Deel 5

2.3K 111 1
                                    

Louis’s POV

Ik had al de hele middag bij Liam thuis op hem gewacht. Eindelijk hoorde ik de voordeur dichtslaan. Ik legde het tijdschrift dat ik aan het lezen was, aan de kant en ging rechtop zitten. ‘Hey!’ Liam draaide zich verschrikt om. ‘Man! Louis, ik krijg een hartaanval van je!’ Ik glimlachte en liep achter Liam de keuken in. ‘En? Hoe was het in het ziekenhuis, toch een onschuldige bloedneus?’ Ik probeerde Liam’s aandacht te krijgen, maar hij was flink afwezig. Liam trok me naar de kamer en plofte naast me neer op de bank. ‘Het is niet zo onschuldig als je denkt dat het is..’ meer zei Liam me niet. Ik keek hem verbaasd aan. ‘Foute boel?’ Ik probeerde oogcontact te maken, maar Liam draaide zijn hoofd steeds van me weg. Misschien wilde hij niet laten zien dat hij ergens bang voor was?

‘Foute boel?’ herhaalde ik nog een keer. Liam haalde zijn schouders op. ‘Er is een extra bloedtest gedaan en we krijgen zo snel mogelijk bericht.’ Zei hij nonchalant. Liam stond op en liep bij me weg. Ik besloot maar om mijn jas te pakken en te vertrekken, Liam had niet echt zin in een bezoekje geloof ik.  Ik liep de gang in, trok snel mijn jas aan en wierp nog een blik naar Liam. Hij zat inmiddels aan de keukentafel met een glas cola voor zich. ‘Ik ga ervandoor, maatje! Je belt me toch zodra je meer weet?’ Liam knikte alleen maar. Ik opende de deur, keek nog een keer achterom en fietste toen naar huis.

Juul’s POV

Ik opende mijn ogen langzaam en zocht naar mijn mobiel. Ik tikte op het scherm en de tijd verscheen. Ik schoot overeind en kwam tot de conclusie dat het alweer de volgende dag was. Ik had meer dan twaalf uur geslapen, blijkbaar was ik zo uitgeput..

Ik typte een berichtje voor Liam, met de vraag of hij plannen had voor vandaag. Niet lang daarna kreeg ik een berichtje terug.

 Hee schoonheid! Lekkr geslpn?

Ik wil vanochtend ff naar de stad, nieuwe broek scoren..

Zin om mee te gaan?

Xxx’ Li

Ik las het berichtje snel door en keek naar de wekker. Als we de ochtend direct weg zouden gaan, konden we gaan lunchen in de stad samen.

Hoi schat, Jaa heerlijk geslapn, kwas zooo moee.

Lijkt me gezellig, zo samen! Kom je me ophalen over een uurtje?

Dan kunnen we samen lunchen in de stad!

Houvanjou! Xxmij

It Gets Better  -  ft. Liam PayneWhere stories live. Discover now