BÖLÜM 2 "NELER OLUYOR"

12.5K 521 231
                                    

Iyi okumalar

Önceden beni insan sananlar bana sadist kız diye hitap ederlerdi. şimdi ise sadist melez.......

1 Hafta önce

Her sabahki gibi baş ucumda çalan saate bir yumruk atarak duvara yapıştırdım.

- Nasıl bir zeka alarm denen şeyi bulmuş ki kim güzelim uykusundan uyanmak ister. Diye kendi kendime söylenmeye başladım.

Kendi mi tanıtmadım. ben Eliesha 17 yaşındayım sarışın mavi gözlüyüm. okulun sadist kızı.

Evet her sabah bir saat kırıyorum. Hayır olsa ne olmasa ne. Kendi kendime konuşmam bitince banyoya girip güzel bir duş aldım.

Çıktığımda siyah dar paça dizlerinden yırtık bir pantolon, bol kısa kollu üstünde Sadistic girls (sadist kız) yazıyordu. En sevdigimmm.

Sarı saçlarımı düzleştirip salık bıraktım. Makyaj olarak da eyeliner,kalem ve hafif bir parlatıcı. Evet hazırım.

Aşağı indigimde annem angel ve babam jack kahvaltı ediyorlardı. Her zamanki umursamazlıklarıyla masaya oturmadan kapıya gidip converslerimi giydim. Deri ceketimi de üstüme geçirip evden çıktım.

Ne bekliyordunuz mutlu aile tablosumu üvey ailem olduğunu zaten biliyorum. Gerçek ailemi de doğruyu söylemek gerekirse hiç merak edip aramadım. Beni bıraktılarsa zaten istemiyorlardır. İstenmedigim insanları aramam.

Kısa süre sonra okula geldim. Bahcede oyalanmadan sınıfa geçtim. Sınıfta tapulu yerim olarak görünen en arka sıraya geçtim. Bu eziklerin hepsi benden korkuyor. Sanki insan yiyoruz alt tarafı birkaç tanesini hastanelik ettim. kolunu bacagini kırdım.falan iste çok birsey degil.ama haklı sebeplerim var sen simdi gidipte okulun en sadist kizina yavsarsan dayak yememen elden değil. yani haketti.

dusuncelerimden kurtulmam hocanın gelmesiyke son buldu. herkes ayaga kalkarken ben kipirdamadim bile üvey aile falan ama parayı basıyorlar. hicbir hoca bana birsey diyemiyor.

Hoca dersi anlatmaya basladiginda kafami sıraya koyarak uyumaya başladım. Ne kadar sadist olursam olayım uyku önemli uyku olmassa olmaz yani uyku guzel birsey neyseki uykumda horlama gibi bir alışkanlığım yok ve sınıfta uyuya biliyorum kisa sure sonra uyuya kalmışım.

benim sabah uğraşıp duzlestirdigim sari saclarimdan çekilerek uyandim. Gozlerimi açtığımda esmer yesil gözlü Kısa şort ve yarim tisortlu bir kiz duruyordu bas bas ben surtugum diye bagiriyordu resmen. sırıtarak

- naşla ben orda oturucam

diyordu. bana siniftakiler tabiki şokla bakıyorlardı. sakinligimi koruyarak tabiki bu fırtına öncesi sessizlikdi.

- sen yeni mi geldin dedim.
- ya evet gelir gelmezde senden bahsedildi bende sadist surtugumuzu tanıyalım dedim.

Bana surtuk demisti ovv bittin sen etraftan ovvlama sesleri geliyordu. kız bana alayla gulerek bakarken kıza bir kafa attım. direk duvara yapıştı. amele sumugu gibi kızın yanına gidip saçlarından tuttum.

- tanisalim surtuk beni herkes tanır sen kime sorsan anlatır da sen anlat bakalim sen hayırdır sabah sabah yürek mi yedin.

kız bildigin cirlayarak

- bırak saçımı bırak diyordu.
- ay sus be kulagimi sağır ettin. kapa o cirtlak çeneni deyip.

kafasini bir kere daha duvara carptim ve bosluguna bir dirsek gecirdim. kızı son kez duvara carptim. ve siniftaki siralardan birini alip camdan asagi attim.

SADİST MELEZWhere stories live. Discover now