gj

29.1K 1.2K 5
                                    

Eve geldiğimizde Savaş beyden izin isteyip çocukları banyoya götürdüm. Ben bunları banyo yaptıracağım tamam da ben daha önce hiç çocuk yıkamadım ki. İlk kolaydan başlayayım diyip Poyrazı beşiğe koyup Masalın yanına gittim. Uykudan yeni uyandığı için mızmızlanıyor hanım efendi.
-Masalcığım hadi güzelim gel banyo yapalım sonra uyuyacaksın.
Ayaklarını rastgele savuruyor bir yandan da çığlık atıyor. Şimdi dayanamayacağım çakacağım elim tersliyle ha. Ben küvetteki suyu ılıtmakla uğraşırken Masal aniden kucağımdan çekildi.
-İşkence mi ediyorsun kızıma ?
Allah ım ya Rabbim sen bana sabır ver.
-Sadece banyo yapacaktı.
-Neden bu kadar bağırıyor o zaman.
-Ben ne bileyim susmadı.
-Kızım gel canım banyo yap sonra uyu olur mu ?
Masal'ı uzun uğraşlar sonunda kandırdıktan sonra kıyafetlerini çıkarmaya başladım tüm kıyafetlerini çıkardığımda kucağıma alıp yavaşça suya soktum. Yavaş hareketlerle kafasını yıkadıktan sonra kucağıma alıp odaya götürdüm. İç çamaşırlarını ve geceliklerini de giyidirdikten sonra yatağına yatırdım. Zaten oda yattığı gibi uyuya kaldı. İki numara Poyrazada uzandığımda bir el omuzuma dokundu.
-Onu bırak. Onunda ağlamasını duymak istemiyorum.
-Ama efendim hastalanır.
-Sana ne diyorsam onu yap.
Olumlu anlamda kafamı aşağı yukarı sallayıp mutfağa ilerledim. Ortalığı topladığımda kapının kapanma sesi kulaklarıma ilişti. Bende daha fazla dayanamayıp yatağıma ilerledim.
______________________
Uyandığımda daha geceydi. Telefona uzanıp baktığımda saatin gece 3 olduğunu gördüm. Kapıdaki tıkırtıları duyduğumda yatağımdan hafif doğruldum. Sanki kapıya anahtar takmaya çalışıyorda beceremiyordu. Hırsız! Eyvah çocuklar! Hızla yataktan kalktığım gibi kapının yanındaki masadan vazoyu elime aldım. Salona geldiğimde kapıda açılmıştı. Karşımda bir adet sarhoş patron.Vazoyu sessizce yerine koyup çocukların odasına ilerledim.Poyraz ve Masalı seyretmeye başladım. O kadar masumlar ki insan onların yerinde olmak istiyor. Gözlerim Poyrazdayken bir anda yüzünü buruşturdu ve çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ellerim anlını bulurken cayır cayır yandığını farkettim. Hızla kulaklıklarım kulağımdan çıkarken odadan çıktım. Hastaneye gitmeliydik. Savaş beyin odasına hızla daldım. Uyandırmaya uğraştım fakat beni duymuyordu.Beyefendi oğlunun çığlıklarını duymuyorsa ona haber vermeme gerek yok. Dünkü çocuklardan gamzeli olan Can'ı aradım.
-Alo
-Buyrun kimsiniz?
-Ben Savaş beyin bakıcısıyım.
-Ha buyur Berna ne oldu?
-Berfu diye düzelttim bilmem kaçıncıya
-ha neyse bunlar önemli değil Poyraz çok hasta yanıyor bizi gelip alabilir misin ?
-Savaş nerede lan ?
Gözlerim arkaya yatak odasının kapısını bulurken.
-Uzun hikaye gelecek misiniz ?
-Tamam geliyorum çık sen kapıya.

BAKICIWhere stories live. Discover now