνει στο ζώδιό σου ο Δίας, αλλά πριν πανηγυρίσεις θεωρώντας πως η τύχη είναι με το μέρος σου, θα πρέπει να πετάξεις ό,τι είναι άχρηστο από τη ζωή σου. Ναι, η βουτιά στο παρελθόν ίσως είναι μια τραυματική εμπειρία, αλλά αν δεν ανανεωθείς από μέσα προς τα έξω, πώς θα προσελκύσεις ανθρώπους που θέλεις;

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου) 
Μπορεί να νιώσεις πως λόγω των επιλογών σου βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον όπου αρχίζεις να ασφυκτιάς, κάτι που σημαίνει πως θα αναζητήσεις την προσωπική σου ελευθερία. Μη ρισκάρεις, μην παίξεις με την τύχη σου, αλλά προσπάθησε να εστιάσεις σε πρόσωπα που είναι πάντα κοντά σου, ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σου. Τώρα είναι ευκαιρία να δεις πολύ πιο καθαρά τον ρόλο των γύρω σου. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 22 Δεκεμβρίου)
Τον Σεπτέμβριο μπορεί να ανακαλύψεις το περιβάλλον διαβίωσης που αναζητάς, ώστε να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά. Οι καθυστερήσεις στον σχολικό τομέα ίσως πρέπει να σε κάνουν να κοιτάξεις και πέρα από την υπάρχουσα δουλειά σου, ενώ η γκρίνια από το έτερον ήμισυ σου δίνει την ευκαιρία να αναρωτηθείς αν πραγματικά υπάρχει έτερον ήμισυ στη ζωή σου. 

Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)
Η αναποφασιστικότητά σου σχετικά με το αν θα επιμείνεις να αποδείξεις κάτι ή θα τα παρατήσεις φαίνεται να γίνεται έντονη αυτόν τον μήνα. Καλύτερα να μη λάβεις καμία απόφαση αν έχεις τη δυνατότητα, αφού στο τέλος του μήνα θα γνωρίζεις περισσότερα σχετικά με την κίνηση που καλείσαι να κάνεις. Πρόσεξε καλά γύρω σου για σημάδια που θα σε βοηθήσουν. 

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου. - 18 Φεβρουαρίου)
Η είσοδος του Δία στον Ζυγό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να βάλεις φρέσκο αέρα στη ζωή σου. Πραγματοποίησε ένα ταξίδι που έχεις ανάγκη και αναζήτησε νέα ενδιαφέροντα, που θα ανανεώσουν την καθημερινότητα και τον κύκλο σου. Στον ερωτικό τομέα, άκουσε το ένστικτό σου και προσπάθησε να αποφύγεις τις πολλές αναλύσεις με φίλους. 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου) 
Οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου φέρνουν αναταράξεις και ανακατατάξεις στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να κλείσεις ανοιχτές εκκρεμότητες και να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τη σχέση σου, καθώς ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να μπερδέψει πολύ το μυαλό σου. 

Λοιπόν τέλος Καλά το κεφάλαιο μέχρι το επόμενο πολλά φιλάκια...😘😘😘

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2024Where stories live. Discover now