Γιατί;

317 33 1
                                    

"Γιατί ο Sehun να μου το κρύψει;"

"Γιατί όλοι πρέπει να μου κρύβουν την αλήθεια;"

"Γιατί όλα να γίνονται περίπλοκα;"

"Γιατί;"

-ΑΑΑΑΑΑΑ η ξαδέρφη μου συνάντησε έναν διάσημο!!!!!!!!! Και δεν το ήξερε καν ότι είναι διάσημος!!! Και δεν τον συνάντησα εγώ που τον ξέρω περισσότερο καιρό από 'σένα!

-Δεν... δεν αισθάνομαι καλά.

-Γιατί τι έπαθες.

-Όλο αυτό μου ήρθε ξαφνικό.

-Μα δες την θετική πλευρά. Ένας διάσημος αφιέρωσε χρόνο για σένα! Αυτό είναι εκπληκτικό! Αυτά δεν τα κάνουν ούτε στις fans τους.

-Εγώ δεν το βλέπω έτσι.

-Εσύ είσαι χαζή! Μπορεί και να του αρέσεις!

-Και αν του αρέσω, τι θα γίνει; Εγώ δεν μπορώ να μείνω για πάντα στην Κορέα και αυτός είναι διάσημος. Οι fans του, μόλις μάθουν το σκάνδαλο, θα με κατασπαράξουν!

-Έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι...

-Τι ζητάω; έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει.... είμαι πολύ άτυχη.

-Εγώ σε συμβουλεύω να μην του πεις τίποτα. Άμα θέλει αυτός θα σου το πει.

-Καλά. Είμαι πολύ κουρασμένη. Λέω να κοιμηθώ να πέσω για ύπνο.

-Από τώρα;

-Ναι.

-Καλά, εγώ πάντως θα βγω έξω με τον Gong Yoo. Είπε ότι θα με πάει σε ένα club. Δεν σε πειράζει να μείνεις μόνη σου, έτσι;

-Όχι, πήγαινε.

Αφού ετοιμάστηκε η Έλενα, έφυγε από το ξενοδοχείο. Έτσι η Έρικα έμεινε μόνη της. Πήγε στο κρεβάτι της και την πήρε αμέσως ο ύπνος. Δεν πρόλαβε να βάλει τις πιτζάμες της κι έτσι αποκοιμήθηκε με τα ρούχα της.



Όνειρο: Η Έρικα έτρεχε μέσα στο δάσος. Κάποιος την κυνηγούσε, αλλά δεν ήξερε ποιος. 'Πρέπει να φύγω, δεν πρέπει να με πιάσει!' Ξαφνικά βλέπει μπροστά της μια λίμνη. Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει μέσα. Ακούει ήχους πίσω της, φοβάται να γυρίσει να κοιτάξει. Ακούει κάποιον να βουτάει μέσα στη λίμνη. Κολυμπάει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της ο Sehun. Σταματάει να κολυμπάει. Κοιτιούνται στα μάτια. Όμως έρχεται ένα τεράστιο κύμα και ο Sehun καλύπτει την Έρικα για να μην πνιγεί. Μετά από λίγο βγαίνει η Έρικα στην επιφάνεια της λίμνης. Κοιτάει δεξιά, αριστερά. Πουθενά ο Sehun. 'SEHUN!!!! SEHUN ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ!!!!!!'

Sehun και μπερδέματα [EXO - Sehun]Where stories live. Discover now