Μπερδέματα

266 31 5
                                    

        Πόνος. Αγωνία. Θλίψη. Μόνο αυτά ένιωθε η Έρικα από τη στιγμή που η  Έλενα της ανακοίνωσε το γεγονός  ότι ο πατέρας της είναι στο νοσοκομείο. Έφυγαν αμέσως με το αυτοκίνητο του Gong Yoo προς το νοσοκομείο. Η Έρικα δεν είχε αλλάξει ρούχα και ήταν ακόμα με τα βρεγμένα, αλλά δεν την ένοιαζε. Το μόνο που ευχόταν ήταν να σωθεί ο πατέρας της. Μόνο αυτό.
     Έφτασαν στο νοσοκομείο. Με την βοήθεια του Gong Yoo ενημερώθηκαν που βρισκόταν ο Yoo Seung Ho. Έξω από το χειρουργείο βρήκαν τον Ji Seung αναστατωμένο να περπατάει γρήγορα πάνω-κάτω στο διάδρομο.


ΕΡ-Ji Seung!

YJS-Έρικα!

[Αγκαλιάζονται.]

ΕΡ-Πως είναι; Τι έγινε; Πόση ώρα είσαι εδώ;

 YJS-Ηρέμησε! Θα σου τα πω όλα. Αλλά εσύ γιατί είσαι βρεγμένη;

ΕΡ-Δεν είναι αυτό το θέμα μας! Πες μου τι έγινε;

YJS-Όταν γύρισε σπίτι μου είπε πως βγήκατε μαζί και σου είπε την πάσα αλήθεια. Μετά εγώ πήγα στο μπάνιο.  Όταν γύρισα, τον είδα σωριασμένο στο πάτωμα. Αμέσως κάλεσα το ασθενοφόρο και ήρθα εδώ. Σε έπαιρνα τηλέφωνο, όμως δεν το σήκωνες. Μετά θυμήθηκα ότι έχω τον αριθμό της Έλενας και πήρα εκείνη.

   
      Η Έρικα βλέπει το κινητό της. Είχε 25 αναπάντητες κλίσεις από την Έλενα και τον Ji Seung. "Να πάρει! Γιατί το έβαλα σε σίγαση; Δεν ήθελα να με ενοχλήσει κανείς όταν θα ήμουν με τον Sehun, αλλά...αυτός δεν ήρθε."

ΕΡ-Χίλια συγγνώμη! 

ΕΛ-Πόση ώρα είναι στο χειρουργείο;
YJS-Δεν ξέρω ακριβώς αλλά νομίζω περίπου 1 ώρα.

[Κάθονται όλοι στις καρέκλες έξω από το χειρουργείο.]

ΕΡ-Δεν θέλω να του συμβεί τίποτα κακό! Τώρα που τον βρήκα, να τον χάσω.
YJS-Τι είναι αυτά που λες; Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά.

GY-Να σκέφτεσαι θετικά.

ΕΛ-Όλα θα πάνε καλά, στο υπόσχομαι.

[Ο Ji Seung αγκαλιάζει την Έρικα.]



    Η ώρα κυλούσε γρήγορα.Κι ακόμα δεν βγήκε κάποιος γιατρός από το χειρουργείο. Ο Ji Seung με τον Gong Yoo πάνε στο κυλικείο για να φέρουν καφέδες. Η Έρικα και η Έλενα μένουν μόνες τους. Η Έλενα τσέκαρε τα μηνύματα της στο κινητό της, ενώ η Έρικα έμενε σιωπηλή με τις σκέψεις της. "Εγώ φταίω! Εγώ φταίω! Εγώ φταίω! Αν δεν του θύμιζα τι είχε συμβεί στο παρελθόν, θα ήταν μια χαρά τώρα. Γιατί είμαι τόσο ηλίθια; Γιατί πρέπει να κάνω τους άλλους να πονάνε; Γιατί τα πράγματα να μην πάνε καλά έστω για μια φορά; Γιατί;"


-Έρικα!
-...Τι;

Sehun και μπερδέματα [EXO - Sehun]Where stories live. Discover now