Η αρχή

761 50 1
                                    

Όλα ξεκίνησαν ένα ζεστό φθινοπωρινό πρωινό όπου η Έρικα μάζευε σε κούτες τα πράγματά της, αφού θα μετακόμιζαν σε καινούριο σπίτι. Είχε βαρεθεί αυτό το παλιό ξύλινο σπίτι όπου πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια, όμως με ένα παράπονο: την απώλεια της πατρικής φιγούρας. "Η μητέρα μου ποτέ δεν μου μίλησε για τον πατέρα μου, και κάθε φορά που την ρωτούσα γι' αυτόν, άλλαζε την κουβέντα" σκέφτηκε. Έτσι συνέχισε να μαζεύει τα πράγματά της ώσπου βρήκε μια μικρή χάρτινη κούτα κάτω από το κρεβάτι της. "Τι είναι πάλι αυτό; Γιατί συνέχεια η μάνα μου γεμίζει με σκουπίδια το δωμάτιό μου; By the way, παίζει ποτέ μου να καθάρισα κάτω από το κρεβάτι μου γι' αυτό έχει μαζευτεί πολλή σκόνη..." είπε και αμέσως πήρε ένα πανί και σκούπισε το κουτί. Μέσα στο κουτί βρήκε ένα γράμμα και φωτογραφίες αγνώστων ανθρώπων, που δεν είχε ξαναδεί. "Μα για ποιο λόγο να τα έχω αυτά κάτω από το κρεβάτι μου; Αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει" είπε απορημένη και άρχισε να διαβάζει το γράμμα.

Αγαπητή μου Μαίρη,
Το ξέρω πως η αγάπη μας ήταν σύντομη αλλά γεμάτη με πάθος. Και όχι μόνο αυτό αλλά μας έφερε πιο κοντά με την γέννηση της γλυκιάς κορούλας μας. Το ξέρω πως τώρα πια δεν θα ξανασυναντηθούμε και θλίβομαι πάρα πολύ που δεν θα ξαναδώ εσένα και το αγγελούδι μας. Μπορεί να με μισήσεις αλλά κανένας από τις οικογένειές μας δεν μας ήθελε μαζί . Καλύτερα να μην πεις στην κόρη μας ποιος είναι ο πατέρας της γιατί μάλλον θα ντραπεί πολύ που ο πατέρας της είναι ένας κορεάτης που δεν μπορεί να περάσει το δικό του και δεν είδε πότε από κοντά την μονάκριβη κόρη του.

Υ.Γ. Ονόμασε την με το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, Έρικα!

Με πολλή αγάπη
Yoo Seung Ho

"ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ;! Μα τι είναι αυτά που λέει; Το έγραψε ο πατέρας μου; Κορεάτης; Δεν καταλαβαίνω τίποτα, έχει θολώσει το μυαλό μου!" κατάπληκτη η Έρικα, τρέχει αμέσως στη μαμά της.

-ΜΑΜΆ!!

-Τι είναι Έρικα, δεν μπορείς να πακετάρεις μόνη σου τα πράγματά σου; Κάνε γρήγορα, δεν μπορούμε να περιμένουμε όλοι εσένα για να...

-Τι είναι αυτό μαμά;

-Που το βρήκες αυτό;

-Έχει σημασία τώρα; Πες μου την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!
    [Η μητέρα της πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχισε να της διηγείται την ιστορία.]
-Πριν 20 χρόνια, καλοκαίρι ήταν, είχα γνωρίσει ένα άντρα, ο οποίος ήταν ξένος. Ήταν ψηλός με μαύρα μαλλιά και από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, κατάλαβα πως ήταν ο άντρας της ζωής μου. Έτσι αρχίσαμε να βγαίνουμε, περνούσαμε πολύ καλά ώσπου μια μέρα μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να γυρίσει στην Κορεά, στην πατρίδα του επειδή ο πατέρας του ήταν βάρια άρρωστος. Έτσι αποφασίσαμε ότι κάλο θα ήταν να χωρίσουμε. Όμως έμεινα έγκυος σε σένα και δεν το ξέραμε. Όταν το έμαθα ξαφνιάστηκα και του έστειλα αμέσως γράμμα και να αποφασίσουμε τι θα γίνει με το παιδί. Αυτός ήρθε αμέσως στην Ελλάδα χωρίς να πει σε κανένα το λόγο. Ήταν αποφασισμένος να μείνει μαζί μου αλλά το έμαθαν οι συγγενείς μας και δεν μας άφησαν να ζήσουμε μαζί. Ήρθε ο πατέρας του στην Ελλάδα και τον πήρε άρον άρον και εμένα με έκλεισαν στο δωμάτιό μου για αρκετό καιρό. Εν το μεταξύ εκείνος παντρεύτηκε χωρίς την θέληση του μια Κορεάτισσα για να μην γυρίσει σε μένα. Όμως μου έστελνε κρυφά γράμματα. Αυτό το γράμμα που βρήκες ήταν το τελευταίο που μου έστειλε. Αποφασίσαμε να μην σου πω ποιος ήταν ο πατέρας σου γιατί νομίζαμε ότι ήταν για το καλό σου.
  [Η Έρικα έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήξερε τι να σκεφτεί ή να πει.]
-Όλα αυτά τα χρόνια μου το έκρυβες και τώρα όλο αυτό μου ήρθε ξαφνικό.

-Σε καταλαβαίνω.

-Θέλω να μείνω μόνη μου.

Μαθαίνοντας την αλήθεια, η Έρικα έμεινε μόνη της στο μισοάδειο δωμάτιό της, σκέφτοντας όλα όσα άκουσε από την μητέρα της. Ξαφνικά ακούει το κίνητό της και το σηκώνει χωρίς να δει ποιος την παίρνει τηλέφωνο.

-Ναι;

-Έλα μωρό συγγνώμη που σε παίρνω τηλ. ενώ πακετάρεις τα πράγματά σου.

-Όχι.....δεν τα πακετάρω τώρα.

-Ακούγεσαι κάπως. Έκλαιγες;

-Εε, Ράνια μήπως μπορείς να 'ρθεις στο σπίτι μου τώρα;

-Ναι, φυσικά κολλ, αλλά γιατί;
-Θα σου πω από κοντά.

-Ok, see ya.

Μόλις έφτασε η Ράνια στο σπίτι της Έρικας, η Έρικα έτρεξε στην αγκαλιά της, άρχισε να κλαίει και της εξήγησε όλα όσα συνέβησαν το πρωί.

-WOW! Δεν το πιστεύω! Έχω μείνει speechless φιλενάδα! Τόσο καιρό, τόσα ψέματα.... δεν μπορώ να το φανταστώ!

-Ούτε και εγώ! Μα τι θα κάνω τώρα;

-Δεν ξέρω... κάνε αυτό που νομίζεις εσύ σωστό.
[Η Έρικα έμεινε για λίγο σκεπτική ώσπου της ήρθε μια ιδέα.]
-Το αποφάσισα! θα συναντήσω τον πατέρα μου!

-ΤΙ ΠΡΆΓΜΑ;!

-Αυτό που άκουσες. Τόσα χρόνια τον στερήθηκα. Είναι καιρός πλέον για να τον βρω.

-Και θα πας στην Κορέα; σε μια ξένη χώρα; τόσο μακριά;

-Δεν με ενδιαφέρει. Έτσι κι αλλιώς δεν θα πάω μόνη μου. Θα πάω με την ξαδέρφη μου την Έλενα όπου της αρέσει πολύ η Κορέα, χωρίς να ξέρω γιατί.

-Είσαι σίγουρη γι' αυτό που αποφάσισες;

-Είμαι σίγουρη!





Sehun και μπερδέματα [EXO - Sehun]Where stories live. Discover now