Deel 18

1.8K 100 1
                                    

Louis’s POV

Liam kwam terug de studio in, te laat en ook nog totaal in tranen. Harry rende naar hem toe en probeerde hem een beetje te laten kalmeren. Ik wist gewoon dat het over Julia zou gaan. Zou ze grieperig zijn, of zou er een ongeluk gebeurt zijn?

Ik kon het zo gek niet verzinnen, maar dat het iets met Julia was, wist ik zeker. Ik keek hem hoopvol aan. Ik wilde hem proberen te steunen maar niets leek te helpen..Liam zuchtte een paar keer en keek ons toen allemaal een keer aan.

Niall’s POV

Zijn ogen bleven even op mij staan en keken toen naar de andere jongens. Hij zuchtte een paar keer en keek ons allemaal nog een keer aan. ‘Het gaat niet goed komen met Julia..’ begon hij. Ik wilde naar hem toe lopen en hem zeggen dat het allemaal nog wel zou loslopen, maar ik durfde niet.

‘De medicijnen slaan niet aan, dus ze gaat nu naar huis..’ vertelde hij verder. Er spookten allerlei vragen door mijn hoofd. Zou Juul ooit nog beter worden? Zou ze überhaupt in leven blijven? Ik wilde dat soort vragen mezelf niet stellen, maar ik kon er nu niet meer onderdoor. ‘De dokters en specialisten gaan proberen in een ander ziekenhuis een oplossing te vinden. Bijna zeventig procent van deze patiënt overleefd het niet..’ Louis nam wel de moed om naast Liam te gaan zitten. Normaal was het altijd Liam die ons opvrolijkte, maar nu kon hijzelf wel een dosis oppepmiddel  gebruiken.

Louis had ondertussen een arm om zijn schouders geslagen en probeerde hem te overtuigen dat Julia sterk genoeg was. Ik merkte ondertussen dat Zayn zich wel erg stil had terug getrokken, hij zat in de hoek van de bank en zei geen woord. Ik gaf hem een vriendschappelijke duw tegen zij schouder, waardoor hij weer een beetje lachen kon. Louis stond op en haalde voor iedereen een kop thee.

‘Laten we het hopen voor Juul! En laten we haar maar zien dat we om haar geven en dat we, wat er ook gebeurt, haar niet opgeven!’ Iedereen knikte mee en we dronken allemaal van onze thee.

It Gets Better  -  ft. Liam PayneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu